Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 156157158159160 ... 2902>
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2022 15:27

ЛАД написав:
  Успіх написав:Я от що подумав...

Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?!
То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"...🤔

Льготы для беженцев быстро закончатся, как и сам статус, с окончанием войны.

Так справа в тім, що війна - може не так швидко завершитись... :roll:
НАЙОПТИМІСТИЧНІШИЙ прогноз - це завершення війни/наша перемога до кінця цього року!
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2022 23:11

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Ну я например прямо сейчас еду "туда".
И могу точно сказать: отдыхать лучше "там". Жить лучше у нас. Но так как война на десятки лет, то к сожалению, детей нужно увозить из страны, не способной за 30 лет построить оборону и их защитить. (ЗСУ красавцы, контр наступление тоже, все молодцы, но это ничего не меняет)
Бетон

Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2022 23:47

beee написав:
  airmax78 написав:
  vitaliian написав:ловите и мой пример, арендаторша моей коммерции, бизнес вумен была хозяйкой небольшого салона красоты (на нее работали три мастера). Сейчас сидит в Польше, спрашиваю чем занимаетесь - шлет смайлики и морозится. Ну примерно понятно.
Сестра жены - директором гостиницы в Одессе работала 15 лет. Знает эту работу от строительства гостиницы до работы с Booking.com и прочими агрегаторами...
Работает горничной.
Жена моя преподает сейчас на курсах немецкий новоиспеченным австрийцам. Работает по специальности. Но и тут розовые очки упали. К работникам сферы образования тут отношение +/- такое же как и у нас - з.п. горничной от з.п. препода немецкого языка отличается на ... 23%. Как местные преподы на эту зп живут - я хз (все остальные ее коллеги - австрийцы).

хотя я только что подумал, что нельзя сравнивать людей.
вот - пример. Ваша супруга преподаёт.
а может я добьюсь бОльшего там. кто знает

С недвигой тут можно и нужно работать. И, уверен, тут эта работа принесет в разы больше денег чем в Украине с нашим поостоянно поджидающим за углом ПЦом.

Кстати, хорошая идея.
Попробую поработать. А там кто знает, может продать всё здесь подешевле и начать сначала "там"
Бетон

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 17:06

Gastarbaiter написав:
  drevlyanin написав:Коли перевезення різноманітних речей "вбиває" авто, то навіщо воно взагалі потрібне? Для переміщення тільки себе вигідніше і часто зручніше буде користуватися послугами таксі та громадським транспортом.
Я теж на своїх машинах чого тільки не возив, особливо коли будувався чи робив ремонти. Щоправда в мене ніколи не було седанів чи купе а тільки практичні кузови-СУВи та ВЕНи. Часто буває терміново потрібно щось привезти-сів за кермо і гайда. А якщо кожного разу шукати перевізника, особливо на якийсь дрібьязок, втрачаєш купу часу.
Ну а міняти колеса раз на 3-4 роки, це хіба що дууууже багато їздиш чи заробляєш на нове за пару місяців і фанатієш від "відер з гвинтами" як Барабашов.
А на рахунок дбайливого ставлення-в теперішній ситуації з таким малахольним сусідом багато чого втрачає сенс: ну були в мене вдома якісні та доглянуті меблі, одяг, інструменти... Приперлися асвабадітелі та асвабаділі від шкафів, ліжка, тумб, вікон дверей і навіть білизни. І теж саме може зараз статися будь де. Тому прагматичність-наше все.

Щось я не розумію вашу думку. Купити новий СУВ і ганяти у хвост і гриву тому що "раптом завтра війна - все рівно заберуть"?
А для раптового несподіваного перевезення палєти цегли можна й бус у каршерінгу взяти, якщо немає бажання шукати перевізника.

