Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27432744274527462747 ... 2897>
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 12:24

Faceless написав:
BIGor написав:
  Faceless написав:Так а у випадку оренди геть все піде дяді

Так все, але давайте рахувати.
Квартира яка коштує 1 млн з калькулятора здається за 3000 (не враховуючи комунальні, тобто чистими власнику).
Тобто
оренда - 3000 в місяць власнику.
іпотека (з калькулятора перші 10-ть років) - 6500 в місяць банку відсотків, 700 в місяць за сплату тіла.
Тому і існує параметр "власний внесок" для пошуку паритету

Тот власний внесок ещё и нахомячить надо
Не все такие фартовые майнеры что десяток битков чисто случайно на работе ночами намайнили во времена электрики по 37коп.
И потом - нахомячив пару сотен(а не в ж0пе депрессивного региона квартирка и лям затянет легко с ремонтом) на внесок, как не потратить его на что то ненужное и без которого жизнь человека в стране первого сорта немыслима? Сейшелы, Хайнань, Крит или Сардинию? Да на ту же аренду не кавалирки, а чего то равноценного будущей покупки, ну и чего то поджопного с салона не размером с Матиз и не корейской сборки, а похожего на обычное американское такси, но с полным фаршем?
Востаннє редагувалось барабашов в Чет 17 кві, 2025 12:28, всього редагувалось 1 раз.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 12:27

Еміграція, заробітчанство

барабашов написав:
  Faceless написав:
BIGor написав:Так все, але давайте рахувати.
Квартира яка коштує 1 млн з калькулятора здається за 3000 (не враховуючи комунальні, тобто чистими власнику).
Тобто
іпотека (з калькулятора перші 10-ть років) - 6500 в місяць банку відсотків, 700 в місяць за сплату тіла.
Тому і існує параметр "власний внесок" для пошуку паритету

Тот власний внесок ещё и нахомячить надо
Не все такие фартовые майнеры что десяток битков чисто случайно на работе ночами намайнили во времена электрики по 37коп.
И потом - нахомячив пару сотен(а не в ж0пе депрессивного региона квартирка и лям затянет легко с ремонтом) на внесок как не потратить его на что то ненужное и без которого жизнь человека в стране первого сорта немыслима? На иу же аренду не кавалирки, а чего то равноценного будущей покупке ну и чего то поджопного не размером с Матиз и не корейской сборки.
Так і тема не про благодійність
А якщо нема навичок не просрати накопичення то можна взагалі забути про нерухомість
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 12:41

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:Ну мені поки іпотека не треба, а міняти Польщу на країну соцтабору щось не ок. Хоча звичайно все в житті може бути.

А в чем заключается соцлагерь если как вы сами ранее писали у вас даже налоги выше чем у нас (25% в среднем наших против 40% у вас)?
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 13:24

slonomag написав:
  BIGor написав:Ну мені поки іпотека не треба, а міняти Польщу на країну соцтабору щось не ок. Хоча звичайно все в житті може бути.

А в чем заключается соцлагерь если как вы сами ранее писали у вас даже налоги выше чем у нас (25% в среднем наших против 40% у вас)?

Не переймайся) Далі буде аргументація типу «я манав ту спеку, хочу зміну сезонів».
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:10

slonomag написав:

В Іспанії реально по трудовій 25% і без всяких "дружина наймана робітниця і десятеро дітей"? Тоді це мала би бути країна мрії для всії європеців! Хоча наприклад на стоки як я знаю податок біля 45-50%, виправіть мене якщо не правий.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:18

gonchik74 написав:
  slonomag написав:

Не переймайся) Далі буде аргументація типу «я манав ту спеку, хочу зміну сезонів».

І де та аргументація додмане?
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:45

BIGor написав:Так все, але давайте рахувати.
Тобто

У 2017 році, коли я тільки переїхав, такі квартири були по 450 тис. та здавалися по 2000/місяць. Порахуйте на своєму калькуляторі наскільки "лоханувся" той, що взяв тоді іпотеку. І що Ваш калькулятор каже про ціни 2035 року? А 2040?
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:45

gonchik74 написав:
  slonomag написав:

Щойно консультував приятелів - 2 роки вже прожили в Польщі, до цього жили в Анталії - звідти я іх і знаю.
Консультував як завезти без проблем авто української реєстрації (власника не буде в авто). Спитав: а чим Польщя не сподобалася, що повертаєтеся в Анталію?
Ні, з Польщі приїдуть чисто тому, що хочеться моря тепла та пляжів…
Це про «зміну сезонів»…
Востаннє редагувалось akurt в Чет 17 кві, 2025 14:53, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:52

BIGor написав:
  slonomag написав:

В Іспанії реально по трудовій 25% і без всяких "дружина наймана робітниця і десятеро дітей"? Тоді це мала би бути країна мрії для всії європеців! Хоча наприклад на стоки як я знаю податок біля 45-50%, виправіть мене якщо не правий.

Зависит от зп. На 2к в месяц может и меньше быть. На 3к как раз около 25% и выходит по итогу. При 6к+ уже конечно да, выходит 30% и более так как там уже по прогрессивной шкале попадаешь на 45% на все что выше 60к/год и там уже особо и работать не хочеться - лучше кол-во часов снижать. Ну или что-то придумывать с расходами и тд.
Я сейчас жену оформил помощником, и получается сам работаю автономо (ФОП), а ей плачу зп как обычному сотруднику. Так что пришлось вникнуть в это все, но на самом деле все не так уж и плохо как я думал. Даже на 6к+ можно держаться на уровне 25%.
П.С. По поводу вашего "країна мрії" - забыли 1 нюанс, тут работы толком нет ) Или если есть, то 3к/месяц это почти максимум. Может поэтому особо никто сюда и не ломится.
Востаннє редагувалось slonomag в Чет 17 кві, 2025 14:56, всього редагувалось 2 разів.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 17 кві, 2025 14:53

BIGor написав:
  slonomag написав:

там є тєма з податком імені якось футболіста
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 27432744274527462747 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти