Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19261927192819291930 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 19:04

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн...
Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш...

Ну Канада точно не для заробітків.. Такий собі трудовий лагерь для молодих-перспективних, які будуть пахати щоб колись їх діти нарешті пожили як люди))
Letusrock

С нами с: 03.05.22
Благодарил (а): 16 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 19:09

akurt писал(а):пане Денік, чисто для загального розвитку:

Сам повивчай.
https://en.wikipedia.org/wiki/Assistant_professor
https://en.wikipedia.org/wiki/Associate_professorИзображение
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 19:19

Дякую, пане flymanʼe.
Ми з вами просвітили людей, вийдуть з темряви знань.
Приємно, що читають хоч щось про освіту…
Може якісь висновки зроблять…
Як бачите, зацікавленість викликала назва професій викладачів в тих країнах та в тих університетах, а яких найближчі 100 років точно не побувають.
Це прекрасно.

Пане Денік:
- в системі освіти України - лектор (з вашої таблички) - це професор або доцент. За рішенням Вченої ради (відсутність кваліфікованого викладача) можуть доручити читати лекції Старшому викладачеві.
- я привернув увагу учасників форуму саме для того, що в Україні не знають, що за посада у згаданого лектора з університету UCSC.
- в моєму тексті помилок в цифрах немає?
Последний раз редактировалось akurt Чт 07 мар, 2024 19:29, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 19:26

akurt писал(а):Пане Денік:
- в системі освіти України - лектор (з вашої таблички) - це професор або доцент. За рішенням Вченої ради (відсутність кваліфікованого викладача) можуть доручити читати лекції Старшому викладачеві.

Лектор - то якраз старший викладач.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 19:41

akurt писал(а):Дякую, пане flymanʼe.
Ми з вами просвітили людей, вийдуть з темряви знань.
Приємно, що читають хоч щось про освіту…
Може якісь висновки зроблять…
Як бачите, зацікавленість викликала назва професій викладачів в тих країнах та в тих університетах, а яких найближчі 100 років точно не побувають.
Це прекрасно.

Пане Денік:
- я привернув увагу учасників форуму саме для того, що в Україні не знають, що за посада у згаданого лектора з університету UCSC.
- в моєму тексті помилок в цифрах немає?

В "нашій" системі, навіть, не будучи аспірантом, мав трудовий період, коли читав лекції, вів лаби, практичні заняття, приймав екзамени ... і при цьому числився "асистент кафедри"..., що раніше в часи СРСР називалося "викладач" (не плитки). Хоча колись думав робити наукову кар"єру, але потім зрозумів, що це омана, а мрія працювати у вузі викладачем таки здійснилася в несподіваний спосіб без аспірантури і наукових звань.

Щодо США там так звані професори поділяються на тих, які "викладають", а є які "ганають регресії", тобто, як в нас це називається, "ведуть господарські тему", "освоюють гранти", "займаються НИОКР".
Последний раз редактировалось flyman Чт 07 мар, 2024 19:50, всего редактировалось 3 раз(а).
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 20:03

flyman писал(а):В "нашій" системі, навіть, не будучи аспірантом, мав трудовий період, коли читав лекції, вів лаби, практичні заняття, приймав екзамени ... і при цьому числився "асистент кафедри"..., що раніше в часи СРСР називалося "викладач" (не плитки). Хоча колись думав робити наукову кар"єру, але потім зрозумів, що це омана, а мрія працювати у вузі викладачем таки здійснилася в несподіваний спосіб без аспірантури і наукових звань.

Все вірно, пане flyman'e, і я знаю, що Ви працювали в університеті, тому і згадав вище Вас, як людину, яка має до того відношення та має вірну інформацію.
Навіщо в ту тему лізуть відомі фахівці з підрахунку кількості каменів на Марсі, з ціни на бензин на АЗС в США станом на 1 грудня 2048 року, фахівці з визначення переможців на виборах в Туркменістані, Туреччині, Еквадорі та в Аргентині (жодного разу не вгадали) - я на знаю.
Пам"ятаю, що я в 10-му класі середньої школи від учениці нашого класу почув під час диспуту слово "дилетант" - і не знав що воно таке. Було навіть соромно. СИДІВ МОВЧКИ.
Дилетантом були не соромно. Людина не все може знати.
Але навіщо аматорам лізти туди, де "не в темі" - то загАдка.
Последний раз редактировалось akurt Чт 07 мар, 2024 20:05, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 20:05

Всюди свої приколи. От в мене колега в Голандії перейшла з UD2 на UD1 (в нас була кандидат, доцент). В них 15 щаблеві в кар'єрній драбині викладача, значно більше ніж в нас і точну відповідність важко знайти.
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Чт 07 мар, 2024 20:07, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 20:57

flyman писал(а):
  барабашов писал(а):
  flyman писал(а):І веде блог (знімає відос для ютуба/тіктока показуючи дулі пролітаючому ковру) "жизнь удалась"!
Не те що у ваших Амераках:

Когда диктор наконец то вернётся в справедливую бахатую расею в любимый чистый и зажиточный Магнитогорск?

Автор каже, що основні гроші заробляє на монетизації каналів ютуба.
Але ж в запорєюріку юж 2 роки як ю-труба її відімкнула.
Легенда так собі.
Вернемся до наших баранів, так як це був камінець в огород rjkz, який "готувався роками до еміграції", а не студента з глубинки нечорнозем"я, який попав туристом з $2K в кишені по ворк-унд-травел на канікули, збирав булочки на смітниках за ресторанів, спав на підібраному на вулиці матрасі, так сказати, починав з "бази" капіталізму.

Пардон, как это можно смотреть не блевая?
Флай, что за страсть выискивать такое дерьмо?
Этого чувака никто насильно там не держит.
Чемодан-вокзал-рааися.
Если человеку (не ему, ему я выше написал что делать) не нравится его работа, он может найти другую. Другого работодателя. Кстати, этот чувак в одном предложении говорит, что никто уже не хочет работать, а в другом что пашет за миску супа. Но в США такое может быть, только если человек ничего не делает, чтобы ему платили больше (опять-же есть минимальная зп, ниже которой нельзя платить).
В США почти 400 млн населения и это население не работает как на раисе на совковых заводах по 10 тыщ человек.
МОре работодателей и крупных и средних и мелких.
Американцы аж бегом работают на грязных работах.
Только если чувак работает садовником по усдьбам врачей и адвокатов, то он это не увидет. В НЙ очередь на годы в Департмент оф санитейшн, чтобы по ночам мусор на траке ездить собирать. В "подавляющем большинстве" - американцы, причем белые. Я не знаю, может это бывшие зеки? Но реально, здоровенные белые американцы ездят на мусорных траках и собирают мусорные мешки, судя по всему тяжелые. Им за это, насколько я слышал, платят от 50 долларов в час. Плюс все бенефиты сити джаб.
В общем, мало есть что обсуждать на примере одного ватного неудачника.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 21:02

Зустрілися два одіночества - пан флай з общагами по 300 та пан акурт з анталійським бетоном за 3 тисячі - щось спільне в них є)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 21:02

vitaliiangel писал(а):
  rjkz писал(а):Только что звонил риелтор с которым несколько лет назад пытался сработаться.
Он мне когда-то хоть безрезультатно, но пытался помочь.
Сейчас поговорили, я ему дал интересующую инфу, он мне подтвердил мои умозаключения - на рынке продаж полный штиль, продаж почти нет. На рынке аренды - критический дефицит предложения.
Касательно покупки под рент - подтвердил мои опасения, посоветовал выбросить эту идею из головы. Где угодно, но не в НЙ.

Николай я чёто не понимаю, критический дефицит предложения должен толкать цену аренды вверх. Или ренту регулирует муниципалитет? Если цена растёт должны расти и продажи за счёт роста желающих заработать на аренде. Тут не хватает какого-то пазла. В аренду квартиры всем нужны а купить - не нужны никому. Это как? Есть подозрение, что проблема в высоких ставках по ипотеке, когда платёж получается дороже аренды, а без ипотеки там жильё не покупают.

В ставке тоже дело - аренда дешевле, чем выплата по мортгиджу, что ненормально. Причем сушественно.
Но и законодательство не в пользу лендлордов, что охлаждает интерес.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
  #<1 ... 19261927192819291930 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама