Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23552356235723582359 ... 2897>
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 09:38

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:може дійсно має сенс перевести дитину в інший заклад?

Так це єдина гімназія куди взяли хресну, в інших куму не вдалося домовити.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 09:48

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:може дійсно має сенс перевести дитину в інший заклад?

Так це єдина гімназія куди взяли хресну, в інших куму не вдалося домовити.

відчуваєте, є якийсь зв'язок? ;) може там адміністрація теж носить хустини? :D

нехай ваш кум на гімназії так сильно не заморочується. є купа шкіл. ну витратить дитина ще рік на абітур - є інші шляхи до вищої освіти, а з гімназії таки все одно можуть відрахувати. я от дивлюся, як дитина має вчити німецьку, англійську та французьку у гімназії - й чи потрібно? бо надто велике навантаження.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 09:51

Shaman написав:німецьку, англійську та французьку у гімназії

Ну німецьку і англійську вчить з 1 класу і наче норм (2-3 бали), а другу іноземну мову обрала російську і взагалі проблем нема, суцільні 1, як і з математики та природознавства. От історія та культура взагалі їй не йдуть, отримує 5-6. Система оцінювання така, що 1 - найкраща оцінка, 6 - найгірша...
  Shaman написав:може там адміністрація теж носить хустини?

Адміністрація переважно Румунська.

Shaman написав:або є деякі нюанси, про які Дюрі-Бачі не каже. наприклад, що дівчинка до них інакше, ніж "чорно.опі", не звертається. ну, гадаю це жарт. а ситуація трохи див

ХЗ, вона зараз майже не спілкується із однокласниками. Хоча от поки ногу не зламала, то записалась в гурток фехтування і там дуже швидко подружилась із дівчатами. На самому старті намагалася влитись в компанію, але її відкинули як "бридке каченя".
В Україні вона якраз і була одна із лідерок тих "банд" дівчат, що булили інших.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 12:48

Пане Дюрі-бачу, легке враження, не ображайтеся, що проблема не в десятках школярів, а саме в цій дівчині.
Всі ми вчилися в школі, все переживали конфлікти, але щоби дівчина палицями била хлопців… ну не знаю.

Хоча проблема булінгу існує.
Щойно говорив з нашою українкою, яка працює у французькій школі вихователем.
Так ось завтра зранку о 8-00 її клас школи в повному складі сідають в автобус та організовано везуть в Тулузу на «День психологічного виховання»,
Саме з цього приводу.
Повертаються аж о 16-00.
Окремо вчителі/ихователі та діти.

Вчителям вихователям розказують, як в класі вираховувати провокаторів з неадекватною та підлою поведінкою (навіть в туалетах «з-під тішка») такі діти можуть ображати жертву.
В кле в на 26 учнів один «кольоровий», в сказала вихователька «адекватний».

Так що проблема існує, до мене в школі теж без кінця приставав один психічно-хворий. До сутичок.
Ну приблизно так, як один психічно хворий, який хотів зробити з трьох копійок три рублі, а не вийшло ні…. В смислі нічого не вийшло - прогорів / буцім-то я змушував його купувати на все зароблене да все життя / на всі 600$ - майже щодня липне на цьому форумі, наче я психотерапевт, або по неділях роздаю убогим пʼятаки.

Цікаво, що років через 20 зустрічалися та були друзями. Ніколи б не подумав, що він стане непоганим моряком.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1445 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 13:02

akurt написав:Так ось завтра зранку о 8-00 її клас школи в повному складі сідають в автобус та організовано везуть в Тулузу на «День психологічного виховання»,
Саме з цього приводу.
Повертаються аж о 16-00.
Окремо вчителі/ихователі та діти.

Ну коли араби доколупались до єврейки, то німці влаштували день "антисемітизм недопустимий"... Видно в них якийсь пунктик з цього поводу, як в США щодо негрів.
  akurt написав:Пане Дюрі-бачу, легке враження, не ображайтеся, що проблема не в десятках школярів, а саме в цій дівчині.
Всі ми вчилися в школі, все переживали конфлікти, але щоби дівчина палицями била хлопців… ну не знаю.

Звісно і адміністрація так каже: "В нас 1/3 класу арабів, не треба йти проти їх правил, треба правила приймати".
P.S. вияснив за що хресна тріснула того "турка" по голові: доколупався до хреста в неї на шиї (дерев'яний аксесуар ще з народження, передається в їх родині ще від прабабусі...), хотів його зірвати.

Кажуть, що зараз її вже бояться і обходять боком як "irre hexe", бо за те, що "дівчина побила хлопця" потім булять свої ж в компанії...
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 13:29

Я зараз їхав за кермом і все це розказував тій виховательці.
Вона сказала, що справа психології дітей важка, але в неі на 25 учнів є дві дівчини, яких би вона мріяла привʼязати ланцюгами до дерева… це по секрету сказала.
Отака справа… наша українка так сказала.
Завтра з 8-00 з дітьми і поїде на психологічний тренаж разом із своїми дітьми..
Так що проблема така існує і ось я «з перших рук» розказую як то є у Франції.

P.S. Зараз в Тулузі їхали по мікрорайону, де ніби-то живе арабське населення, хлопці років 12-13 бігають по вулиці. То французи в моєму авто сказали, що би я їхав більш обережно, все може бути, бо вони всі дуже дружні, всі згуртовані в до цього треба звикати і пристосовуватися (!).
Далі проїжджав стадіон - вивантажувалися з автівок хлопці - спортсмени так раси і нації були різні. І білі, і чорні, і коричньові, і жовті…
Пристосувалися спортсмени.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 18:39

Еміграція, заробітчанство

New’s from Canada

У всій тій історії з хрестиком від бабусі в декольте є приємна можливість в будь-який момент повернутися в рідний Ужгород. Та не мати клопоту.

Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,
Хіба що своїм новим авто, купленим в кредит (перший внесок 1000 С$), яке можеш мити безкоштовно щонеділі на роботі…
Дрібничка. А приємно…
Востаннє редагувалось akurt в Пон 07 жов, 2024 02:50, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:24

akurt написав:Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,
Хіба що своїм новим авто, купленим в кредит (перший внесок 1000 С$), яке можеш мити безкоштовно щонеділі на роботі…

Насправді я б емігрантам (особливо в таку тяжку країну як Канада) радив би різати кости і піднімати доходи. Кредит на нове авто - ну таке...
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:46

BIGor написав:
  akurt написав:Якщо ти виїхав на прожиття в Канаду, та працюєш в автосалоні, то ж в тебе небагато моментів, чим можеш пишатися,

Насправді я б емігрантам (особливо в таку тяжку країну як Канада) радив би різати кости і піднімати доходи. Кредит на нове авто - ну таке...
Залежно від міста в Канаді - без авто ніяк. Без заощаджень на б/в не потягнеш, тому цілком можу зрозуміти, чому взяли нову.
Знайомі в Вінніпуху так само через 3-4 місяці взяли в кредит якусь величеньку кіа
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2024 09:38

Faceless написав:Знайомі в Вінніпуху так само через 3-4 місяці взяли в кредит якусь величеньку кіа

Ну ось: все стало на свої місця: цей хлопець купив авто десь через 1,5 роки життя в Канаді…
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 23552356235723582359 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей