Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 336337338339340 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 16:39

BIGor писал(а):
  flyman писал(а):Ти ж писав, що виїхав тому, що тут КРЖН тобі недосяжний.
От цікаво, наскільки досяжний тобі інший КРЖН.

Треба тобі уважніше читати, з Києва поїхав в провінцію ще при ковіді. Зекономив по 10тис грн щомісяця на лендлордах.

Купив цоколь, зекономив на лендлордах мінмум 100уе щомісячно від 2018.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 16:43

Канадський Бігор

Канадський Бігор пришол к успєху
https://dou.ua/forums/topic/41586/#2550134
Після невдачі з війтивайті в Україні я отримав статус постійного жителя Канади. Ви не уявляєте який тут попит на технічних спеціалістів. Один раз на індід резюме закинь і тижнями сиди відбивайся від телефонних дзвінкі та мейлів. І все дякуючи українському IT. Як казав Джим Кері лежачи на асфальті після того як його турнули з роботи: Оце та мотивація яка мені була потрібна!
Тут має бути висновок, але його не буде :)))

а нє, не прийшов, ІТ його не ввійшло навіть в Канаді

Я працював в Україні на посадах Інженер АСУ, Інженер КІПіА,. В Канаду їхав по робочій візі. Канадський досвід роботи дав додаткові бали. Статус я отримав за 2 роки. Що вони там кого в АйТі беруть без досвіду я не не знаю, бо цілком собі існую по основній спеціальності, кажу ж, в АйТі я так і не війшов. Це в Україні щоб бути людиною потрібно бути в АйТі або хабарником. В Канаді достатньо бути спеціалістом. Простий механік, електрик, столяр, сантехнік заробляють стільки що йти в AйТі й сушить там цілими днями голову нема великого сенсу.
ЗІ Щоправда в Канаді інженерами інших людей називають.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 17:15

flyman писал(а):Канадський Бігор пришол к успєху
https://dou.ua/forums/topic/41586/#2550134
Після невдачі з війтивайті в Україні я отримав статус постійного жителя Канади. Ви не уявляєте який тут попит на технічних спеціалістів. Один раз на індід резюме закинь і тижнями сиди відбивайся від телефонних дзвінкі та мейлів. І все дякуючи українському IT. Як казав Джим Кері лежачи на асфальті після того як його турнули з роботи: Оце та мотивація яка мені була потрібна!
Тут має бути висновок, але його не буде :)))

а нє, не прийшов, ІТ його не ввійшло навіть в Канаді

Я працював в Україні на посадах Інженер АСУ, Інженер КІПіА,. В Канаду їхав по робочій візі. Канадський досвід роботи дав додаткові бали. Статус я отримав за 2 роки. Що вони там кого в АйТі беруть без досвіду я не не знаю, бо цілком собі існую по основній спеціальності, кажу ж, в АйТі я так і не війшов. Це в Україні щоб бути людиною потрібно бути в АйТі або хабарником. В Канаді достатньо бути спеціалістом. Простий механік, електрик, столяр, сантехнік заробляють стільки що йти в AйТі й сушить там цілими днями голову нема великого сенсу.
ЗІ Щоправда в Канаді інженерами інших людей називають.

Нічого не зрозуміло, хто що, який в цьому сенс? Сидячі в підвалі в Бучі мізки запливають конкретно.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 17:25

Gastarbaiter писал(а):Сравнивайте арендные ставки за м2 и цену входа, а не свой доход от аренды с минималкой в Германии.
речь шла не про арендные ставки, а про стоимость входа в этот бизнес.

В Украине за 21 куе уже можно найти коммерцию, которую сдавать за 200уе (до войны за 200 такие помещения улетали на ура)
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodazh ... PZCXA.html
4-5 таких помещений и можно не работать

В Польше за 100 куе можно купить не то что 5 коммерций, а смачно облизнуться на одну. В лучшем случае.

А чтобы получить пассивный доход 1000 уе надо заработать и вложить не менее 300-400 куе

Вся моя мысль. Для достижения одинакового качества жизни там нужно вложить в 3-4 раза денег больше.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 17:48

vitaliian писал(а):речь шла не про арендные ставки, а про стоимость входа в этот бизнес.

В Украине за 21 куе уже можно найти коммерцию, которую сдавать за 200уе (до войны за 200 такие помещения улетали на ура)

В Польше за 100 куе можно купить не то что 5 коммерций, а смачно облизнуться на одну. В лучшем случае.

А чтобы получить пассивный доход 1000 уе надо заработать и вложить не менее 300-400 куе

Вся моя мысль. Для достижения одинакового качества жизни там нужно вложить в 3-4 раза денег больше.

Вы серьезно? По 1000 дол/м2 и в Польше хватает помещений в провинции.
Вот например. Аналогичная площадь, схожая цена.
https://www.otodom.pl/pl/oferta/lokal-u ... ie-ID4cmvZ
Еще и в ипотеку можно взять. 20% своих. Т.е. порог входа в польский лендлордизм вообще смешной: 3-4 средних зарплаты.
Аренда, думаю, тоже будет сопоставимая.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 17:52

Gastarbaiter писал(а):
  vitaliian писал(а):речь шла не про арендные ставки, а про стоимость входа в этот бизнес.

Вы серьезно? По 1000 дол/м2 и в Польше хватает помещений в провинции.
Вот например. Аналогичная площадь, схожая цена.
https://www.otodom.pl/pl/oferta/lokal-u ... ie-ID4cmvZ
Еще и в ипотеку можно взять. 20% своих. Т.е. порог входа в польский лендлордизм вообще смешной: 3-4 средних зарплаты.
Аренда, думаю, тоже будет сопоставимая.

я так розумію, ви вже в справі, живете на польску оренду

як вам інфляція злотого?
колєги жаліються, що десь таке пригадують в 90х
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 18:01

flyman писал(а):я так розумію, ви вже в справі, живете на польску оренду

А ви, я так розумію, за роки в айті вже наскирдували на кілька кавалірок у європейських столицях?

flyman писал(а):як вам інфляція злотого?

Хотілося б меншу інфляцію, звичайно. Але зарплати теж ростуть. Тож не все так сумно.
На разі я мало користуюся послугами. На іжу йде значно більше, ніж ще пару років тому, але доля цих витрат у бюджеті відносно невелика. За місяць-два почну скирдувати на перший внесок за іпотекою. Подивимося, як швидко вийде.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 18:07

Gastarbaiter писал(а):

А ви, я так розумію, за роки в айті вже наскирдували на кілька кавалірок у європейських столицях?

Хотілося б меншу інфляцію, звичайно. Але зарплати теж ростуть. Тож не все так сумно.
На разі я мало користуюся послугами. На іжу йде значно більше, ніж ще пару років тому, але доля цих витрат у бюджеті відносно невелика. За місяць-два почну скирдувати на перший внесок за іпотекою. Подивимося, як швидко вийде.

Столиця Малинского району :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 18:15

Gastarbaiter писал(а):

Київ європейська столиця, чи пан має іншу думку?
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 11 янв, 2023 18:43

flyman писал(а):Київ європейська столиця, чи пан має іншу думку?

Звичайно європейська. Так само як і Бєлград чи Кишинів.
На Бєлград хоч назбирали?
https://www.4zida.rs/prodaja/stanovi/be ... 9c5b043c94
ПС. Я в охренении с цен. Лучше уж в Кишинев.
https://makler.md/ru/real-estate/real-e ... an/1293682
Gastarbaiter

#<1 ... 336337338339340 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама