|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 09 вер, 2022 22:02
Gastarbaiter написав: drevlyanin написав:А що ви пропонуете-трястися над тряпками та залізяками? Да ну нах. Сьогодні є завтра нема, так що сльози лити за барахлом?
Кожен сам вирішує. Я не кажу "труситися", але чим погане дбайливе ставлення до речей? Мені особисто було б неприємно їздити машиною з подряпаною панеллю (навіть розуміючи, що за рік візьму нову). У США ставлення до автомобілів інше через дуже високі кошти ремонту. Приблизно як у нас до телефонів: простіше купити новий, ніж ремонтувати старий. Але якщо ви у країні, де підтримувати автівку в доброму стані можна відносно невеликим коштом, то навіщо її "вбивати" перевезенням цегли? Як раз дбайливе відношення до речей дозволяє вам не купувати нову автівку кожні 3-4 роки, не міняти телефон 3 рази на рік, не купувати регулярно нові меблі чи одяг. В результаті ви економите ті самі години життя, які проводите з близькими, а не на роботі. Економите гроші, на які можна, наприклад, зайвий раз похати з родиною на відпочинок, чи витратити їх на якісь хоббі.
Коли перевезення різноманітних речей "вбиває" авто, то навіщо воно взагалі потрібне? Для переміщення тільки себе вигідніше і часто зручніше буде користуватися послугами таксі та громадським транспортом. Я теж на своїх машинах чого тільки не возив, особливо коли будувався чи робив ремонти. Щоправда в мене ніколи не було седанів чи купе а тільки практичні кузови-СУВи та ВЕНи. Часто буває терміново потрібно щось привезти-сів за кермо і гайда. А якщо кожного разу шукати перевізника, особливо на якийсь дрібьязок, втрачаєш купу часу. Ну а міняти колеса раз на 3-4 роки, це хіба що дууууже багато їздиш чи заробляєш на нове за пару місяців і фанатієш від "відер з гвинтами" як Барабашов. А на рахунок дбайливого ставлення-в теперішній ситуації з таким малахольним сусідом багато чого втрачає сенс: ну були в мене вдома якісні та доглянуті меблі, одяг, інструменти... Приперлися асвабадітелі та асвабаділі від шкафів, ліжка, тумб, вікон дверей і навіть білизни. І теж саме може зараз статися будь де. Тому прагматичність-наше все.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 00:09
rjkz написав:В США так относятся к машинам, потому что они лучшего не заслуживают. Огромная часть машин в лизинге. 3 года откатался, вернул диллеру, взял новую. Я уже как-то писал - в США к машинам относятся не более значительно чем к стиралке в Украине.
Я ж и говорю: это определяется уровнем доходов и стоимостью ремонта. Условный житель США с доходом 50-100 тыс. в год не будет особо париться из-за того, что за 3 года лизинга отдаст (условно) 10-15 тыс. лизинговой компании. Также, наверное, не имеет смысла держать машину дольше, если потом нужны будут периодические ремонты и за следующие 3 года отдашь примерно ту же сумму за замену всяких резинок. Условный житель восточной Европы с доходом 10-20 тыс. в год уже так просто в лизинг не впрыгнет. Тем более, что и цены на машины тут повыше. Скорее всего будет брать б/у. А если и возьмет новое авто, то, скорее всего, будет ездить не 3 года. Ведь поддерживать дальше машину в нормальном состоянии стоит в разы меньше. Например, мне содержание машины обходится в 200-300 дол/год. Это я беру чисто ремонт, запчасти. Страховка, масло, резина - все это и для нового автомобиля актуально. Машинка старая, но комфортная и хорошо сохранившаяся, и мои транспортные задачи решает на "отлично". Плюс в цене почти не теряет, через пару лет можно будет продать практически за те же самые деньги. Ну и сравните это с 3-4 тыс. в год, если бы я взял новую в лизинг. Зачем? Я эти 3 тыс. найду куда потратить с большей пользой. Это не агитация, что нужно брать только старые машины и беречь их. Просто пример того, как не тратить лишние деньги, даже если имеешь такую возможность. ПС. Но хотя да, с новыми машинами такой номер не пройдет уже. Все одноразовое, хлипкое и дорогое в замене. Читаю в клубном паблике, как у людей даже годовалые машины уже начинают проблемы доставлять. Блин, и это не АвтоВАЗ! Страшно думать, что когда-нибудь придется пересаживаться на современное г...но за кучу денег.
Востаннє редагувалось Gastarbaiter в Суб 10 вер, 2022 01:27, всього редагувалось 2 разів.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 00:17
drevlyanin написав:Коли перевезення різноманітних речей "вбиває" авто, то навіщо воно взагалі потрібне? Для переміщення тільки себе вигідніше і часто зручніше буде користуватися послугами таксі та громадським транспортом. Я теж на своїх машинах чого тільки не возив, особливо коли будувався чи робив ремонти. Щоправда в мене ніколи не було седанів чи купе а тільки практичні кузови-СУВи та ВЕНи. Часто буває терміново потрібно щось привезти-сів за кермо і гайда. А якщо кожного разу шукати перевізника, особливо на якийсь дрібьязок, втрачаєш купу часу. Ну а міняти колеса раз на 3-4 роки, це хіба що дууууже багато їздиш чи заробляєш на нове за пару місяців і фанатієш від "відер з гвинтами" як Барабашов. А на рахунок дбайливого ставлення-в теперішній ситуації з таким малахольним сусідом багато чого втрачає сенс: ну були в мене вдома якісні та доглянуті меблі, одяг, інструменти... Приперлися асвабадітелі та асвабаділі від шкафів, ліжка, тумб, вікон дверей і навіть білизни. І теж саме може зараз статися будь де. Тому прагматичність-наше все.
Щось я не розумію вашу думку. Купити новий СУВ і ганяти у хвост і гриву тому що "раптом завтра війна - все рівно заберуть"? А для раптового несподіваного перевезення палєти цегли можна й бус у каршерінгу взяти, якщо немає бажання шукати перевізника.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 01:07
rjkz Николай!!! Кирпичей накидать в новый ХаТрэйл за 30000ку это конечно жёстко и мозг надо включать За 30 можно было тогда новый Л200 полный взять и хоть дерьма тонну в кузове возить Кстати ваши нонешние земляки ещё до сухого закона придумали машину и в оперу, и за говном на ферму - пикап называется, и первым он был Форд Т, а у нас при Йосе - Газ АА или шо там меньше полуторки было на фордовской базе легковушки Не прижилось, погноили всех кулаков вместе с биндеровцами… Так вот машины от которых я прусь(кроме Гелика естественно, который тоже есть грузовой) - это именно те пикапы, только современные и не очень, с пихлом от КАМАЗа и на таких же колёсах И я не делаю из грузовика культа. Просто он есть и люксовый, и гоночный, и внутри не хуже Майбаха или Бентли, да просто любой на ваш естественно кошелёк И кирпичами кожаный кремовый салон я драть не буду Как и засирать кресло замусоленными штанами, химчистка салона и новые штаны часто одинаково стоят
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 03:55
барабашов написав:rjkz Николай!!! Кирпичей накидать в новый ХаТрэйл за 30000ку это конечно жёстко и мозг надо включать За 30 можно было тогда новый Л200 полный взять и хоть дерьма тонну в кузове возить Кстати ваши нонешние земляки ещё до сухого закона придумали машину и в оперу, и за говном на ферму - пикап называется, и первым он был Форд Т, а у нас при Йосе - Газ АА или шо там меньше полуторки было на фордовской базе легковушки Не прижилось, погноили всех кулаков вместе с биндеровцами… Так вот машины от которых я прусь(кроме Гелика естественно, который тоже есть грузовой) - это именно те пикапы, только современные и не очень, с пихлом от КАМАЗа и на таких же колёсах И я не делаю из грузовика культа. Просто он есть и люксовый, и гоночный, и внутри не хуже Майбаха или Бентли, да просто любой на ваш естественно кошелёк И кирпичами кожаный кремовый салон я драть не буду Как и засирать кресло замусоленными штанами, химчистка салона и новые штаны часто одинаково стоят
Ну то, что ха-трейл - я не говорил. И 30+. За почти те деньги друг в то-же примерно время на "Японских автомобилях" взял Прадо 2,7, автомат, араб. Я взял официал, но скромнее. Ну не испытываю я эмоций от 2 тонн штампованного железа. Это ширпотреб. Немного интересны были ретро. Когда-то даже чуть не купил за 4 куе БМВ 34 года. Но там с ним возни было дофига, а я не настолько уж романтик. "Я свободный художник и холодный философ" (с) Есть вещи в жизни более важные, чем машины, телефоны, квартиры. Недвига когда-то была для меня фетишем. Я и в строительный поступил поэтому. Сейчас - только как финансовый инструмент интересует.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5470 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 10 вер, 2022 11:43
Я от що подумав...
Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?! То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"...🤔
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 10 вер, 2022 12:30
Успіх написав:Я от що подумав... Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?! То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"...🤔
Успих. Легально всё. И трудоустройство официальное, но тогда уже без соц.выплат.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 12:35
Успіх написав:Я от що подумав... Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?! То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"... 
Не всі як біженці оформлені. В мене всі знайомі виїхали не біженцями, працюють, самі платять оренду.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 10 вер, 2022 12:48
Мизантрóп написав: stm написав: Успіх написав:Я от що подумав... Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?! То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"...🤔
Успих. Легально всё. И трудоустройство официальное, но тогда уже без соц.выплат.
У меня есть факт-в ПАссау немец как у нас в конверте часть платит 
Скорее редкость, штрафы большие. И при грамотной организации, списывать затраты выгоднее. Но люди везде разные. Моему другу 3 года назад немец дом не продал, так и сказал "я не немцу свое имущество не продаю". Мы подкладывали, что бы он родословную продавца просмотрел, явно папа любимый морил евреев прямо на глазах мальца и приговаривал "вырастишь, тоже таким как я будешь!" )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 вер, 2022 14:52
Успіх написав:Я от що подумав... Наші ж закордоном можуть жити на пільгах, як біженці, але... - але НЕ легально працювати і відкладати бабло?! То такі ТОЧНО не захочуть повертатись, поки тусуються на "пільгах біженців"...🤔
Льготы для беженцев быстро закончатся, как и сам статус, с окончанием войны.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-