|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:38
Ну да. Звідки б у мене такі величезні гроші?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:39
Мене зацікавило придбання маєтку за 1 євро.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:42
flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції.
Кожен бачить, те на що здатний. Я знайшов пристойні варіанти у столиці, яка входить у 10-ку найкращих міст світу у 2022 році.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:49
reus написав: flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції.
Кожен бачить, те на що здатний. Я знайшов пристойні варіанти у столиці, яка входить у 10-ку найкращих міст світу у 2022 році.
Невже Тірана?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:50
Investor_K написав:Мене зацікавило придбання маєтку за 1 євро.
Тільки може бути таке, що потім в нього потрібно буде вкласти ще кілька сотень тисяч. В Італії, є цілі "мертві села і смт". Погугліть, не лінуйтесь.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:55
flyman написав:Невже Тірана?
Гумор, це не ваша сильна сторона! З ремонтом оселі у Вас краще виходить!
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2023 14:57
reus написав: flyman написав:Невже Тірана?
я ж не з Одеси, до поскотського лендлорда ще далеко
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 січ, 2023 16:02
reus написав: flyman написав:Невже Тірана?
Тогда город в студию, а лучше сам обьект или их подборку для критического анализа местного бомонда А то и на Манхэттене есть Гарлем и Южный Бронкс. И потом, мы не знаем по какому ценовому критерию вы отбирали "дешевле чем в Киеве", дешевле чем Ваши друзья запуляли лицам обманутым хулиганами ФК/ФК2 или дешевле техэтажа на Анне Ахметовой, что тут уже предлагали как предвестник тотального дешевея?
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 16:33
reus написав: flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції.
Який у вас досвід проживання за кордоном? Одна справа фантазувати і розглядати гарні фото в інтернеті, та мріяти про купівлю нерухомості там. А зовсім інше це реальний досвід, подекуди трешовий навіть при наявності "набитої кишені"! Тим більше в країні, де не знаєте мови і місцевих законів, без родичів, друзів, в іншому соціальному і культурному середовищі + ще багато чого іншого...Про легальний статус, а ще краще громадянство навіть мова не йде ( must have).
Востаннє редагувалось roberto dark в Пон 09 січ, 2023 16:41, всього редагувалось 1 раз.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 18:08
барабашов написав: reus написав: flyman написав:Невже Тірана?
Тогда город в студию, а лучше сам обьект или их подборку для критического анализа местного бомонда А то и на Манхэттене есть Гарлем и Южный Бронкс. И потом, мы не знаем по какому ценовому критерию вы отбирали "дешевле чем в Киеве", дешевле чем Ваши друзья запуляли лицам обманутым хулиганами ФК/ФК2 или дешевле техэтажа на Анне Ахметовой, что тут уже предлагали как предвестник тотального дешевея?
Я никому ничего не должен, во всяком случае, бесплатно. Я просто делюсь информацией и не собираюсь что-то, кому-то доказывать. Конкретика стоит денег. Например, один из вариантов стоит 295 к. ойро с приличным ремонтом около 100 м. кв. По качеству, локации, наполнению и по многим другим параметрам квиточка Макса просто рядом не стоит и выглядит смешно. А если учитывать, что Киев периодически бомбят, а этот город входит в 10-ку мирового рейтинга, то просто не чего сравнивать. Да и ветка о киевском РН.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1