Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 409410411412413 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вт 14 фев, 2023 23:33

Faceless писал(а):Мені більше цікаво, як це опалення+гаряча вода в сумі вийшло 0.1677 Гкал за січень. Хіба що опалення майже не було

Залежить від будинку. У квартирі, де буваю, всю зиму опалення майже завжди вимкнено, тільки рушникосушка у ванній гріє. В квартирі 19-20 градусів. Може сусіди фігачать у себе на 25-27 - не знаю.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 14 фев, 2023 23:57

Faceless писал(а):Мені більше цікаво, як це опалення+гаряча вода в сумі вийшло 0.1677 Гкал за січень. Хіба що опалення майже не було

А чего, свитер одел и комфортно, зачем платить больше? Говорю ж, побыстрее закрывайте батареи назло старому жилому фонду и соревновательному интересу с Бигором :) будете обсуждать "я не топлю и не мёрзну в своих мериносовых термиках и гольфах" ))))))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 00:25

Зачем Вы пересчитываете в Гкал, если стоит индивидуальное отопление(двухконтурный котел). Он платил просто за кубы газа. Я же посчитал, что 48 кубов. Я когда то жил в однушке с двухконтурным котлом, уходило зимой 100-110 кубов, если вообще не экономить. При жесткой экономии может быть и 48 кубов
Damien

С нами с: 28.04.20
Благодарил (а): 825 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 00:44

Faceless писал(а):
adeges писал(а):Таки да. В многоквартирном доме с горизонтальной разводкой бесплатное отопление говорит только о том, что квартира обогревается соседями.
Чого ж безкоштовне. Все-таки 20 баксів. І наскільки знаю, по сусідах немає в рази більших рахунків. В квартирі не холодно, провітрюється. Не розумію сарказму.

Хотелось бы увидеть саму платёжку
Чтоб метры и ГКал сопоставить
Ну и реальную температуру с утра не у батареи неплохо бы написать, пожил я при +17 и даже 15,5, ну его нах.
А то у кого то 3К размером как 1К(и по цене 4К как хочет Наталья У.) рядом с границей ЕС может и в 19$ в месяц при минус 15 за бортом укладывается при ЦО и панорамных окнах на ЖД
Просто при такой планировке естественный выхлоп неплохо прогревает комнаты шириной 2,1метра
А тёща отаки толстенни свитеры с носочками летом навязала комплектом к закруткам
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 09:05

stm писал(а):

А чего, свитер одел и комфортно, зачем платить больше? Говорю ж, побыстрее закрывайте батареи назло старому жилому фонду и соревновательному интересу с Бигором :) будете обсуждать "я не топлю и не мёрзну в своих мериносовых термиках и гольфах" ))))))

Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 09:58

BIGor писал(а):
  stm писал(а):

Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)
stm

Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 10:08

stm писал(а):
  BIGor писал(а):Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)

Повторюю ще раз, я звик до українських +14 +18 тепла, тому +20 для мене дуже комфортна температура. Що не ясно? І що за лампа в 40 ват? До чого це? Що з лампою не так? У Вас в дитинстві була тільки одна лампа і це проблема всього життя? Цікаво скільки пихатості і "желчі" в кожному Вашему реченні.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 14:41

BIGor писал(а):
  stm писал(а):
  BIGor писал(а):Цікаво звідки стільки "желчи"? Ну я впринципі звик до українських +14 +18 тепла в квартирі взимку. І ніхто тут не каже що не топить чи топить. Тут +20 в квартирі відчувається як жара. А газ треба дійсно економити - і не спонсорувати касапів.

Повторюю ще раз, я звик до українських +14 +18 тепла, тому +20 для мене дуже комфортна температура. Що не ясно? І що за лампа в 40 ват? До чого це? Що з лампою не так? У Вас в дитинстві була тільки одна лампа і це проблема всього життя? Цікаво скільки пихатості і "желчі" в кожному Вашему реченні.

Ещё раз повторите :) в моих предложениях нисколько "жёлчи" нет. Есть спортивный интерес как быстро Вы адаптируетесь. И как здраво смотрите на вещи при сравнении закрытых батарей с открытыми :)
stm

Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 15:34

Re: Еміграція, заробітчанство

Damien писал(а):

Зачем Вы пересчитываете в Гкал, если стоит индивидуальное отопление(двухконтурный котел). Он платил просто за кубы газа. Я же посчитал, что 48 кубов. Я когда то жил в однушке с двухконтурным котлом, уходило зимой 100-110 кубов, если вообще не экономить. При жесткой экономии может быть и 48 кубов

Для того й перевів, щоб було як порівняти. Яка різниця, яким саме чином оплачувалося опалення, якщо суть та сама - оплата отриманої енергії, хоч в кВт*год, хоч Гкал. Якщо так подивитися, котельня теж на газу.
Коротше кажучи, маємо жорстку економію, можливо просто тому, що людині комфортно при 15-17° в квартирі, але якщо порівняти ціну на Гкал, то в Польщі в 2,5 рази дорожче
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 15 фев, 2023 22:07

stm писал(а):
  BIGor писал(а):
  stm писал(а):Да-да. Жара +20 неимоверная. Ещё заметила, что 1 лампа в 40ватт самое оно в аренде ;)

Ещё раз повторите :) в моих предложениях нисколько "жёлчи" нет. Есть спортивный интерес как быстро Вы адаптируетесь. И как здраво смотрите на вещи при сравнении закрытых батарей с открытыми :)

Так шо з лампою? І до чого відкриті та закриті батареї? Це такий вид тролизму та демагогії? Всі живуть як їм зручно, сьогодні було +9 на вулиці, при добре утепленній квартирі автономне опалення включалось тільки під ранок. Нащо палити щоб було +25?
BIGor

2
2
  #<1 ... 409410411412413 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама