|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 13 чер, 2026 14:25
Hotab написав:Bolt щось змінилось в законодавстві?? Чи «виздоровів»? Бо стало вже занадто небезпечно.
Якийсь нонсенс, але вже місяць як приїхав в Україну, на годиннику нема днів де в мене менше 12 тисяч кроків (і це дійсно «кроки», а не як у Флаймана ближче до опівночі зʼявляються «кроки» на годиннику, аж шерсть летить по підвалу, перед фото філіпінки) і я ТЦК навіть не бачив!! За цей час бусікнули гарного приятеля і сусіда , їздив лише на машині. Чув історії що стоять на Борщагівській напроти парку КПІ . Сам там ходив чи не через день - жодної зустрічі)))
Я приїхав в К. на декілька днів з Мухоср.нська - не бачив жодного патруля, жодного поста з ТЦК. Може війна вже закінчилась? Я ж не знаю)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1859 раз.
- Подякували: 2609 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2026 15:05
Frant написав: Bolt написав: Water написав:Я під час війни 5 раз виїжджав, як супровід дружини в якої 2 група. З папірців в мене військовий квиток лейтенанта запаса. Коли роки два тому зупиняли-канало. Зараз гребуть всіх підряд. А загребуть, ще гірше ніж рядовому. Бо рядовий сам за себе. А тут дадуть командувати азводом забусярених добровольців, від яких можна чекати що завгодно. Короче іпати будуть і знизу і зверху. Короче краще, я дома пересиджу. .
До прихода жорсткої справжньої влади, яка плоскогубцями за вухо потягне таких "орлів" в ТЦК і далі?
То нас разом потягнуть.😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 13 чер, 2026 15:07
Frant написав: Hotab написав:Bolt щось змінилось в законодавстві?? Чи «виздоровів»? Бо стало вже занадто небезпечно.
Якийсь нонсенс, але вже місяць як приїхав в Україну, на годиннику нема днів де в мене менше 12 тисяч кроків (і це дійсно «кроки», а не як у Флаймана ближче до опівночі зʼявляються «кроки» на годиннику, аж шерсть летить по підвалу, перед фото філіпінки) і я ТЦК навіть не бачив!! За цей час бусікнули гарного приятеля і сусіда , їздив лише на машині. Чув історії що стоять на Борщагівській напроти парку КПІ . Сам там ходив чи не через день - жодної зустрічі)))
Я приїхав в К. на декілька днів з Мухоср.нська - не бачив жодного патруля, жодного поста з ТЦК. Може війна вже закінчилась? Я ж не знаю)))
Видно всiх до Львова стягнули.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 13 чер, 2026 15:18
Bolt написав: Frant написав:До прихода жорсткої справжньої влади, яка плоскогубцями за вухо потягне таких "орлів" в ТЦК і далі?
То нас разом потягнуть.😏
Мене точно не потягнуть. Є поважні причини. Я свій обов'язок державі віддаю в іншому форматі. Болт, готуйся самостійно. Це питання часу.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1859 раз.
- Подякували: 2609 раз.
-
-
Профіль
-
-
|