Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz писал(а):То что выделено - это две абсолютно не имеющие между собой ничего общего вещи. Давайте разберемся.
в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют вероятно я написал несколько запутанно, но я рад, что в конце концов Вы поняли эти данные верно - это действительно разные вещи, НО всякие инфоцыгане (или как они сами себя величают Лидеры общественного мнения) их отождествляют, а потом толпа цитирует цыган и вводит в заблуждение других людей которым тоже лень разобраться
nekefer писал(а):в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют
Поділіться: звідки ви взяли таку маячню, від кого чули, де читали. Реально цікаво. Справа в тому, що "Лідерство" передбачає або під "Лідерством" розуміють зовсім інше: Leadership is the ability of an individual or a group of people to influence and guide followers or members of an organization, society or team. Leadership often is an attribute tied to a person's title, seniority or ranking in a hierarchy. В перекладі: Лідерство — це здатність окремої людини або групи людей впливати на послідовників або членів організації, суспільства чи команди та спрямовувати їх. Лідерство часто є ознакою, пов’язаною з титулом, старшинством або рангом в ієрархії.
Тобто лідер впливає на ПОСЛІДОВНИКІВ, або членів організації, або членів команди. Команда - це не просто спільнота. Команда тут - це група осіб, об'єднана [u]загальними мотивами, [/u]інтересами, ідеалами, що діє спільно.Учасники команди об'єднані підтримкою один одного та несуть колективну відповідальність за результат діяльності всієї команди.
Тобто ЗОВСІМ протилежне тому, що Ви написали.
Последний раз редактировалось akurt Ср 20 мар, 2024 18:53, всего редактировалось 1 раз.
nekefer писал(а):в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют
Поділіться: звідки ви взяли таку маячню, від кого чули, де читали. Реально цікаво. Справа в тому, що "Лідерство" передбачає або під "Лідерством" розуміють зовсім інше: Leadership is the ability of an individual or a group of people to influence and guide followers or members of an organization, society or team. Leadership often is an attribute tied to a person's title, seniority or ranking in a hierarchy. В перекладі: Лідерство — це здатність окремої людини або групи людей впливати на послідовників або членів організації, суспільства чи команди та спрямовувати їх. Лідерство часто є ознакою, пов’язаною з титулом, старшинством або рангом в ієрархії.
Тобто ЗОВСІМ протилежне тому, що ви написали.
я не читал определения в интернете и немного даже удивлен насколько точно они подтверждают мною написанное, просто смотрите внимательно, я выделил
Прохожий писал(а):зачем писать про таких моральных ур** мне непонятно...
Ну як незрозуміло. Дуже зрозуміло. Гілка про що? Правильно: про "Еміграцію, заробітчанство". Є такий процес та є така дія. А моральних виродків Ви не там шукаєте. Зовсім не там. Ну ось дуже дуже не там.
Я не ищу к сожалению они сами начинают буквально кричать о себе ну уехал человек в 17м жить в другую страну ну и б-г с ним живи до свиданья НО нет, через 5 лет по ситуации он вдруг вспомнил что у него украинский паспорт есть и на чужом горе можно поиметь халяву в ЕС, вот это и есть портрет колбасника-морального ур**
Те що ви виділили: "впливати та направляти послідовників або членів організації, суспільства чи команди". Де там "нести любую чудь"? І прочитайте що таке "Команда" в розумінні спільноти людей. Повторю: Команда - це група осіб, об'єднана загальними мотивами, інтересами, ідеалами, що діє спільно. Учасники команди об'єднані підтримкою один одного та несуть колективну відповідальність за результат діяльності всієї команди. Це з Вікіпедії. Де там про "чушь"? Не хотів писати, але якщо набрати з Вашого тексту першу фразу, тор Гугл дає посилання ВИКЛЮЧНО на "Комсомольскую правду".
я же выделил нести любую чушь разве это не эквивалентно influence ? или вы считаете что воздействовать не чушью, а логикой полезнее? ну я вынужден огорчить, логика работает только у Илона Макса, с неверной логикой ракета не полетит. А когда речь о толпе, или как вы пишите о команде рулят другие вещи, которые с точки зрения логики можно смело назвать чушью, читайте чаще Маска это работает и в комсомольской правде и в CNN и в церкви одинаково
Последний раз редактировалось nekefer Ср 20 мар, 2024 19:10, всего редактировалось 1 раз.
Прохожий писал(а):Я не ищу к сожалению они сами начинают буквально кричать о себе ну уехал человек в 17м жить в другую страну ну и б-г с ним живи до свиданья НО нет, через 5 лет по ситуации он вдруг вспомнил что у него украинский паспорт есть и на чужом горе можно поиметь халяву в ЕС, вот это и есть портрет колбасника-морального ур**
Я гадаю, далеко підете: одним словом, точніше двійкою слів, занесли більше 6 000 000 українців, які емігрували, і які ОДНОЗНАЧНО отримують якусь допомогу від урядів інших країн - від 150 до 700 євро щомісяця - до списку ворогів народу. "Колбасники-моральні ур**". Попереду - я думаю в списку ще не менше - а можливо і більше - 6 000 000 українців. Колись це вже було - Закон про "дитячі 500 злотих" - в оригіналі відомий як "Закон про три колоска" було прийнято за ініціативи Сталіна 7 серпня 1932 року.
Последний раз редактировалось akurt Ср 20 мар, 2024 21:35, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt писал(а):Ту роботу, яку наш герой виконував за 3000$ на місяць, погодилися виконувати за 800$. А ви ж знаєте: часи важкі, а Warka, Zywiec, Lech, Tyskie, Okicim, Zübr на всіх не вистачає…
Зайшов на портал з працевлаштування. Висять пропозиції на 100-150 злотих за годину (В2В). Не Турція, звичайно, але прожити якось можна.
От чим не подобається цей форму: буть 10 сторінок гадати, замість того, щоб пошукати першоджерело
Якщо коротко, то результати отримані в результаті опитували Американців "чи змогли б Ви зараз витратити 1000$ на термінові потреби, наприклад лікування чи ремонт техніки" 56% відповіли, що без кредитки не змогли б. Особливо вразило, що молоді (до 27 років) таких 69%, а пенсіонерів - всього навсього 41%
Дюрі-бачі писал(а):56% відповіли, що без кредитки не змогли б. Особливо вразило, що молоді (до 27 років) таких 69%, а пенсіонерів - тільки 41%
Абсолютно вірно. Три дні тому говорив з нашими людьми в США з приводу одного бізнес-проєкту. Обговорювали питання про гроші. Коли прозвучало від мене слово "готівка" - замість пропозиції про "кредит" - то у відповідь від нашого українця, який вже років 10 живе в США, пролунало (цитую): "Тут так не принято..." Реальна цитата. Я запам"ятав. Все - в кредит. Тільки так. Це реальна щоденна достовірна перевірка платежоспроможності та серйозності намірів людини.
Последний раз редактировалось akurt Ср 20 мар, 2024 20:02, всего редактировалось 1 раз.