Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Water написав:Шо цікаво, тримаються усілякі Кока-Пепсі-коли з Макдональдсами, Колгейтами та папіросами. Коли Делл, Хьюлєтт, Мікрон куплять, чи буде ще дешевше?
Гаджеты приходят и уходят, а кушать хочется всегда.
BIGor написав:Щось аж не віриться, за моїх часів навіть у обласний ВУЗ на таку спеціальність попасти було малореально навіть медалістам, кажу про бюджетні місця.
Це питання якості Вашої золотої медалі щодо фізико математичних наук. Справа в тому, що в провідні виші заходили на бюджет якраз медалісти або просто випускники фізмат шкіл та ліцеїв часто ще з довузівською підготовкою. В мій час навіть задання з математики на випускному екзамені 11 класу мали 2 чи 3 рівня складності, останній рівень писали саме випускники математичних класів. Золота медаль гуманітарного класу дійсно важила для вступу на конкурсні технічні спеціальності небагато.
Water написав:Шо цікаво, тримаються усілякі Кока-Пепсі-коли з Макдональдсами, Колгейтами та папіросами. Коли Делл, Хьюлєтт, Мікрон куплять, чи буде ще дешевше?
может это потому что кола/пепси/маки делаются прямо в США а не завозятся из Китая/Вьетнама/Мексики в отличии от техники ДЕЛЛ и ХП? ? обязательно покупать, но за день до того как трамп отменит пошлины)
BIGor написав:У Львівському політесі минулого року на Інженерія ПЗ на 270 місць ледве набрали 200 бажаючих. Того року, думаю, ще менше буде. Сусід вивіз свого малого, навіть не дочекавшись закінчення ним 11-го класу(Піздно віддали до школи, 18 виповнилось в березні), але думаю, що за атестат порішає.
Щось аж не віриться, за моїх часів навіть у обласний ВУЗ на таку спеціальність попасти було малореально навіть медалістам, кажу про бюджетні місця.
Тут згадується будівельник з його "безкоштовною освітою" від держави.
Такий "конкурс" на ПЗ, пояснюється просто, розробники це більшість все-таки чоловіки, ті хто планував на ПЗ, змінив плани на виїзд з України, і навчання на ПЗ за кордоном.
Вимоги IT замовників знаходитися поза межами України цьому процесу дуже сприяють.
Айтішка здувається, освіта також.
П - потужність І - ініціативність С - стабільність Е - еПідтримка Ц - ціль
Маленький парадокс: поговорив з родичем, який живе під Братиславою, а працює у Відні. Каже, що в Австрії дуже негативно ставляться до українців і йому краще представлятись москалем з мадярським паспортом, ніж українцем, особливо в держструктурах...
Теоретично я не дивуюся: в родині племінниці в Канаді сказали вже давно, що з «нашими» краще ніяк не спілкуватися та не мати жодних справ.
Тому я довго думав і скажу, відвідавши за останній рік багато країн, що на сьогодні в США про Україну вже всі забули, а на протилежному кінці Земної кулі - в Туреччині - відносяться і відносилися нейтрально, з невеликим ухилом в позитив. Ще реально люблять українців у далекій Франції! Вчора їхав з СТО по центральній вулиці середньовічного французького міста - раптом ліворуч - український справжній прапор - як новенький - і не китайський жовто-синій, а саме конституційний «жовто-блакитний»… На вході в мерії деяких міст Франції ще вивішені українські прапори…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 кві, 2025 03:59, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі написав:Маленький парадокс: поговорив з родичем, який живе під Братиславою, а працює у Відні. Каже, що в Австрії дуже негативно ставляться до українців і йому краще представлятись москалем з мадярським паспортом, ніж українцем, особливо в держструктурах...
В мене не один колега зараз у Відні, і нічого подібного жоден не розказував
Water написав:За Трампамита. Так шо там, виявилось є яяйці? Чекаємо пісецю світовій економіці чи чого? Акції продавать/куплять?
Обвал сегодня знатный. СП500 минус 4.79% И это еще ничего. Эппл, например, минус 9.25% Это только за сегодня. До этого примерно 15% обвала с начала правления Трампа. И пишут в новостях, что это только начало. В общем делают Америку эгейн.
rjkz написав:И не только это. Никто не сдаст нищебродам с 68 куе в год (да и мне тоже, в американских системах измерений я от них мало чем отличаюсь) апартмент за 3700. Надо иметь 40 аренд гросс инкам. Честно, у меня меньше. И хороший сейвинг показать - мало кого убедит. Хоть на тебе 100500 кредитов и на счету только текущий доход. Покажи инкам в 40 аренд, кредитскор (кстати, как там у них дела с этим? До 700 хоть дочапали? Уже могли-б) и еще будут доки смотреть. Разве что анализы не спрашивают. Мы как-то полдома смотрели снять. Все ок, все подходит. Спрашивают: - А сколько вас? Отвечаем: - Четверо. -Извините, сдается только для двоих. -
Потом мы с этим сталкивались еще много раз. Сказать, что не сдают детям - НЕЛЬЗЯ. Могут в суд подать за дискриминацию. А вот сдать двоим - пуркуа-бы и не па, как говорят хранцузы. Кстати, двоим, но с собакой - сдали-бы.
Проблеми для колишнього власника бізнесу. А тим часом Трамп підіймає з колін американську економіку )))
Water написав:За Трампамита. Так шо там, виявилось є яяйці? Чекаємо пісецю світовій економіці чи чого? Акції продавать/куплять?
Обвал сегодня знатный. СП500 минус 4.79% И это еще ничего. Эппл, например, минус 9.25% Это только за сегодня. До этого примерно 15% обвала с начала правления Трампа. И пишут в новостях, что это только начало. В общем делают Америку эгейн.
Та ладно, Тесла як випускала 500 тис. автомобілів, так і випускає. Просто бульбашка трохи здулась та і все.