Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 409410411412413 ... 2916>
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 00:33

Faceless написав:Мені більше цікаво, як це опалення+гаряча вода в сумі вийшло 0.1677 Гкал за січень. Хіба що опалення майже не було

Залежить від будинку. У квартирі, де буваю, всю зиму опалення майже завжди вимкнено, тільки рушникосушка у ванній гріє. В квартирі 19-20 градусів. Може сусіди фігачать у себе на 25-27 - не знаю.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 00:57

Faceless написав:Мені більше цікаво, як це опалення+гаряча вода в сумі вийшло 0.1677 Гкал за січень. Хіба що опалення майже не було

А чего, свитер одел и комфортно, зачем платить больше? Говорю ж, побыстрее закрывайте батареи назло старому жилому фонду и соревновательному интересу с Бигором :) будете обсуждать "я не топлю и не мёрзну в своих мериносовых термиках и гольфах" ))))))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 01:25

Зачем Вы пересчитываете в Гкал, если стоит индивидуальное отопление(двухконтурный котел). Он платил просто за кубы газа. Я же посчитал, что 48 кубов. Я когда то жил в однушке с двухконтурным котлом, уходило зимой 100-110 кубов, если вообще не экономить. При жесткой экономии может быть и 48 кубов
Damien

Подякував: 780 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 01:44

Faceless написав:
adeges написав:Таки да. В многоквартирном доме с горизонтальной разводкой бесплатное отопление говорит только о том, что квартира обогревается соседями.
Чого ж безкоштовне. Все-таки 20 баксів. І наскільки знаю, по сусідах немає в рази більших рахунків. В квартирі не холодно, провітрюється. Не розумію сарказму.

Хотелось бы увидеть саму платёжку
Чтоб метры и ГКал сопоставить
Ну и реальную температуру с утра не у батареи неплохо бы написать, пожил я при +17 и даже 15,5, ну его нах.
А то у кого то 3К размером как 1К(и по цене 4К как хочет Наталья У.) рядом с границей ЕС может и в 19$ в месяц при минус 15 за бортом укладывается при ЦО и панорамных окнах на ЖД
Просто при такой планировке естественный выхлоп неплохо прогревает комнаты шириной 2,1метра
А тёща отаки толстенни свитеры с носочками летом навязала комплектом к закруткам
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 10:05

stm написав:

А чего, свитер одел и комфортно, зачем платить больше? Говорю ж, побыстрее закрывайте батареи назло старому жилому фонду и соревновательному интересу с Бигором :) будете обсуждать "я не топлю и не мёрзну в своих мериносовых термиках и гольфах" ))))))

Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 10:58

BIGor написав:
  stm написав:

Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 11:08

stm написав:
  BIGor написав:Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)

Повторюю ще раз, я звик до українських +14 +18 тепла, тому +20 для мене дуже комфортна температура. Що не ясно? І що за лампа в 40 ват? До чого це? Що з лампою не так? У Вас в дитинстві була тільки одна лампа і це проблема всього життя? Цікаво скільки пихатості і "желчі" в кожному Вашему реченні.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 15:41

BIGor написав:
  stm написав:
  BIGor написав:Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Повторюю ще раз, я звик до українських +14 +18 тепла, тому +20 для мене дуже комфортна температура. Що не ясно? І що за лампа в 40 ват? До чого це? Що з лампою не так? У Вас в дитинстві була тільки одна лампа і це проблема всього життя? Цікаво скільки пихатості і "желчі" в кожному Вашему реченні.

Ещё раз повторите :) в моих предложениях нисколько "жёлчи" нет. Есть спортивный интерес как быстро Вы адаптируетесь. И как здраво смотрите на вещи при сравнении закрытых батарей с открытыми :)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 16:34

Re: Еміграція, заробітчанство

Damien написав:

Зачем Вы пересчитываете в Гкал, если стоит индивидуальное отопление(двухконтурный котел). Он платил просто за кубы газа. Я же посчитал, что 48 кубов. Я когда то жил в однушке с двухконтурным котлом, уходило зимой 100-110 кубов, если вообще не экономить. При жесткой экономии может быть и 48 кубов

Для того й перевів, щоб було як порівняти. Яка різниця, яким саме чином оплачувалося опалення, якщо суть та сама - оплата отриманої енергії, хоч в кВт*год, хоч Гкал. Якщо так подивитися, котельня теж на газу.
Коротше кажучи, маємо жорстку економію, можливо просто тому, що людині комфортно при 15-17° в квартирі, але якщо порівняти ціну на Гкал, то в Польщі в 2,5 рази дорожче
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2023 23:07

stm написав:
  BIGor написав:
  stm написав:Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)

Ещё раз повторите :) в моих предложениях нисколько "жёлчи" нет. Есть спортивный интерес как быстро Вы адаптируетесь. И как здраво смотрите на вещи при сравнении закрытых батарей с открытыми :)

Так шо з лампою? І до чого відкриті та закриті батареї? Це такий вид тролизму та демагогії? Всі живуть як їм зручно, сьогодні було +9 на вулиці, при добре утепленній квартирі автономне опалення включалось тільки під ранок. Нащо палити щоб було +25?
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 409410411412413 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей