Так це єдина гімназія куди взяли хресну, в інших куму не вдалося домовити.
|
|
![]() відчуваєте, є якийсь зв'язок? ![]() ![]() нехай ваш кум на гімназії так сильно не заморочується. є купа шкіл. ну витратить дитина ще рік на абітур - є інші шляхи до вищої освіти, а з гімназії таки все одно можуть відрахувати. я от дивлюся, як дитина має вчити німецьку, англійську та французьку у гімназії - й чи потрібно? бо надто велике навантаження. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНу німецьку і англійську вчить з 1 класу і наче норм (2-3 бали), а другу іноземну мову обрала російську і взагалі проблем нема, суцільні 1, як і з математики та природознавства. От історія та культура взагалі їй не йдуть, отримує 5-6. Система оцінювання така, що 1 - найкраща оцінка, 6 - найгірша... Адміністрація переважно Румунська. ХЗ, вона зараз майже не спілкується із однокласниками. Хоча от поки ногу не зламала, то записалась в гурток фехтування і там дуже швидко подружилась із дівчатами. На самому старті намагалася влитись в компанію, але її відкинули як "бридке каченя". В Україні вона якраз і була одна із лідерок тих "банд" дівчат, що булили інших. ![]() Пане Дюрі-бачу, легке враження, не ображайтеся, що проблема не в десятках школярів, а саме в цій дівчині.
Всі ми вчилися в школі, все переживали конфлікти, але щоби дівчина палицями била хлопців… ну не знаю. Хоча проблема булінгу існує. Щойно говорив з нашою українкою, яка працює у французькій школі вихователем. Так ось завтра зранку о 8-00 її клас школи в повному складі сідають в автобус та організовано везуть в Тулузу на «День психологічного виховання», Саме з цього приводу. Повертаються аж о 16-00. Окремо вчителі/ихователі та діти. Вчителям вихователям розказують, як в класі вираховувати провокаторів з неадекватною та підлою поведінкою (навіть в туалетах «з-під тішка») такі діти можуть ображати жертву. В кле в на 26 учнів один «кольоровий», в сказала вихователька «адекватний». Так що проблема існує, до мене в школі теж без кінця приставав один психічно-хворий. До сутичок. Ну приблизно так, як один психічно хворий, який хотів зробити з трьох копійок три рублі, а не вийшло ні…. В смислі нічого не вийшло - прогорів / буцім-то я змушував його купувати на все зароблене да все життя / на всі 600$ - майже щодня липне на цьому форумі, наче я психотерапевт, або по неділях роздаю убогим пʼятаки. Цікаво, що років через 20 зустрічалися та були друзями. Ніколи б не подумав, що він стане непоганим моряком. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНу коли араби доколупались до єврейки, то німці влаштували день "антисемітизм недопустимий"... Видно в них якийсь пунктик з цього поводу, як в США щодо негрів. Звісно і адміністрація так каже: "В нас 1/3 класу арабів, не треба йти проти їх правил, треба правила приймати". P.S. вияснив за що хресна тріснула того "турка" по голові: доколупався до хреста в неї на шиї (дерев'яний аксесуар ще з народження, передається в їх родині ще від прабабусі...), хотів його зірвати. Кажуть, що зараз її вже бояться і обходять боком як "irre hexe", бо за те, що "дівчина побила хлопця" потім булять свої ж в компанії... ![]() Я зараз їхав за кермом і все це розказував тій виховательці.
Вона сказала, що справа психології дітей важка, але в неі на 25 учнів є дві дівчини, яких би вона мріяла привʼязати ланцюгами до дерева… це по секрету сказала. Отака справа… наша українка так сказала. Завтра з 8-00 з дітьми і поїде на психологічний тренаж разом із своїми дітьми.. Так що проблема така існує і ось я «з перших рук» розказую як то є у Франції. P.S. Зараз в Тулузі їхали по мікрорайону, де ніби-то живе арабське населення, хлопці років 12-13 бігають по вулиці. То французи в моєму авто сказали, що би я їхав більш обережно, все може бути, бо вони всі дуже дружні, всі згуртовані в до цього треба звикати і пристосовуватися (!). Далі проїжджав стадіон - вивантажувалися з автівок хлопці - спортсмени так раси і нації були різні. І білі, і чорні, і коричньові, і жовті… Пристосувалися спортсмени. ![]() Еміграція, заробітчанство
New’s from Canada У всій тій історії з хрестиком від бабусі в декольте є приємна можливість в будь-який момент повернутися в рідний Ужгород. Та не мати клопоту. Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися, Хіба що своїм новим авто, купленим в кредит (перший внесок 1000 С$), яке можеш мити безкоштовно щонеділі на роботі… Дрібничка. А приємно… Востаннє редагувалось akurt в Пон 07 жов, 2024 02:50, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоНасправді я б емігрантам (особливо в таку тяжку країну як Канада) радив би різати кости і піднімати доходи. Кредит на нове авто - ну таке... ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЗалежно від міста в Канаді - без авто ніяк. Без заощаджень на б/в не потягнеш, тому цілком можу зрозуміти, чому взяли нову. Знайомі в Вінніпуху так само через 3-4 місяці взяли в кредит якусь величеньку кіа
|
|