Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:це ви перекручуєте. якби гроші були зароблені зі сплатою податків, ніяких би таких питань взагалі не виникло
Вони зароблені зі сплатою, але от податковим одних країн не подобається, що платять не їм. Про те, що Казахстан просить доплатити по 2% із зарплати отриманої від українського університету, з якої вже 18+1.5%, сплачено в Україні я писав. А виявляється, що і Україна просить сплатити 1.5% військового збору із зарплати, яку платить казахський університет і з якої там сплачено 20%...
Так именно так и работает. Если бы не было отмены двойного налогооблажения, то оплатить после 20% налогов Казахстана, просили бы ещё 18+1,5%.
Дюрі-бачі написав:3) Також податкова попросила написати окреме пояснення для чого йому рахунки в двох десятках банків в Україні, а також рахунки ще в кількох інших країнах і не розуміла що значить "аби були"...
Я намагаюся собі уявити ситуацію, коли мені б знадобилося 20 рахунків. Крім як для подрібнення операцій з метою ухиленні від податків та якихось сірих схем нічого до голови не приходить.
Дюрі-бачі написав:Відійшли ми якось від суті розмови, а мене особисто дуже турбує, що в Європі з усіма її правами людини можуть викликати, по суті, на допит, але при цьому відмовляють у праві на захист і не хочуть видати матеріли справи, щоб таки зрозуміти "в чому ж таки тебе підозрюють і які докази в них є" і при цьому ти перебуваєш в якомусь "напівбані", коли банки не хочуть рахунки відкривати і приймати гроші. Взагалі якась дика сфера, де нема нормально чітко прописаного законодавства і не діє презумпція невинуватості..
Це всюди зараз так, нажаль. Колись проти свавілля діставшихся до влади і були придумані закони, в тому числі презумпція невинуватості, і обов'язковий прозорий процес розгляду, незалежний суд... Тоді було актуально, щоб у багатих ніхто не міг спитати про джерело їх багатства. Тепер, навпаки, багаті хочуть убезпечити себе від появи інших багатих. Думаю, колись все повернется навкруги.
Shaman написав:а з приводу доказів - а де ви бачили, щоб підозрюваному всі докази показували - це вже на суді.
Якщо не помиляюсь, докази оприлюднюються в підготовчому провадженні, в сторона захисту може ознайомитись із ними і розробити план захисту до початку процесу по суті. До того ж сторона обвинувачення не має права витребувати докази вини у підозрюваного.
й чому ви вважаєте, що не діє презумпція невинуватості? от якби відразу списали штраф, то тоді не діє. а так лише задають питання.
Тому що ці органи не доводять винуватість, а вимагають, щоб громадяни доводили їм невинуватисть, причому мають можливість трактувати факти на свій розсуд. Це і є відмова від презумпції невинуватості. До тогож важливо, що відмова від "співпраці" автоматично означає визнання провини. Вони можуть не називати наслідки для громадянина покаранням, але за сутністю і тяжкістю строрюваних перешкод вони можуть бути визнаними такими по суті, якщо подібний аналіз стане колись "на часі" (сподіваюсь на це). Тобто такі наслідки можуть бути застосовані до громадянина тільки в порядку прозорого незалежного судового процесу із можливістю захисту.
Дюрі-бачі написав:3) Також податкова попросила написати окреме пояснення для чого йому рахунки в двох десятках банків в Україні, а також рахунки ще в кількох інших країнах і не розуміла що значить "аби були"...
Я намагаюся собі уявити ситуацію, коли мені б знадобилося 20 рахунків. Крім як для подрібнення операцій з метою ухиленні від податків та якихось сірих схем нічого до голови не приходить.
напр. в межах фонду грабування тримати кошти не у матрасі, або каруселити із конвертаційними депозитами в ліміті 100К грн на банку
Почитати останні три сторінки форуму - так аж страшно стає...
Ну то я вас ще налякаю...
News from Chech Republic Перебуваю в ці дні у справах в Чехії. Цікаве середньовічне місто https://maps.app.goo.gl/CNGodjT3qEvUcr7t9 Центральна площа: мерія, ресторації, люди сидять... Ввечері буде концерт на середньовічній площі, де є пам"ятник чи солдату, чи офіцеру, чи якомусь античному герою. Дуже старий... Намагаюся прочитати що то та в честь кого. Чую українську мову: то юрба молоді років 15-17. Десь 20 осіб: хлопці та дівчата. Мені аж захотілося сказати фразу: "Панове, так класно, але не розумію: тут Чехія чи Україна???" Слава Богу не сказав... З 20 осіб 2/3 говорили українською: а 1/3 - з ними ж - російською. Нормально. Такі реалії.
Але 100% присутніх говорили таким матом, що я такого не чув вже років 30...
Із всіх дівчат 100% вживали такий мат, який взагалі не варто знати дівчатам. А не те що говорити... Реально я в шоці. От блін наслідки Еміграції. Та Заробітчанства. Вдома батько би по шиї хоч надавав та бабця сраною мітлою...