Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.
але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію. коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.
тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку
Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
по-перше, ми розмовляли про Україну. хоча навіть в України чомусь по економіці віднесли на 10 місце. але Сумський університет на 2 місці здивував. цікаво, за яким критерієм оцінювали.
але за моєю оцінкою випускника Каразіна - Києво-Могилянка краще за ХНУ в частині економіки.
як я розумію, коледж та універ - це трохи різні рівні.
В Украине - да. ПТУ превратились в коледжи. В США - по разному. Есть коледжи, входящие в универ. Есть коледжи, выпускников которых работодатели выхватывают с последних курсов. И есть универы, диплом которых никого не возбуждает. Коледжи отстойные тоже есть. Но в целом, и универы и коледжи дают диплом бакалавра, который дает возможность учиться дальше и получить мастер дигри. Мой знакомый закончил политехнический коледж и потом получил там-же мастер дигри.
Shaman написав:у вас потреба навчатися в універах рівня Гарварду чи Оксфорду.
але, як я розумію, в України на зайшла й трохи простіша економіка - може треба іншу спеціальність?
а в межах України Києво-Могилянка - гарний гуманітарний ВНЗ, не треба накидати
У мене нема потреби. Друга фраза не зрозуміла В межах України могилянка файний ВНЗ. Де я говорив інакше?
Нагадаю, що мова йшла про вищу освіту в Україні та світі, зокрема в США, на чому я трохи знаюся, а не порівняння внз в Україні.
не погодився з цим вашим дописом
adeges написав:Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
не все в нас так погано з ВНЗ та студентами, щоб так вважати, що "будь-який". загальний рівень освіти вищий, але не настільки. й щоб прям так випускник не потребує досвіду - всюди потребує.
інакше як би емігранти з України робили такі карколомні кар'єри в США
rjkz написав:Мне кажется, чувак прикалывается или обкурился чего-то веселящего.
Чувак, обкурився реально ти. В Києві є нормальні пологові будинки №1 і №5. Тепер факти. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%82%D1%96 Список країн за рівнем дитячої смертності. Євросоюз - 3.7 на 1000 США - 5.4 Україна - 7.4 В середньому по Світу - 30.8 Так що різниця між США та Україною приблизно така сама як між США та ЄС. А от між Україною, та країнами, що розвиваються - там дійсно прірва.
Я-бы сейчас посмеялся, если-бы не было так грустно. В некогда 52 миллионной стране АЖ 2 нормальных роддома. Мои друзья как-раз и рожали и в том и в другом. И оба раза надо было "дать". Не, я ЗА то, чтобы платить за медицину. Только в таких местах оно имеет признаки коррупции. Поэтому Исида - и честнее и прозрачней и понятней. Кто кому что именно должен. Правда в разы дороже. И, пардон, намного качественней. В случае с США, все еще проще- оплачивает страховая. А! Еще прикол. Когда-то на ютубе нарыл - оказывается, если нет страховки, то роды все равно примут, но если платить нечем, то так и будет. Многие такой туризм предродовой мутили.Оно, конечно, попахивает. Но, что бывает, то бывает. И дети - граждане США по месту рождения.
adeges написав: випускник економічної спеціальності посереднього американського коледжу - це готовий спеціаліст. йому не треба ще рік навчатись, як працювати в реальному бізнесі. в Україні це не так
що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.
але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію. коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.
тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку
Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
а чому ви не пишете, що 1500 з 2500 ВНЗ США нижче за рейтінгом, ніж Києво-Могилянка? як на мене класичний приклад маніпуляції.й це американський рейтінг
Shaman написав: але Сумський університет на 2 місці здивував. цікаво, за яким критерієм оцінювали.
Мабуть, за кількістю статей у базі Scopus (Сумський університет видає свій скопусний журнал) та за кількістю виграних грантів (у них є "зв'язки" де потрібно).
По темі: цікаво, скільки студентів емігрували та скільки буде вступників цього року (тих, що після школи, а не ухилянтів 25+).
rjkz написав:Мне кажется, чувак прикалывается или обкурился чего-то веселящего.
Чувак, обкурився реально ти. В Києві є нормальні пологові будинки №1 і №5. Тепер факти. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%82%D1%96 Список країн за рівнем дитячої смертності. Євросоюз - 3.7 на 1000 США - 5.4 Україна - 7.4 В середньому по Світу - 30.8 Так що різниця між США та Україною приблизно така сама як між США та ЄС. А от між Україною, та країнами, що розвиваються - там дійсно прірва.
Я-бы сейчас посмеялся, если-бы не было так грустно. В некогда 52 миллионной стране АЖ 2 нормальных роддома. Мои друзья как-раз и рожали и в том и в другом. И оба раза надо было "дать". Не, я ЗА то, чтобы платить за медицину. Только в таких местах оно имеет признаки коррупции. Поэтому Исида - и честнее и прозрачней и понятней. Кто кому что именно должен. Правда в разы дороже. И, пардон, намного качественней. В случае с США, все еще проще- оплачивает страховая. А! Еще прикол. Когда-то на ютубе нарыл - оказывается, если нет страховки, то роды все равно примут, но если платить нечем, то так и будет. Многие такой туризм предродовой мутили.Оно, конечно, попахивает. Но, что бывает, то бывает. И дети - граждане США по месту рождения.
а чому тоді дома народжують? тому що не знають що безкоштовно, чи тому якщо грошей немає, потім віддаш - але борг буде?
Denik написав:Чувак, обкурився реально ти. В Києві є нормальні пологові будинки №1 і №5. Тепер факти. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%82%D1%96 Список країн за рівнем дитячої смертності. Євросоюз - 3.7 на 1000 США - 5.4 Україна - 7.4 В середньому по Світу - 30.8 Так що різниця між США та Україною приблизно така сама як між США та ЄС. А от між Україною, та країнами, що розвиваються - там дійсно прірва.
а чому тоді дома народжують? тому що не знають що безкоштовно, чи тому якщо грошей немає, потім віддаш - але борг буде?
чи це я виняткове явище описав?
Нет, почему-же? Есть такие. Есть и такие, что считают, что после вакцинации от КОВИД-19 люди начинают излучать 5G, есть такие, что все болезни подорожником лечат. Я верю в медицинскую науку, а именно доказательную медицину. Что касается беременности и родов - все было под контролем, каждый триместр, все скриннинги, узи и тд. И после этого дома рожать? На дворе не 17-й век вроде. А если что не так пойдет. А если ургентное кесарево надо делать? Тоже дома? А если кесарево проблемно пойдет? А если переливание крови понадобится? Соседа позвать? Он что - сосудистый хирург? Или сторож на парковке?
adeges написав: Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
а чому ви не пишете, що 1500 з 2500 ВНЗ США нижче за рейтінгом, ніж Києво-Могилянка? як на мене класичний приклад маніпуляції.й це американський рейтінг
це з приводу будь-який американський ВНЗ
Маніпуляція? Я просто послався на перший ренкінг в переліку Гугла. Я його не вивчав з лупою. От тут наступний https://www.topuniversities.com/univers ... emy-naukma. Тут у могилянки набагато почесніше 1000-1200 місце )
Маніпуляція - це викидати при цитуванні слова. Тіпа будь-який замість будь-який посередній. Або оригінально посередній. Це щодо американського внз
Але яка мета? Оригінально були виказані сумніви в тому, що більшість американських внз готує готових спеціалістів, яким не треба після виходу на роботу навчатись як її робити ще рік. І згадане могилянка як приклад файної школи в Україні, де теж готують гарних спеціалістів. І погоджуючись з останнім, в використовуючи це як беззаперечну істину, я доводжу - за допогою ренкінгів, моє висловлювання про посередній американський внз і високу якість спеціалістів, який він готує.
Якщо це пояснення не зрозуміле, то пропоную припинити безрезультатну дискусію. Краще я не поясню, і убудь-якому випадку переконань своїх або ваших не зміню
airmax78 написав:https://www.youtube.com/watch?v=z8BppbbSXgk&t=2750 З 47ї хвилини дивимось. Або з 1ї.
Ну так Ніконов і раніше казав, що у його дітей стільки можливостей та зв'язків немає закордоном як в Україні. Там вони звичайні люди, а тут діти можновладця. Відчуйте різницю.