У нас по сути всего 3 скоростных режима:
В городе 50, перед пешеходным переходом 30.
За городом 80.
Автомагистраль 120.
Собственно все. Там что следить за скоростью не сложно. Ты всегда знаешь свой лимит.
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоУ нас по сути всего 3 скоростных режима: В городе 50, перед пешеходным переходом 30. За городом 80. Автомагистраль 120. Собственно все. Там что следить за скоростью не сложно. Ты всегда знаешь свой лимит. ![]() - зона "30" - зона "40" - 50 на обычных дорогах в городе - на некоторых участках знаки разрешают только 40 - на некоторых участках знаки разрешают 60 - на некоторых участках знаки разрешают 70 - на некоторых участках знаки разрешают 80 - за городом 90 - на дороге экспресс 120 - на автостраде 140 - если ты валишь на БМВ или Ауди - не ниже 200
![]()
2 часа от Корчовой до Вроца, по А4. Чавак сделал.😎
![]() Ну, колись приятель на ВАЗ-2106, купленому за гроші батьків, за 40 хвилин доїжджав із Запоріжжя до Дніпра.
Так що не дивуюся... Еміграція, заробітчанство News from USA Інформація про ціну оренди житла в США. Я би не оприлюднював, але в квітні я був саме цих місцях та в цих локаціях та бачив своїми очіма. Чисто для орієнтиру цін для рієлторів з Києва. Hi! I hope this message finds you well! I’m excited to share that The Aster Apartments in Mauldin, SC, currently has some fantastic opportunities for you. Located conveniently off North Main Street, we offer spacious one, two, and three-bedroom apartments, perfect for any lifestyle. Our homes feature modern amenities, including: Stainless steel appliances Granite countertops Quartz islands Ample storage Open-concept designs Current Specials: If you move in by November 15th, you’ll receive ONE MONTH FREE! Pricing: One-bedroom apartments starting at $1,200 Two-bedroom apartments starting at $1,500 Three-bedroom apartments starting at $1,900 Докладно тут: Для масштабу цін: виклик сантехніка на квартиру: 200 доларів. Востаннє редагувалось akurt в Чет 10 жов, 2024 22:26, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ну чого фантастика: вчора мені скинули фото автівки, яка прибула з України (серія ВТ) в Анталію. Номери прості - як турецький помаранч - з 4-х цифр перші три - то нулі. Та й четверта майже така. Чорного кольору. Марку я на знаю, але на капоті золотом - якийсь герб. Збіглося пів-Анталії дивися на біженця з України. Так що особисто я - вірю... ![]() 7 кіломатрів то досить багато, і зайві 10 км/год досить добре. Я в Європі зустрічав ділянки до кілометра довжиною, із підвищеною швидкістю. Ото вже дійсно сенсу не має, але ж воно є. А бачив і навпаки, правда в одній країні - в Болгарії, перед кожним перехрестям знак "60" за містом (там 90 чи 100 обмеження, не пам'ятаю вже). Якщо все це намагатись виконувати, ніяких нервів не вистачить. Та ніхтно і не виконував, наскільки я міг бачити. ![]() Ну оці то 30, то 40, то 50, то 70, то відразу 80, то навіть 90 - але всього на 7 200 000 міліметрів - і відразу 70 або 50 і 30... реально напрягають... Втомлюєшся...
Завтра їду походити по середньовічній фортеці у Франції - то проклав маршрут довший, але щоби були магістралі... Востаннє редагувалось akurt в П'ят 11 жов, 2024 03:20, всього редагувалось 1 раз.
|
|