це відміна української та американської банківської системи
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЯкщо за критеріями rjkz, то Франція, Норвегія, Фінляндія чи Великобританія. Але виїжджати в віці до 30 - бо без шансів отримати нормальну по місцевих мірках пенсію. Країна без економічних перекосів - Норвегія хіба що зараз. ![]() Реально круто. Тоді точно можете назвати країни, де їх - економічних перекосів - немає. Тобто підказати учасникам форуму відповідь на тему гілки: яка країна світу є найкращою для Еміграції та заробітчанства. Все людство - а не тільки учасники форуму - шукають саме таке місце на Земній кулі - і - що дивно - такого немає. - в січні 2024 року я мав велику необережінсть написати на цій гілці фразу про те, що якщо говорити об"єктивно - то "Україна - то "Рай на землі" та навів мінімум три чинника, які доводили це. Написав, що це - тільки три з багатьох... О! Яку купу звинувачень я отримав!!! Аналізували ретельно, звинувачуючи мене в неточних даних та "економічних перекосах". Особливе часто писали про ціни на харчі - за думкою учасників форуму то все не їжа - а дороге лайно (замітьте, то не я писав). Де є дешеве, але НЕ лайно - не писали. - Дуже часто згадували райські для життя Філіппіни (звісно, порадник навіть у ві сні не бачив ті Філіппіни і ніколи б в житті не назбирав би гроші на візит туди - але знаєте, то "обіцянка-цяцянка" щось нехороше, а "мрія" - то інше... щось тендітне. Навіть з мрією можна погодитися та зрозуміти... А ось яку країну точно не згадували, так то Індія - а там економічні проблеми не менш значущі: Особняк орієнтовною вартістю 20 мільйонів доларів був побудований для індійського бізнесмена Віджая Маллія на вершині 33-поверхового розкішного житлового будинку в Бенгалуру, Індія. Двоповерховий особняк площею 3 тис. 700 кв. Тут є вертолітний майданчик, пишні сади, пейзажний басейн і оглядовий майданчик на 360 градусів. Спроєктований для Маллі, цей будинок був побудований на ділянці площею 4,5 акра, де колись стояв родовий будинок Маллі. Однак є ймовірність, що Малля ніколи не зможе жити в своєму особняку в Kingfisher Towers. Тому що, згідно з повідомленнями в індійських ЗМІ, небесний особняк все ще не був завершений, коли Маллія покинув країну в 2017 році через "економічні перекоси"... - Жах! Вчора Прем'єр-міністр Китаю Лі Цян заявив, що вони вживатимуть заходів для подолання проблем, з якими стикаються іноземні інвестори в країні, і економічних перекосів, які вони відчувають під час доступу до ринку. Лі сказав: «Деякі проблеми були вирішені. Ми працюємо над відповідними правилами для деяких з них». Прямо біда, викреслюємо Китай із списку щасливчиків... - Тривожні новини із стабільної багатої Німеччини: днями Президент Центрального банку Німеччини (Бундесбанк) Йоахім Нагель заявив, що ультраправі екстремісти загрожують добробуту в країні. Заявивши, що ультраправі екстремісти відлякують інвесторів і кваліфіковану робочу силу, яка приїжджає з-за кордону, Нагель сказав: «Це загрожує нашому процвітанню». І тут - економічні перекоси... - Економічні перекоси переслідують ту країну, в якої ми на коліна випросити намагаємося 61 000 000 доларів: Stellantis оголосила, що 2 відсотки її співробітників у відділах інженерії, технологій і програмного забезпечення в США будуть звільнені в рамках ефективності та оптимізації витрат. Реально катастрофа. У новинах американської преси повідомлялося, що буде звільнено близько 400 (чотириста) співробітників. - Звісно, є "економічні перекоси" і у простих американців. Наприклад, Стів Баллмер, колишній генеральний директор Microsoft, зараз змагається за багатство з Біллом Гейтсом, у якого він колись був помічником. Згідно з Bloomberg Billionaires Index, Баллмер має чистий капітал приблизно в 148 мільярдів доларів, а його колишній бос, засновник Microsoft Білл Гейтс, має чистий капітал у 154 мільярди доларів. Ну реально простий американець: ми прямо на днях і тиждень тому про такого говорилои: У віці 24 років Баллмер покинув Стенфордську бізнес-школу, щоб приєднатися до Microsoft і свого колишнього однокласника по Гарварду Гейтса. Баллмер, 30-й співробітник компанії, отримав базову зарплату в 50 000 доларів. Так що, пане Denik, чекаємо на Ваш візит, та Ваші думки/поради на підставі власноруч отриманих фактів. Востаннє редагувалось akurt в Пон 25 бер, 2024 13:38, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Сьогодня, ще цікавився стосовно, що не пішло. Короче малий вчився не в німецькій школі, а в інтеграційному класі. Де був він, а решта біженці зі сходу з відповідним менталітетом. Поляки в такому випадку кажуть bydło. Весь,час якісь проблеми, конфлікти. Вчителькою була Українка, яка вже деякий час жила в німеччині(одружена з німцем) Головне, що треба було до терпіти до літа, а з осені він би вже аійшов в звичайну німецьку школу. Короче десь так. ![]() Саме десь так... Терпіти... Господь терпів і нам велів. Моя сваха - громадянка Франції - та працює вчителем в школі. Дуже уважна турботлива. Але вдома розказує там про дикий вінегрет: араби, чорношкірі, афганці та азіати... Говорила, що найнебезпечними є невдалі побудовники соціалІЗьму в Афганістані... Це - центр Франції. Серце машинобудування. Батьки тих дітей не працюють - сидять на соціалі - в 740 євро... Сваха сказала так: спробуй ще французу заробити ті 740... а тим - щомісяця - 740... Терпіти... Господь терпів і нам велів. Часи такі...Тому я іх розумію, але так майже всюди... Зустрічав цифри, що 75% населення Лондона - то НЕ англійці... Англійці там не живуть... З біблійної літератури: “Терпіти – (1) упокорено і стійко переносити щось (страждання, біль, неприємне, небажане); (2) миритися з наявністю та існуванням когось, чогось; (3) зазнавати щось неприємне, важке (поразка, крах)”. P.S. Гадаю через тиждень дам цікаві репортажі з канадської школи: племінниця хоче оформити двох синів в "Католицьку школу" - в середу йде на оформлення. От буде цікаво порівняти: канадська та німецька школа. Старший з двох синів - 11 років - навчався в класі з поглибленим вивченням англійськоЇ, тобто щось англійською знає, а молодший - 9 років - і двох слів не знає... ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоСлід розрізняти ці поняття. Для заробітчанства важлива виключно робота, тому слід обирати Німеччину, США, Японію чи іншу країну, де платять максимально, а для еміграції не менш важливим є середовище для життя і тут в моєму розумінні рулить Норвегія і її сусіди. ![]() Хм...
Мої українські респонденти з США, які вже мають громадянство США називають не Норвегію, а Данію.... В Норвегії занадто специфічний клімат... Нормально можна жити тільки під час щорічних візитів на місяць - в Іспанію (як робить однокласник мого сина). Тобто план-капкан приблизно такий: 1) наколядувати ЧЕСНОЮ сумлінною РОЗУМНОЮ працею грошей цілу діжку - бажано до 40 років (в США прийнято до 30-ти, але ж ми говоримо про наших людей). 2) отримати паспорт громадянина США та бути "вільним птахом". 3) до цього часу забезпечити гарний впевнений старт дітям та пізнати майже все в цьому кумедному житті (крім наркотиків). 4) відвідати 1/2 світу. 5) кинути якір десь в тихій добрій білій пухнастій красивій спокійній Європі... (правда, ці плани мені озвучували до подій, коли ракети путіна вже літають і в Польщі, а Макрон благає не жартувати з ядерною зброєю). ![]()
Ну да, ну да. Я это уже где-то когда-то слышал, там еще по тексту было "Омерика фсьо и доллару гаплык" и что-то про величие территории на болотах. ![]() Наскільки реальним є вивчити норвезську говірку після 30 років і так, щоб це "середовище для життя" справді стало вашим?
|
|