Чому відразу в хвіст і гриву? Просто користуватися на свій розсуд, без особливих обмежень.
Ось вам приклад з цеглою: перші 30000 шт і наступні 8000 мені привезли вантажівками та коли вже закінчували стіни, виявилося, що ще приблизно 400 не вистачає. А завтра бригада має вже бути на іншому обьєкті.. Ви зможете за пару годин знайти потрібну машину, домовитися, дочекатися поки вона приїде або поїхати за нею, а вже потім їхати за матеріалом, грузитися і повернутися назад.
А так я зачепив за 5 хв. причеп(в салон не кидав :mrgreen: ) і гайда. Нікого не потрібно шукати та вмовляти на таке дрібне але термінове перевезення. Так само, на даху возив дерев'яні балки та металеві труби до 6 метрів довжиною, коли потрібно було доставити декілька шт. В салоні возив наприклад гранітний відсів в мішках-було по дорозі а за причепом їхати далеко.
п.с.У вас мабуть багато вільного часу раз так спокійно готові його витрачати на всілякі дрібниці, що не приносять ні задоволення ні грошей.
Я свій час дуже ціную тому вчиняю так як написав.
А на рахунок витрат, ось дивіться-останню машину купляв новою за 30+, користуюся нею з 2014 і за цей час, при моєму стилі експлуатації замінив (окрім розхідників)тільки стійки та втулки переднього стабілізатора-менше 1000 гривень. Так, втратила в ціні вона суттєво, але я не переживаю, що можуть виникнути якісь несподівані поломки(в самий непідходящий момент) як це було з моєю першою б/у машиною. Спокій також вартує чимало.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 17:15

drevlyanin написав:А на рахунок витрат, ось дивіться-останню машину купляв новою за 30+, користуюся нею з 2014 і за цей час, при моєму стилі експлуатації замінив (окрім розхідників)тільки стійки та втулки переднього стабілізатора-менше 1000 гривень. Так, втратила в ціні вона суттєво, але я не переживаю, що можуть виникнути якісь несподівані поломки(в самий непідходящий момент) як це було з моєю першою б/у машиною. Спокій також вартує чимало.

Прочитав сьогодні у групі: хлопчина забрав авто з салону 3 дні тому, за ніч якась херня, що постійно намагалася ввімкнутися, висадила акум у 0. Отакий він спокій із сучасними новими авто.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 17:25

Gastarbaiter написав:
  drevlyanin написав:А на рахунок витрат, ось дивіться-останню машину купляв новою за 30+, користуюся нею з 2014 і за цей час, при моєму стилі експлуатації замінив (окрім розхідників)тільки стійки та втулки переднього стабілізатора-менше 1000 гривень. Так, втратила в ціні вона суттєво, але я не переживаю, що можуть виникнути якісь несподівані поломки(в самий непідходящий момент) як це було з моєю першою б/у машиною. Спокій також вартує чимало.

Прочитав сьогодні у групі: хлопчина забрав авто з салону 3 дні тому, за ніч якась херня, що постійно намагалася ввімкнутися, висадила акум у 0. Отакий він спокій із сучасними новими авто.

Марка/модель?
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 18:20

drevlyanin написав:
  Gastarbaiter написав:

Марка/модель?

Щось французьке, скоріш за все😎
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 272 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 18:54

Gastarbaiter написав:

где-то дождик подзалил,хороший прошел.Мог банально не прикрыть капот,рысачить по лужам и т.п.Ему нужен паркинг)
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 21:32

drevlyanin написав:Марка/модель?

Октавия
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2022 22:52

Gastarbaiter написав:
  drevlyanin написав:Марка/модель?

Октавия

Ну хз. раніше була із надійних. Коллега купив нову ще у 2007 і до цих пір їздить. Тут ще може бути таки фігня: у диллера могли встановити додаткове обладнання по електриці (наприклад сигналізацію) і через "високу" кваліфікацію їх слюсарів виникла проблема. У мене колись таке було на комерційному авто для роботи-замовив в салоні встановлення парктроніка, щоб не злеліти з гарантії, так після того стала періодично відключатися підсвітка частини панелі приладів. В салоні своєї вини звичайно не визнали. :twisted:
drevlyanin

Профіль

#<1 ... 156157158159160 ... 2902>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор