|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 20 чер, 2025 13:18
flyman написав: ЛАД написав: akurt написав:...... "Якщо під час життя в Анталії я відкладував по 1500 доларів на місяць і вважав, що то МАЛО, то тепер я не можу відкласти навіть 1 (один) долар." ......
І навіщо було переїжджати?
бо зепе $500K в рік і ні цента менше
Українська класика: "Навчи дурня Богу молитися - він і лоба розіб"є"!" Сьогодні свято: пан флайман рівно 1000 (один тисяча) разів помацав чужі гроші в чужому гаманці - як оплату за чужу кваліфіковану роботу в чужій країні. Ех, не даремно мудрі людЕ казали: " На те й голова, щоб у ній розум був!"
-
akurt
-
-
- Подякував: 3979 раз.
- Подякували: 1430 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 20 чер, 2025 13:37
Які наші презедент і депутати маріонетки з їх керівниками були недолугі коли обрали шлях в ЄС і НАТО , ми там не потрібні, є бруствер країн від Єстонії до Туреччини а потім дуже хутко і без озабоченности і соплів Швеція з Фінляндією у НАТО , це шо?Двойные нормы...? Да , мы нахрен не нужны ни Европе ни Америке, бесплатно. Мі там нахрен не нужні ., нас крутили на глубокой озабоченності
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 20 чер, 2025 14:10, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 618 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 чер, 2025 14:06
Формула щастя по-філіппінські, по-грецькі, по-канадські та по-грузинськи... (частина 2)
Ну що, наш легінь прибув з Канади у відпустку в Анталію на 1 (один) місяць. Це до того, що тут писали, що буцім-то люди за кордоном не мають відпусток. Мають.
Тут мене трохи здивував: - захотів взяти в оренду автівку - причому тільки позашляховик. НА ЦІЛИЙ МІСЯЦЬ! Дорого - а хоче. Я йому давав сайт, де краще всього орендувати автівки в Анталії - але ще тиждень тому були - а це вже й нема, СЕЗОН ПОЧАВСЯЯЯЯЯ!!!!!!!! - я дав координати перевіреної прокатної контори в Анталії - там дуже нормальне подружжя тримає офіс: вона українка, чоловік - турок. Думаю, що сьогодні візьме (Примітка: поки набирав текст - він дзвонив - уже взяв авто). Не впевнений, що у них є позашляховик, але що в них завжди нові доглянуті автівки - то точно. - далі знову здивував: хоче наздогнати пропущене раніше: поїздити по Туреччині - після СУВОРОЇ краси Канади та суворого життя в Канаді - хочеться смаколиків. Дав я на найближчі три - 4 дні маршрут вздовж Середземного моря з місцями зупинок та ночівлі. Там зараз шикарна погода - вдень до +32...+34. Море тепле.
ГОЛОВНЕ: обговорили зменшення витрат його в Канаді на прожиття. Тут є те, що змінити НЕ можна: - є фіксована зарплатня: вище не плигнеш. - доволі висока сума зарплатні (пану флайману ці слова НЕ читати) - дуже високі податки. - дорого обходиться утримання квартири - 2 500 кнадаських доларів на місяць.
Є метод! Він погодився спробувати.
Я йому розказав історію, з якою познайомився здається в 2021 році в США. Двоє українських ІТ-ників взяли в оренду чудову 3-к квартиру (в США це 2-bedroom). Обидва закінчили університети в США та обидва працювали на американські компанії.
Оренда коштувала дорого - я зараз по пам"яті напишу - припустимо, 3 200 доларів на місяць. ЖК чудовий - я був в гостях, смажили стейки на барбекю - разом з дегустацією червоного каліфорнійського: і тренажерна зала, і плавальний басейн, і парковочні місяця (у обох були нові BMW) - ну реально живи і радій...
Один з хлопців - він з Рівного - зробив "обалдєнний" хід конем: він все вештався по різних музичних концертах та якось притягнув звідти дівчину - студентку (видалено) University. Тій сподобалися не тільки стиль одягу рівненчанина, не тільки плавальний басейн, а й тренажерна зала в його особистій кімнаті. Домовилися так: дівчина спить з рівненчанином в його ліжку - а за це сплачує 50% вартості оренди квартири (його частку). Так і вирішили, все як в пісні: "І тібє, і міне хАраАшо!"
P.S. Мій канадсько-анталійський товариш погодився реалізувати таку схему, ну дійсно: 2 500 доларів на місяць - даремна трата грошей! А так буде 2500/2=1250!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 20 чер, 2025 14:09, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3979 раз.
- Подякували: 1430 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 20 чер, 2025 17:30
akurt написав:.......... Але подивіться мій текст вище: є "Статика" (в перекладі з грецької на українську: "Сидіти на одній сраці") та є "Динаміка" ( рух тіла під дією прикладених сил). Ось вам і відповідь...
Это по принципу: "Гірше, аби інше"? То хіба дії невірні?
Ну так: в Торонто жити - по торонтські і витрачати... Ну а як же... "Кожна пригода — до мудрості дорога!"
Вірні. Якщо хочеться пригод на свою п'яту точку. Але є й таке: "От добра добра не ищут". І якщо в Анталії можна жити так само, як в Торонто, тільки ще й відкладаючи 1500 дол. на місяць та ще й на березі теплого моря, то навіщо?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 чер, 2025 17:39
akurt написав:.......... Я йому розказав історію, з якою познайомився здається в 2021 році в США. Двоє українських ІТ-ників взяли в оренду чудову 3-к квартиру (в США це 2-bedroom). Обидва закінчили університети в США та обидва працювали на американські компанії. Оренда коштувала дорого - я зараз по пам"яті напишу - припустимо, 3 200 доларів на місяць. ЖК чудовий - я був в гостях, смажили стейки на барбекю - разом з дегустацією червоного каліфорнійського: і тренажерна зала, і плавальний басейн, і парковочні місяця (у обох були нові BMW) - ну реально живи і радій... Один з хлопців - він з Рівного - зробив "обалдєнний" хід конем: він все вештався по різних музичних концертах та якось притягнув звідти дівчину - студентку (видалено) University. Тій сподобалися не тільки стиль одягу рівненчанина, не тільки плавальний басейн, а й тренажерна зала в його особистій кімнаті. Домовилися так: дівчина спить з рівненчанином в його ліжку - а за це сплачує 50% вартості оренди квартири (його частку). Так і вирішили, все як в пісні: " І тібє, і міне хАраАшо!" P.S. Мій канадсько-анталійський товариш погодився реалізувати таку схему, ну дійсно: 2 500 доларів на місяць - даремна трата грошей! А так буде 2500/2=1250!
Йому буде складніше знайти. Дівчині це обійдеться в 1250 дол. А у вашому прикладі було 3200:2=1600 - його частка. Дівчинв сплачувала половину (я так розумію, половину його частки) 1600:2=800. Треба шукати багатшу.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-