Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19721973197419751976 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 09:19

Еміграція, заробітчанство

News from USA

В ці дні наші українці, які мешкають в США з 4 липня 2023 року, перебувають в славетному місті Клівленд (штат Огайо).
https://maps.app.goo.gl/yTwwMde2DoUefVfY7
В Клівленді зараз дуже прохолодно. Майже зима. На днях був сніг.
Але з понеділка вже почнеться весна.
Фото надіслали таке:
Изображение
А чого ж вони там перебувають?
А все просто: думають про майбутнє.
Для звершення 4-го етапу підтвердження диплома лікаря, отриманого НЕ в США, треба пройти 1-місячне стажування в госпіталі на території США. При чому таких стажувань на протязі 4-го етапу повинно бути 3, в різних за профілем госпіталях.
Зараз в одному з госпіталів саме тут...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 09:28

Дюрі-бачі писал(а):
  nekefer писал(а):в чем преимущество кредитной карты перед дебетовой?

Думаю логіка така ж, як і в Україні: (користуюсь Ізі, ПУМБ, там кешбек однаковий за кредитні й свої) і поти я в пільговому періоді нічого не плачу банкам, то мої кошти лежать на депозиті і приносять %. В теорії ще рейтинг качається...

мне ПУМБ не открыл лимит, причем вначале сами прислали "уникальное предложение", потом отказали в лимите, а на следующий день пришло не меньше пяти разных СМС от г*** "швидкигроши", совпадение :?: не думаю, эти сволочи мой банковский номер к которому привязано всЁ и который больше нигде не засвечен продали г***, ненавижу ПУМБ :lol:
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 09:31

akurt писал(а):
  nekefer писал(а):
  rjkz писал(а):Да, везде и за все платится кредиткой.
И я так делаю.
Наличные с собой не таскаю (небольшую сумму), дебитовую карту - тем более.

а можно здесь подробнее?
в чем преимущество кредитной карты перед дебетовой?

В мене були від Bank of America 2 картки: дебетова та кредитна.
Залишив тільки кредитну.
Ніякої користі від того, що людина користується дебетовою карткою НЕМАЄ:
- по-перше, на попередній сторінці я навів фразу нашого українця щодо сплати своїми грошима або готівкою, а не кредитною карткою або за рахунок кредиту: "Тут так не принято".
- по-друге, за обслуговування дебетової картки треба платити гроші - то для банка якийсь клопіт. Можна не платити, якщо тримати на saving account не менше 500 доларів. Тобто за цією цифрою треба слідкувати - прогавив - заплатиш 25 доларів. Навіщо той клопіт?
- по-третє - і це найважче зрозуміти нашим людям: якщо ти користуєшся кредитною карткою або кредитом від банку, ти підвищуєш свій кредитний рейтинг (бажано вище за 700 умовних одиниць). Це саме важливе для людини в США, ця цифра говориить про те, що ти: порядна, чесна, працьовита та сумлінна людина. Можете скільки завгодно розказувати про себе такі приємні слоова, але дивляться на твій кредитний рейтинг: жалюгідні 300 умовних балів - і з тобою ніхто не буде мати справу. Бачите, як все просто...
- я питав у наших українців, які ліміти в них по кредитних картках. Сам здивувався цифрам.
Тільки для Вас, по секрету:
1 000 000 доларів США. Не жартую.
Звісно, не у всіх.
Є і всього 50 000 доларів.

P.S. Не впевнений, що за дебетовою картою є кешбек.
За кредитною - від 3% при розрахунках за межами США (при купівлі в магазинах - 1%) до 20% при бронюванні готелів.

да, кредит замена рабства, феодала и товарища комиссара одновременно
никто так не принуждает к труду как кредит
nekefer

Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 09:36

nekefer писал(а):да, кредит замена рабства, феодала и товарища комиссара одновременно

Ну Ви дуже дуже помиляєтеся.
Це у Вас в середині сидить непереборне бажання вчити інші народи розуму...
Звична для мешканців України річ: вчити інших; давати поради як жити; розказувати, що інші народи роблять НЕ так...

Ех, аби ще українці себе хоч би трошки навчили...
Голова без розуму, як ліхтарня без свічки... (приказка з Полтавщини).

Про кредитний рейтинг: перебуваючи в США, поїхав з приятелями-українцями на екскурсію в автосалон Ford. Син у них студент - здається другого курсу - здав на "Водійське посвідчення" і треба було купити автівку дівчат пару раз на день катати.
Так ось, я вперше був присутній при процесі вибору авто та купівлі.
Менеджер НЕ питав, чи є у майбутнього власника гроші. НЕ ПИТАВ.
Ні. Він ввів в базу даних кредитних рейтингів прізвище ім"я та номер податковий того студента - висвітився його кредитний рейтинг - відразу комп"ютер показав, який буде перший внесок у відповідності до його кредитного рейтингу та який буде платіж в місяць.
Хвилин 20-25 - і студент виїхав на новому біленькому авто.
Бачите: все просто...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 10:07

akurt писал(а):
  nekefer писал(а):да, кредит замена рабства, феодала и товарища комиссара одновременно

Ну Ви дуже дуже помиляєтеся.
Це у Вас в середині сидить непереборне бажання вчити інші народи розуму...
Звична для мешканців України річ: вчити інших; давати поради як жити; розказувати, що інші народи роблять НЕ так...

Ех, аби ще українці себе хоч би трошки навчили...
Голова без розуму, як ліхтарня без свічки... (приказка з Полтавщини).

Про кредитний рейтинг: перебуваючи в США, поїхав з приятелями-українцями на екскурсію в автосалон Ford. Син у них студент - здається другого курсу - здав на "Водійське посвідчення" і треба було купити автівку дівчат пару раз на день катати.
Так ось, я вперше був присутній при процесі вибору авто та купівлі.
Менеджер НЕ питав, чи є у майбутнього власника гроші. НЕ ПИТАВ.
Ні. Він ввів в базу даних кредитних рейтингів прізвище ім"я та номер податковий того студента - висвітився його кредитний рейтинг - відразу комп"ютер показав, який буде перший внесок у відповідності до його кредитного рейтингу та який буде платіж в місяць.
Хвилин 20-25 - і студент виїхав на новому біленькому авто.
Бачите: все просто...

вы в очередной раз подтвердили мною сказанное, просто не осознали
китайцы пошли еще дальше, у них принуждают социальным рейтингом, который включает в себя кредитный рейтинг плюс другие дисциплинирующие фишки
Последний раз редактировалось nekefer Чт 21 мар, 2024 10:11, всего редактировалось 1 раз.
nekefer

Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 10:11

akurt а тереба було в того студента запитати чи може він собі дозволити хоча б раз в 5 років на 3 місяці, а краще на 6, поїхати в інший штат і побити байдики, або звільнитись з роботи і піти шукати іншу роботу. Якщо так, то він успішний і ніякого кредитного рабства.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 11:02

Re: Еміграція, заробітчанство

Дюрі-бачі писал(а):Так і я в Україні так же плачу більшість кредиткою і беру деякі покупки в розстрочку. Але паралельно з тим на "вільному" депозиті лежить сума достатня для погашення всіх кредиток, а в тривожній валіз - кеш...
Просто американці не лякані ще. От якщо б їх уряд при Ковіді залишив без мільярдів надрукованих доларів, то зрозуміли б що таке Зебра і що не варто жити без плану "Б"...

Я теж бавився грою з кредиткою у 2015 році, коли депозити були по 25-30%, а зрозумів що девальвації не буде. Для віку 30-35 - то нормально.
Як нормально в 30+ купити велосипед.
Але гртися в таке серйозним дядькам в 40-50+ - то таке.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 11:05

Якщо би він поїхав в інший штат та взяв би авто в кредит, то були б сплачені інші податки, або взагалі не платив би податків (є штати де податки=0).
Але потім при подаванні декларації про доходи/витрати він однаково б доплатив.
Крім того, мав би проблеми із зміною номерів авто.
Тому на практиці так не роблять. Навіщо той клопіт…
Последний раз редактировалось akurt Чт 21 мар, 2024 11:11, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 11:08

akurt писал(а):
  Прохожий писал(а):Я не ищу
к сожалению они сами начинают буквально кричать о себе
ну уехал человек в 17м жить в другую страну ну и б-г с ним живи до свиданья
НО нет, через 5 лет по ситуации он вдруг вспомнил что у него украинский паспорт есть и на чужом горе можно поиметь халяву в ЕС, вот это и есть портрет колбасника-морального ур**

Я гадаю, далеко підете: одним словом, точніше двійкою слів, занесли більше 6 000 000 українців, які емігрували, і які ОДНОЗНАЧНО отримують якусь допомогу від урядів інших країн - від 150 до 700 євро щомісяця - до списку ворогів народу. "Колбасники-моральні ур**".
Попереду - я думаю в списку ще не менше - а можливо і більше - 6 000 000 українців.
Колись це вже було - Закон про "дитячі 500 злотих" - в оригіналі відомий як "Закон про три колоска" було прийнято за ініціативи Сталіна 7 серпня 1932 року.

читать мееедленннно шевеля губами
где там про 6000000???
Прохожий

С нами с: 05.06.13
Благодарил (а): 945 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 11:13

Там якраз про 6 000 000.
Ну, на сьогодні, мабуть, 7 000 000.
То вас просто жаба тисне, що повз пролетіли 500 злотих. 100 $. Це буває.
Зазвичай не пролітають повз, а тут ось так вийшло.

Я ваше жабенятко ще підгодую.
Зараз одна українська родина перебуває в Фінляндіі.
Вони втекли з Херсона. Збиралися під пулями виїхали майже голі та босі реально.
Якийсь час жили у родичів в Ізмаїлі, там всіх замучили. Чого - скажу пізніше.
Тоді виїхали в Литву. Жили в Клайпеді - платили за оренду будинка без опалення 700 €.
Там литовці їх замучили. Цінами та платою за оренду, 700€ реально да будинок літній на пляжі.
Виїхали у Фінляндію. Жінка плюс 4 (четверо) дітей.
Справа в тому, що молодшій дитині 6 років і від народження вона перебуває у вегетативному стані.
Тобто тіло існує, а більше нічого не існує. Тільки кричить несамовито цілодобово.
Ось зараз надія що фінська медицина зʼясує, є у тієї дитини якийсь мозок чи немає. Моде відновиться, чи зʼявиться.
То ваша задача написати їм щоб не згадували, що вони українці та повернули Литві ті 140 € на дитину, що отримували майже рік.
Ну і фінам нехай повертають.
Последний раз редактировалось akurt Чт 21 мар, 2024 11:26, всего редактировалось 2 раз(а).
akurt

2
2
7
  #<1 ... 19721973197419751976 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама