Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23472348234923502351 ... 2892>
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 12:28

Re: Еміграція, заробітчанство

Я тоже хочу получать 400тонн на рик за то что буду по клавишам хаотично бить
В институте чуть клацать научили(правда Беню Тигипку, Дубилета и Гороховского чуть получше)
Есть варианты на восточном побережье так поработать?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 13:36

flysoulfly написав:
  akurt написав:
Люди он 2 місяця тому за 300€ їхали з Києва в Штутгарт і назад - в мікроавтобусі - ризикуючи життям ( :shock: :shock: ) - була докладна інформація на цій гілці
вибачаюсь, а це про що?

Ну знайдіть дописи десь 2 місяці тому - давав інформацію пан Дюрі-бачі і здається ще хтось.
Там була реалізована цікава схема: як отримати із рук пана Шольца 300€.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 13:46

akurt написав:Там була реалізована цікава схема: як отримати із рук пана Шольца 300€.

Схема вже погано працює, німці достатньо швидко учатся на своїх помилках... Вже дають гроші на місцеві картки, якими тільки купувати в магазині можна, але не знімати готівку... І в Канаді вже не дають по 3000$...
Для мене не зрозуміло чому уряди все так організовували, а потім дивувались, що це не працює. Наприклад в тій же Канаді могли б дати угоду підписати, що береш гроші - не можеш виїхати стільки-то місяців і в Німеччині платити не одразу, а хоча б через місць.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 13:54

Щодо міграції: знайомий здійснив "туристичний похід" через гори в Словаччину.
Каже, що за 4 години очікування там близько сотні "заблукалих туристів" зібралось, а одному довелось викликати швидку, бо сердце не витримало...
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 13:59

барабашов написав:Я тоже хочу получать 400тонн на рик за то что буду по клавишам хаотично бить
В институте чуть клацать научили(правда Беню Тигипку, Дубилета и Гороховского чуть получше)
Есть варианты на восточном побережье так поработать?

Класний допис! Мені сподобалося.
Якщо ви помітили, на цій гілці активно обговорюється два варіанти вирішення життєвого питання про гроші.

Перший варіант має підпункти «А» та «Б».
Підпункт «А» докладно викладено в дописах від rjkz. Це для «дорослих людей». Він не легкий, але повністю ним реалізований і може бути повторений прямо зараз - правда при умові, що учасник подій або реалізував його до 24.02.22 (як пан rjkz), або зараз перебуває (так сталося) за кордоном. В цей підпункт «А» мабуть можна додати і відʼїзд в США за Програмою U4U з певними застереженнями. Те, що реалізував він, заслуговую на реальну пошану та увагу, я про це декілька разів писав. Я знаю, про що говорю.
Підпункт «Б» викликав не менше обговорень. В нього кінцева мета та сама, варіант дещо дорожчий, але я з цифрами на руках і конкретними (!) фактами доводив, що ефективність вища за купівлю під здачу квартири в тому 33-х поверховому хмарочосі у вашому місті, який вже на етапі здачі, після чого всі 100% причетних знімаються та переїжджають на захід України.
Це варіант НЕ для «дорослих», а для дітей тих дорослих: кінцевий результат той самий, але на мою думку з більшим к.к.д. Це відправка своєї дитини на навчання в США. При чому саме в США, а не в Європу, хоча я майже щодня наводив у чудесні приклади навчання наших студентів в Польщі.
Наприклад, син ваших сусідів по місту та вулиці почав навчання вже на другому курсі Варшавської політехніки. Справи йдуть так гарно, що студент собі купив 3D-прінтер за зароблені кошти та вже створює на ньому частини того, що розробляє та за що платять гроші.

Другий варіант не вимагає ні грошей, ні вкладень, ні турботи, ні тілорухів: лежи на канапі, пиши всіляку маячню про вірші, створені курдами, і чекай, поки гроші впадуть з неба. Як варіант: щоби гроші хтось приніс у дзьобику. Крупними купюрами. Другий варіант повністю відповідає українській приказці: «Як воду носити та сухарі мочити - то краще й не їсти!»

Таким чином, дискусія цілком інтелігентна та цікава. Мені подобається: хтось же отримає корисну інформацію та не просто отримає, а спробує реалізувати.
Власне, гілка саме про це.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 16:59

akurt написав:Вирішили взяти в оренду приватний будинок.
Шукали останні три місяці, передивилися багато варіантів. Цікаво, що знайшли за тією ж ціною: за 3 300$ на місяць.
За словами орендарів такий будинок має ринкову ціну в 1 500 000$.
Шо ж таке? Вони ж мали взяти такий будинок в іпотеку! Foreclosure $100.000, щомісячний платіж не менше $11000, податок на нерухомість навіть не можу оцінити. Це ж є Єдиний Правильний Американський Шлях, там всі так живуть. Що трапилося?
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 21:05

Правильне запитання.
На практиці:
- я не підраховував, але в розмові сказали, що іпотека за цей будинок може складати 8 000…10 000$. Цифри не перевіряв: я в цій царині не фахівець.
- є варіант, що через 6-10 місяців жінка отримає престижну роботу в штаті Техас - тоді переїдуть. Тобто працювали такі критерії: хочуть приватний будинок, але так щоби оренда була меншою за 12 місяців.
З цього приводу - про іпотеку/роботу/переїзд читайте роздуми від rjkz.
Він це питання висвітлював.
P.S. Правильне запитанння про податок на нерухомість - його розмір встановлює кожна місцева одиниця окремо, в штаті Каліфорнія може складати близько 1% від ціни нерухомості в рік. В даному випадку орієнтовно 15 000$ на рік. Податковій України вчитися та вчитися.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 11:16

akurt написав:Правильне запитання.
На практиці:
- я не підраховував, але в розмові сказали, що іпотека за цей будинок може складати 8 000…10 000$.

Як так виходить що іпотечний платіж більший в 3 рази за місячну оренду (3 300$)? Американські лендлорди - меценати?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 11:31

BIGor написав:
На практиці:
- я не підраховував, але в розмові сказали, що іпотека за цей будинок може складати 8 000…10 000$.

Як так виходить що іпотечний платіж більший в 3 рази за місячну оренду (3 300$)? Американські лендлорди - меценати?

Лендлорди можуть хотіти покриття орендарем відсотків за кредитом, податків, амортизації будинку і ще мінімум 10% річних чистого прибутку. Питання: чи є достатня кількість орендарів, готових платити за "хатєлкі" лендлордів?
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 11:56

Gastarbaiter написав:
  BIGor написав:
На практиці:

Лендлорди можуть хотіти покриття орендарем відсотків за кредитом, податків, амортизації будинку і ще мінімум 10% річних чистого прибутку. Питання: чи є достатня кількість орендарів, готових платити за "хатєлкі" лендлордів?

Виходить, для прибутку лендлорда можливо цей будинок був куплений в 3 рази дешевше, або реально кількість орендарів замала для цього ринку. Можливо просто план законсервувати гроші в деревяній нерухомості, в надії що просто ціна будинку виросте.

До речі, тут особливо видно проблему деревянних будинків
https://eu.usatoday.com/picture-gallery ... 368707007/
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 23472348234923502351 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти