Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19231924192519261927 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 09:57

Дюрі-бачі писал(а):
  akurt писал(а):💥Ванкувер - $3777
💥 Торонто - $3424

А коли я писав про 3-5 тис CAD, які просили у знайомих, то казали, що це захмарні ціни...

New’s from Canada

Сьгодні, Вайбером, на фоні мінус 22 вночі та мінус 2 вдень. Але від завтра вже починається весна та плюсова температура. Місто Едмонтон - столиця провінція Альберта, населення більше за 1,1 мільйона мешканців:

«1100 $ але прийшло дивитися 30 людей. І я навіть не стала заповнювати "форму" якщо сподобалося. Там і канадці приходили. У них шансів більше.
Зверху живе величезний пес, чутність шалена. Більше бейсментів дивитися не підемо. Але було цікаво»

Надіслали відео, тому невеличкі пояснення:
- в цілому позитивне враження: чиста охайна квартира трикімнатна. Кухня невелика охайна з всією побутовою технікою, окрема кімната з пральною та сушильною машиною. Деревʼяна підлога (можливо ламінат). Доволі чисто та охайно.
- Як більшість квартир в аренду в Канаді - це basement - тобто приватний будинок в якому під здачу можна сказати напівпідвал з вікнами зменшеної висоти. А на першому поверсі - орендодавець.

Ну ось так, медом не намазано. Що знайдуть в оренду та по якій ціні - буде відомо пізніше.

P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня.
Отримали пільгові проїзні білети на міський транспорт.
Поки що живуть безкоштовно в готелі, номер із сніданком. В готелі є басейн та джакузі, дітям подобається.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 10:42

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня.
Поки що живуть безкоштовно в готелі, номер із сніданком. В готелі є басейн та джакузі, дітям подобається.
Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.
Investor_K

Заблокирован
С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 11:25

Investor_K писал(а): Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.

Відповім словами класика:
  Investor_K писал(а):Непереконливо.

Слава Богу, хоч Монреаль сподобався.
Ну, звісно, це не Нікополь, але теж люди якось живуть…
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 11:42

Еміграція, заробітчанство

Я майже щоденно спілкуюся з нашими людьми в Канаді: сам отримую цікаву інформацію та ділюсь знаннями з того, що точно знаю.
Сьогодні рекомендую подивитися дуже цікаве відео від нашого хлопця Віталія, який зараз живе в Канаді.
Жонатий, народилася дитина. Гарний турботливий батько (не всі ж такі - самі знаєте). Працює.
Тут таке цікаво:
- з 19-ти свої років працював наїздами (по 3 місяці в кожен півроку) в Польщі. Один з моїх колишніх підлеглих так встиг зробити перед пандемією 3 рази. Перший раз привіз +4000 євро та швидко витратив іх на "Дні народження друзів" з танцями, пияцтвом та співами. Другий раз ледве привіз 1000 євро, бо як сказав, надурили з оплатою: він думав що 15 злотих за годину, а виявилося 15 злотих так кв.м якоїсь будівельної роботи. Третій раз повернувся з боргами, бо там захворів суттєво. І все це було до пандемії. Польський експеримент завершився, зараз в своєму селі торгує свининою, що вирощують сусідні баби та діди на хімікатах. Інколи підкуповує зерно у фермерів: для своїх ціна за тону 2000 гривень (50 доларів за тону - то те, що потім Хомутинник перпродавав в Польщі під виглядом "українського зерна" за 500 доларів, а не для своїх - а це впливає на собівартість хімічно вирощеної свинини - по 4000 гривень - то по 100 доларів за тону. Віталій Хомутинник - з віку 21 рік - "народний депутат" - зараз в Монако посміхається...).
А ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив.
- з 22-х рокі працював в Польщі цілих три роки.
- ось вже більше року мешкає в Канаді.
Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 12:07

akurt писал(а):Еміграція, заробітчанство

Я майже щоденно спілкуюся з нашими людьми в Канаді: сам отримую цікаву інформацію та ділюсь знаннями з того, що точно знаю.
Сьогодні рекомендую подивитися дуже цікаве відео від нашого хлопця Віталія, який зараз живе в Канаді.
Жонатий, народилася дитина. Гарний турботливий батько (не всі ж такі - самі знаєте). Працює.
Тут таке цікаво:
- з 19-ти свої років працював наїздами (по 3 місяці в кожен півроку) в Польщі. Один з моїх колишніх підлеглих так встиг зробити перед пандемією 3 рази. Перший раз привіз +4000 євро та швидко витратив іх на "Дні народження друзів" з танцями, пияцтвом та співами. Другий раз ледве привіз 1000 євро, бо як сказав, надурили з оплатою: він думав що 15 злотих за годину, а виявилося 15 злотих так кв.м якоїсь будівельної роботи. Третій раз повернувся з боргами, бо там захворів суттєво. І все це було до пандемії. Польський експеримент завершився, зараз в своєму селі торгує свининою, що вирощують сусідні баби та діди на хімікатах. Інколи підкуповує зерно у фермерів: для своїх ціна за тону 2000 гривень (50 доларів за тону - то те, що потім Хомутинник перпродавав в Польщі під виглядом "українського зерна" за 500 доларів, а не для своїх - а це впливає на собівартість хімічно вирощеної свинини - по 4000 гривень - то по 100 доларів за тону. Віталій Хомутинник - з віку 21 рік - "народний депутат" - зараз в Монако посміхається...).
А ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив.
Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.

Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн...
Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш... 😏🤔
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 12:29

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Сейчас поговорили, я ему дал интересующую инфу, он мне подтвердил мои умозаключения - на рынке продаж полный штиль, продаж почти нет. На рынке аренды - критический дефицит предложения.

Вы бы могли рассказать, в чем причина такого?

rjkz писал(а):Касательно покупки под рент - подтвердил мои опасения, посоветовал выбросить эту идею из головы. Где угодно, но не в НЙ.

И если продаж нет, то почему выкинуть эту идею и головы?
b3320413

С нами с: 13.08.18
Благодарил (а): 25 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 13:12

Ну невдаха той блогер, 3 роки промучався на складі в Польщі ненавидячи поляків :mrgreen: .
Через рік випустить такий самий випуск про Канаду і що серед індусів він ніколи не стане своїм і що ті його ненавидять, бо він ненавидить індусів...
Глянув інший його випуск

Стало більш зрозуміло чому в Польщі так погано :)
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 13:20

Таіті, Таіті .... Занзібар

Investor_K писал(а):
  akurt писал(а):P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня.
Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.

Таіті, Таіті .... Занзібар
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 13:23

Bolt писал(а):

Тут таке цікаво:

Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн...
Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш... 😏🤔

Пригадалося: Одеса, грає, 7:40, відпливає пароплав з кучерявими на історичну батьківщину, на зустріч йому зворотній з такими ж репатріантами. На борти обох суден вибігає повно пасажирів і крутять у виска пальцями пасажирам з протилежного рейсу.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 07 мар, 2024 13:29

Bolt писал(а):Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн...

Я гадаю, що до цього треба відноситися творчо, бо скільки людей - стільки і думок.
Те, що одному добре, іншому дуже не подобається. Це нормально.
В мене купа знайомих і родичів (дочка рідного брата з двома дітьми) знайшли притулок в Німеччині і дуже задоволені.
Є приятелі, які кричали: «Караул! Куди я попав??? Страшна німецька «дєрєвня», де мені соромно їздити на своєму новому Мерседесі…»

Щойно спілкувався з нашими людьми в місті Вінніпег. Зробили мені таке цікаве зауваження:
«…ви ще забули добавити основне правило імігранта) закордоном тримайся як найдалі від українців і вихідців з країн СНД. Доречі це стосується і роботи) де багато українців таку роботу треба уникати))».
akurt

2
2
7
  #<1 ... 19231924192519261927 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама