Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19921993199419951996 ... 2952>
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 15:14

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:Тобто підказати учасникам форуму відповідь на тему гілки: яка країна світу є найкращою для Еміграції та заробітчанства.

Слід розрізняти ці поняття. Для заробітчанства важлива виключно робота, тому слід обирати Німеччину, США, Японію чи іншу країну, де платять максимально, а для еміграції не менш важливим є середовище для життя і тут в моєму розумінні рулить Норвегія і її сусіди.

Наскільки реальним є вивчити норвезську говірку після 30 років і так, щоб це "середовище для життя" справді стало вашим?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5354 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 15:19

Реально класне запитання.
Однокласник мого сина так лаявся на шведську мову - що ледь не завалилися стіни його квартири в Стокгольмі. Який тільки мат та образи знав з парубоцтва - все йшло в бік тієї мови.
Розробників готовий був бити ногами та в писок...
І що ви думаєте: вже вивчив...
Ну - правда - вже десь три роки як став підданими Його Величності Короля Швеції...
akurt

Подякував: 4022 раз.
Подякували: 1473 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 15:25

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 написав:Наскільки реальним є вивчити норвезську говірку після 30 років і так, щоб це "середовище для життя" справді стало вашим?
Дуже індивідуально. Я от англійську вчу з дитинства, і в роботі активно використовую постійно, але для здачі на рівень В2 потрібно було з репетитором інтенсивно готуватись. А колега поїхала в Швецію і через рік здала на С1 ...
Дюрі-бачі

Подякував: 892 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 16:04

airmax78 написав:
  Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:Тобто підказати учасникам форуму відповідь на тему гілки: яка країна світу є найкращою для Еміграції та заробітчанства.

Слід розрізняти ці поняття. Для заробітчанства важлива виключно робота, тому слід обирати Німеччину, США, Японію чи іншу країну, де платять максимально, а для еміграції не менш важливим є середовище для життя і тут в моєму розумінні рулить Норвегія і її сусіди.

Наскільки реальним є вивчити норвезську говірку після 30 років і так, щоб це "середовище для життя" справді стало вашим?

там норвезька сама лише назва, кожне село - свою мова, як в Карпатах
flyman

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2855 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 17:30

nekefer написав:
  rjkz написав:Уже много раз тут расписывал:
1. Безопасность, так как это не свои деньги, а банка.

Звернулась у відділення, щоб перевипустити свою картку gold. Мені на наступний день БЕЗ мого відому відкрили кредитний ліміт на карті у розмірі 10 000грн. Я не могла його знов закрити у той же день (лише раз на 24 години можна змінювати кредитний ліміт). Наступного ранку я виявила, що в мене з нікуди виріс борг по кредиту 3 777грн і ЗМІНИЛИСЬ ВИПИСКИ заднім числом. На онлайн звернення відповіли, що це я їх витратила. Я поїхала до свого банкіра і ми виявили, що за 2 дня ДО надання мені кредитного ліміту банк просто ПОДВОЇВ мої 11 платежів (що я розраховувалась з власних коштів). Пояснили, що «таке буває, кошти були заморожені і це УСЕ запити від магазинів» (там були витрати на білети у транспорті, приватні переводи на картки і покупки). Таким чином вони штучно мені ЗТВОРИЛИ «користування кредитними коштами». Гроші повернули, але на наступний день ЗНОВУ зʼявилась сума боргу 5грн. Я її погасила і закрила кредитний ліміт. Але тепер я не довіряю цьому банку і боюсь нових незаконних махінацій, які майже НЕМОЖЛИВО доказати

https://minfin.com.ua/ua/company/privat ... ew/358417/
тетя утверждает что ей искусственно создали долг и насчитали на него проценты которые ей проще оплатить чем доказывать что это "деньги банка" :lol:

Это Украина.
В США не всегда даже надо звониить в банк.
Как-то мы семьей выбрались в Манхеттен, на станции я пополнил свою и жены Метрокард на одинаковые суммы с разницей в минуту.
При просмотре онлайн аккаунта, появилось сообщение, что это выглядит как двойная оплата, не хочу ли я отменить. Чейз.
При мне пожилая американка звонила в банк, кто-то завладел данными ее кредитки и соверщил разные траты, в том числе покупку бензина, посещение ресторана в другом штате и тп. Она в течении 15 минут по телефону прошлась по выписке, сказала что ее а что не ее. Банк Кэпител Уан.
rjkz

Подякував: 8692 раз.
Подякували: 5491 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 17:32

akurt написав:паспорт громадянина США та бути "вільним птахом"

6) Здихатися паспорту США
finuser521

Подякував: 23 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 17:37

Denik написав:
  akurt написав:Тоді точно можете назвати країни, де їх - економічних перекосів - немає.
Тобто підказати учасникам форуму відповідь на тему гілки: яка країна світу є найкращою для Еміграції та заробітчанства.

Якщо за критеріями rjkz, то Франція, Норвегія, Фінляндія чи Великобританія. Але виїжджати в віці до 30 - бо без шансів отримати нормальну по місцевих мірках пенсію.
  rjkz написав:Для меня деньги не являются каким либо аргументом.
Безопасность, образование, медицина, перспективы для детей.
В каком угодно порядке.

Країна без економічних перекосів - Норвегія хіба що зараз.

Вчера в очередной раз меня пытались уговорить идти в МТА.
Мотивация - страховка и пенсия.
Про страховку я рассказал альтернативный вариант.
По пенсии тоже.
Но в процессе разговора мне привели пример мужа подруги, который пощел работать в МТА в 50 лет и планирует работать до 67/68 лет, вроде как у него должно быть сс + юнион = 5 куе.
rjkz

Подякував: 8692 раз.
Подякували: 5491 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 18:54

Big4
flyman

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2855 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 19:04

Дюрі-бачі написав:
  airmax78 написав:Наскільки реальним є вивчити норвезську говірку після 30 років і так, щоб це "середовище для життя" справді стало вашим?
Дуже індивідуально. Я от англійську вчу з дитинства, і в роботі активно використовую постійно, але для здачі на рівень В2 потрібно було з репетитором інтенсивно готуватись. А колега поїхала в Швецію і через рік здала на С1 ...

Не сомневаюсь даже.
Как сказала одна пожилая немка, - преподаватель немецкого для иностранцев в Германии с многолетним опытом - раньше на С1 сдавали ученики, которые понимали буквально все, но говорили с легким акцентом. Сейчас С1 в Германии сдают со словарным запасом В1 и парой-тройкой крылатых фраз.
Раньше работодатели спокойно брали иностранцев с В1, сейчас многие требуют минимум сертификат В2, чтобы быть уверенным, что те хоть что-то понимают.
Уровень требований для сдачи снизился реально в разы.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 19:28

flyman написав:Big4

У меня наоборот была проблема: где часы взять для KPI? Больше 120 часов в месяц даже в busy-season не получалось + бывало что пару недель вообще без проекта сидишь.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 619 раз.

Профіль

#<1 ... 19921993199419951996 ... 2952>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор