Сам повивчай.

|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанство![]() Дякую, пане flymanʼe.
Ми з вами просвітили людей, вийдуть з темряви знань. Приємно, що читають хоч щось про освіту… Може якісь висновки зроблять… Як бачите, зацікавленість викликала назва професій викладачів в тих країнах та в тих університетах, а яких найближчі 100 років точно не побувають. Це прекрасно. Пане Денік: - в системі освіти України - лектор (з вашої таблички) - це професор або доцент. За рішенням Вченої ради (відсутність кваліфікованого викладача) можуть доручити читати лекції Старшому викладачеві. - я привернув увагу учасників форуму саме для того, що в Україні не знають, що за посада у згаданого лектора з університету UCSC. - в моєму тексті помилок в цифрах немає? Востаннє редагувалось akurt в Чет 07 бер, 2024 20:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
В "нашій" системі, навіть, не будучи аспірантом, мав трудовий період, коли читав лекції, вів лаби, практичні заняття, приймав екзамени ... і при цьому числився "асистент кафедри"..., що раніше в часи СРСР називалося "викладач" (не плитки). Хоча колись думав робити наукову кар"єру, але потім зрозумів, що це омана, а мрія працювати у вузі викладачем таки здійснилася в несподіваний спосіб без аспірантури і наукових звань. Щодо США там так звані професори поділяються на тих, які "викладають", а є які "ганають регресії", тобто, як в нас це називається, "ведуть господарські тему", "освоюють гранти", "займаються НИОКР". Востаннє редагувалось flyman в Чет 07 бер, 2024 20:50, всього редагувалось 3 разів.
![]()
Все вірно, пане flyman'e, і я знаю, що Ви працювали в університеті, тому і згадав вище Вас, як людину, яка має до того відношення та має вірну інформацію. Навіщо в ту тему лізуть відомі фахівці з підрахунку кількості каменів на Марсі, з ціни на бензин на АЗС в США станом на 1 грудня 2048 року, фахівці з визначення переможців на виборах в Туркменістані, Туреччині, Еквадорі та в Аргентині (жодного разу не вгадали) - я на знаю. Пам"ятаю, що я в 10-му класі середньої школи від учениці нашого класу почув під час диспуту слово "дилетант" - і не знав що воно таке. Було навіть соромно. СИДІВ МОВЧКИ. Дилетантом були не соромно. Людина не все може знати. Але навіщо аматорам лізти туди, де "не в темі" - то загАдка. Востаннє редагувалось akurt в Чет 07 бер, 2024 21:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоВсюди свої приколи. От в мене колега в Голандії перейшла з UD2 на UD1 (в нас була кандидат, доцент). В них 15 щаблеві в кар'єрній драбині викладача, значно більше ніж в нас і точну відповідність важко знайти.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 07 бер, 2024 21:07, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Пардон, как это можно смотреть не блевая? Флай, что за страсть выискивать такое дерьмо? Этого чувака никто насильно там не держит. Чемодан-вокзал-рааися. Если человеку (не ему, ему я выше написал что делать) не нравится его работа, он может найти другую. Другого работодателя. Кстати, этот чувак в одном предложении говорит, что никто уже не хочет работать, а в другом что пашет за миску супа. Но в США такое может быть, только если человек ничего не делает, чтобы ему платили больше (опять-же есть минимальная зп, ниже которой нельзя платить). В США почти 400 млн населения и это население не работает как на раисе на совковых заводах по 10 тыщ человек. МОре работодателей и крупных и средних и мелких. Американцы аж бегом работают на грязных работах. Только если чувак работает садовником по усдьбам врачей и адвокатов, то он это не увидет. В НЙ очередь на годы в Департмент оф санитейшн, чтобы по ночам мусор на траке ездить собирать. В "подавляющем большинстве" - американцы, причем белые. Я не знаю, может это бывшие зеки? Но реально, здоровенные белые американцы ездят на мусорных траках и собирают мусорные мешки, судя по всему тяжелые. Им за это, насколько я слышал, платят от 50 долларов в час. Плюс все бенефиты сити джаб. В общем, мало есть что обсуждать на примере одного ватного неудачника. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЗустрілися два одіночества - пан флай з общагами по 300 та пан акурт з анталійським бетоном за 3 тисячі - щось спільне в них є)
![]()
В ставке тоже дело - аренда дешевле, чем выплата по мортгиджу, что ненормально. Причем сушественно. Но и законодательство не в пользу лендлордов, что охлаждает интерес. ![]() да я уже прочитал ваш более развёрнутый ответ. Спасибо. США вроде рыночная экономика а власти лезут регулировать цену аренды, абсурд. В Киеве аренду никто не регулирует и она одна из самых низких в Европе. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 07 бер, 2024 22:09, всього редагувалось 1 раз.
|
|