|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:36
Shaman написав:гадаю для іммігрантів - незручне місце для кар'єри. для стабільної роботи - так.
З її слів: методи по впарюванні продуктів, яких її навчили в Приваті, дуже сильно допомогли у виконанні КРІ та карєрному рості.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 30 бер, 2024 17:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:38
akurt написав:Для Дюрі-бачі. Схожий план реалізував мій приятель - дуже розумна людина і к.ф.м.н. Син його закінчив той університет, що і дехто з учасників форуму - Києво- Могилянську академію. Почав працювати в представництві МВФ в Україні (за класифікацією пана Шамана «молодшим касиром», хі-хі). Потім перевели на посаду - за кваліфікацією пана Шамана - хі-хі - на посаду молодшого заступника старшого касира в Представництво в Угорщині. Потім вступив в докторантуру в Філадельфії (США). Цікаво, що навчався безкоштовно і ще мав стипендію. Звідти взяли на роботу - за класифікацією пана Шаман - хі-хі - старшим помічником молодшого касира - в головний офіс у Вашингтоні. Я правда, не знаю, чи є у МВФ та ще й у Вашингтоні касири та каси - але ж розумна людина краще за мене знає… Так там і застряг, підробляє - за класифікацією пана Шамана - старшим помічником молодшої прибиральниці…. Весь цей процес зайняв приблизно 20 років… зараз тому хлопцю орієнтовно 45.. цікаво стало спитати, куди його дитина буде йти вчитися… Я точно знаю, що на початку квітня в Вашингтоні з візитом будуть наші українці, та зустрічаються. Мабуть подарують нову мітлу.
ви скільки разів за одне повідомлення мене згадали? ви схоже не можете просто написати повідомлення, вам треба обов'язково когось згадати. ви ж прихильник західної моделі, тобто вірите в психологію? так от, це ознака того, що вас щось гнітить - й схоже добряче. треба розібратися, бо далі буде гірше 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:40
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:гадаю для іммігрантів - незручне місце для кар'єри. для стабільної роботи - так.
З її слів: методи по впарюванні продуктів, яких її навчили в Приваті дуже сильно допомогли у виконанні КРІ та карєрному рості.
це взагалі інша річ. Приват, що просто так так сильно розвинувся? - там були дуже цікаві напрацювання - це тема окремої розмови. як й ознака того, що в нас вже є в чому вчитися цим неповоротким європейцям 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:41
Shaman написав:в нас вже є в чому вчитися цим неповоротким європейцям
Так. Скоро очікую протестів поштарів, коли наша Нова пошта захопить ринок. В банківському секторі Монобанк показав, що наша модель не дуже застосовна через архаїчність європейського законодавства, особливо в частині фінмоніторингу, та захисту прав клієнтів. Точно так, як не застосовна наша модель здачі житла в аренду...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:49
Shaman написав:ви схоже не можете просто написати повідомлення, вам треба обов'язково когось згадати. ви ж прихильник західної моделі, тобто вірите в психологію? так от, це ознака того, що вас щось гнітить - й схоже добряче. треба розібратися, бо далі буде гірше 
Пане Шаман! Ви самі на це нарвалися: навіщо було принижувати посадою касира українця, який закінчив університет в Україні (бакалавр), працював за фахом, потім університет в Торонто (магістр), прийнятий на роботу в найбільший банк Канади. Пропрацював три місяця та отримав підвищення. Все це - за спеціальністю «Міжнародна економіка». Касир? Прибиральниця? Швейцар? Сміттяр? Може посудомийка? Ось і розберіться, звідки ви таке берете. А я саме на цьому і акцентував увагу: на ваших помилках. Добре, що помітили. Це означає, що у вас далі не буде гірше. 
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 30 бер, 2024 17:55
BIGor написав:А заставляти батьків працювати на твій мільйон - це взагалі дніще, можливо в них своє життя і інтереси?
Бачите, тут в нас різні підходи. Я вважаю, що обов'язок батьків забезпечити освітою та житлом своїх дітей.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 18:13
Дюрі-бачі написав:akurt ИМХО для пересічного з такого дослідження толку як із польотів на Марс. От дослідження кількості мільйонерів було б значно цікавішим і ревалентним. akurt написав:Мабуть хоче опинитися в "кредитному рабстві"... І не боїться...
А може причина в тенденціях погіршення життя в Туреччині? З Китаю он теж народ почав тікати на перспективу. Це як втеча з України восени 2021...
Не думаю, что ошибусь, если скажу, что по миллионерам США на 1 м месте и НЙ среди городов. Население НЙ 8 или 9 млн, с пригородами до 18. В НЙ более половины частных домов (а их напихано как селедок в бочке) имеют 1 млн и выше прайс. Квартиры в среднем (в зависимости от локации) крутятся вокруг 500 куе (есть и за менее 100 куе, но есть и хорошо за 100 млн ).
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8659 раз.
- Подякували: 5456 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 30 бер, 2024 19:01
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:в нас вже є в чому вчитися цим неповоротким європейцям
Так. Скоро очікую протестів поштарів, коли наша Нова пошта захопить ринок. В банківському секторі Монобанк показав, що наша модель не дуже застосовна через архаїчність європейського законодавства, особливо в частині фінмоніторингу, та захисту прав клієнтів. Точно так, як не застосовна наша модель здачі житла в аренду...
А що не так з Монобанком? В ЄС повно прикладів еквівалентних банківських продуктів - типу Революту чи Вайзу, їм погане законодавство не завадило працювати на цьму "жирнючому" ринку. По Новій Пошті скажу що місця в Польщі для неї дуже мало - велика конкуренція. В Україні був тільки один конкурент - Укрпошта. Тут же Польська Пошта, DPD, In-post, GLS, Fedex, DHL.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 19:16
BIGor написав:А що не так з Монобанком? В ЄС повно прикладів еквівалентних банківських продуктів - типу Революту чи Вайзу, їм погане законодавство не завадило працювати на цьму "жирнючому" ринку.
Прийшли в Британію - там їх не дали показати наскільки глибоким буває кредитне рабство і заборонили стягати % з британців, поки пандемія. В Польщі просто не дали ліцензію, сказавши, що процедури протидії відмиванню коштів не відповідають стандартам... BIGor написав:в Польщі для неї дуже мало -
головне щоб готівку в конвертах не заборонили і ринок буде захоплено
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 бер, 2024 19:27
Shaman написав: Дюрі-бачі написав: akurt написав:Тому дійсно було і залишається актуальним питання: де ж воно краще?
Все дуже індивідуально. ИМХО для пересічного Українця - зараз поїхати в Німеччину з перспективою попрацювати, назбирати перший мільйон і звалити в Норвегію чи Данію.
це дискусія без кінця - бо не сформульовано формалізовані критерії, що таке краще. який мільйон назбирати? що за фантазії?. програма максимум - викупити житло та забезпечити пенсію. можливо освіту дітям. який переїзд? скільки піде часу на опанування мови? а потім на старості норвезьку або фінську - фантазії. й згоден - якщо не жили у північним країнах, то не треба й намагатися. вже Канада надто холодна для багатьох.
Можно мне, недалекому, пояснить - что это за цели, выкупить жилье? Насобирать к пенсии миллион? Я чего-то не понимаю может, но вместо "выкупить жилье" я-бы предпочел иметь возможность жить, пусть даже в аренде, в том месте, где бы мне нравилось в определенный момент жизни. Свое-же жилье сковывает и служит ненужным якорем. В Киеве у меня осталось несколько квартир. Продать их непросто, перетащить деньги - тоже. Кроме того, это повлечет доп затраты в виде налогов в Украине и увеличение такс брекета в США. Насобирать миллион...Получается, человек ставит себе цель конвертации времени своей жизни в денежные знаки. И? Время жизни подходит к концу и выясняется, что кроме как порадовать наследников, с этими деньгами особо ничего не сделаешь. Времена, когда фараоны с собой в гробницу брали все свои сокровища, включая челядь, вроде как прощли. Деньги - это важно, но это лишь средство достижения целей в жизни. Рецепт - конвертировать деньги в активы, которые будут приносить доход в течении жизни, а потом уже эти активы передать наследникам.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8659 раз.
- Подякували: 5456 раз.
-
-
Профіль
-
-
9