Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 676677678679680 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 00:20

Shaman писал(а):
  adeges писал(а):
  Shaman писал(а):що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.

але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію.
коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.

тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку 8)

Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.

https://edurank.org/geo/

по-перше, ми розмовляли про Україну. хоча навіть в України чомусь по економіці віднесли на 10 місце. але Сумський університет на 2 місці здивував. цікаво, за яким критерієм оцінювали.

але за моєю оцінкою випускника Каразіна - Києво-Могилянка краще за ХНУ в частині економіки.

як я розумію, коледж та універ - це трохи різні рівні.

:lol: В Украине - да.
ПТУ превратились в коледжи.
В США - по разному.
Есть коледжи, входящие в универ. Есть коледжи, выпускников которых работодатели выхватывают с последних курсов.
И есть универы, диплом которых никого не возбуждает. Коледжи отстойные тоже есть.
Но в целом, и универы и коледжи дают диплом бакалавра, который дает возможность учиться дальше и получить мастер дигри. Мой знакомый закончил политехнический коледж и потом получил там-же мастер дигри.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 01:00

Re: Еміграція, заробітчанство

https://www.youtube.com/watch?v=z8BppbbSXgk&t=2750
З 47ї хвилини дивимось.
Або з 1ї.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 02:08

adeges писал(а):
  Shaman писал(а):у вас потреба навчатися в універах рівня Гарварду чи Оксфорду.

але, як я розумію, в України на зайшла й трохи простіша економіка - може треба іншу спеціальність?

а в межах України Києво-Могилянка - гарний гуманітарний ВНЗ, не треба накидати ;)

У мене нема потреби.
Друга фраза не зрозуміла
В межах України могилянка файний ВНЗ. Де я говорив інакше?

Нагадаю, що мова йшла про вищу освіту в Україні та світі, зокрема в США, на чому я трохи знаюся, а не порівняння внз в Україні.

не погодився з цим вашим дописом
  adeges писал(а):Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.

не все в нас так погано з ВНЗ та студентами, щоб так вважати, що "будь-який". загальний рівень освіти вищий, але не настільки. й щоб прям так випускник не потребує досвіду - всюди потребує.

інакше як би емігранти з України робили такі карколомні кар'єри в США :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 03:18

Denik писал(а):
  rjkz писал(а):Мне кажется, чувак прикалывается или обкурился чего-то веселящего.

Чувак, обкурився реально ти.
В Києві є нормальні пологові будинки №1 і №5.
Тепер факти.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 1%82%D1%96
Список країн за рівнем дитячої смертності.
Євросоюз - 3.7 на 1000
США - 5.4
Україна - 7.4
В середньому по Світу - 30.8
Так що різниця між США та Україною приблизно така сама як між США та ЄС. А от між Україною, та країнами, що розвиваються - там дійсно прірва.

Я-бы сейчас посмеялся, если-бы не было так грустно.
В некогда 52 миллионной стране АЖ 2 нормальных роддома.
Мои друзья как-раз и рожали и в том и в другом.
И оба раза надо было "дать".
Не, я ЗА то, чтобы платить за медицину. Только в таких местах оно имеет признаки коррупции.
Поэтому Исида - и честнее и прозрачней и понятней. Кто кому что именно должен.
Правда в разы дороже. И, пардон, намного качественней.
В случае с США, все еще проще- оплачивает страховая. А! Еще прикол. Когда-то на ютубе нарыл - оказывается, если нет страховки, то роды все равно примут, но если платить нечем, то так и будет. Многие такой туризм предродовой мутили.Оно, конечно, попахивает. Но, что бывает, то бывает.
И дети - граждане США по месту рождения.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 03:44

adeges писал(а):
  Shaman писал(а):
  adeges писал(а):
випускник економічної спеціальності посереднього американського коледжу - це готовий спеціаліст. йому не треба ще рік навчатись, як працювати в реальному бізнесі. в Україні це не так

що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.

але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію.
коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.

тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку 8)

Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.

відчуваю, що є невідповідність.

а чому ви не пишете, що 1500 з 2500 ВНЗ США нижче за рейтінгом, ніж Києво-Могилянка? як на мене класичний приклад маніпуляції.й це американський рейтінг

це з приводу будь-який американський ВНЗ
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 03:46

fler писал(а):
  Shaman писал(а): але Сумський університет на 2 місці здивував. цікаво, за яким критерієм оцінювали.

Мабуть, за кількістю статей у базі Scopus (Сумський університет видає свій скопусний журнал) та за кількістю виграних грантів (у них є "зв'язки" де потрібно).

По темі: цікаво, скільки студентів емігрували та скільки буде вступників цього року (тих, що після школи, а не ухилянтів 25+).

а з студентами-першокурсниками - біді-біда.

не знаю, що МОН робити буде
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 03:58

rjkz писал(а):
  Denik писал(а):
  rjkz писал(а):Мне кажется, чувак прикалывается или обкурился чего-то веселящего.

Чувак, обкурився реально ти.
Тепер факти.
Євросоюз - 3.7 на 1000
США - 5.4
Україна - 7.4
Так що різниця між США та Україною приблизно така сама як між США та ЄС. А от між Україною, та країнами, що розвиваються - там дійсно прірва.

Не, я ЗА то, чтобы платить за медицину. Только в таких местах оно имеет признаки коррупции.
В случае с США, все еще проще- оплачивает страховая. А! Еще прикол. Когда-то на ютубе нарыл - оказывается, если нет страховки, то роды все равно примут, но если платить нечем, то так и будет. Многие такой туризм предродовой мутили.Оно, конечно, попахивает. Но, что бывает, то бывает.

а чому тоді дома народжують? тому що не знають що безкоштовно, чи тому якщо грошей немає, потім віддаш - але борг буде?

чи це я виняткове явище описав?
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 05:06

Shaman писал(а):
  rjkz писал(а):
  Denik писал(а):Чувак, обкурився реально ти.
Тепер факти.
Євросоюз - 3.7 на 1000
США - 5.4
Україна - 7.4

а чому тоді дома народжують? тому що не знають що безкоштовно, чи тому якщо грошей немає, потім віддаш - але борг буде?

чи це я виняткове явище описав?

Нет, почему-же?
Есть такие.
Есть и такие, что считают, что после вакцинации от КОВИД-19 люди начинают излучать 5G, есть такие, что все болезни подорожником лечат.
Я верю в медицинскую науку, а именно доказательную медицину.
Что касается беременности и родов - все было под контролем, каждый триместр, все скриннинги, узи и тд. И после этого дома рожать?
На дворе не 17-й век вроде. А если что не так пойдет.
А если ургентное кесарево надо делать? Тоже дома? А если кесарево проблемно пойдет? А если переливание крови понадобится? Соседа позвать? Он что - сосудистый хирург? Или сторож на парковке?
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 07:22

Shaman писал(а):
  adeges писал(а):

відчуваю, що є невідповідність.

а чому ви не пишете, що 1500 з 2500 ВНЗ США нижче за рейтінгом, ніж Києво-Могилянка? як на мене класичний приклад маніпуляції.й це американський рейтінг

це з приводу будь-який американський ВНЗ

Маніпуляція? Я просто послався на перший ренкінг в переліку Гугла. Я його не вивчав з лупою. От тут наступний https://www.topuniversities.com/univers ... emy-naukma. Тут у могилянки набагато почесніше 1000-1200 місце )

Маніпуляція - це викидати при цитуванні слова. Тіпа будь-який замість будь-який посередній. Або оригінально посередній. Це щодо американського внз

Але яка мета? Оригінально були виказані сумніви в тому, що більшість американських внз готує готових спеціалістів, яким не треба після виходу на роботу навчатись як її робити ще рік. І згадане могилянка як приклад файної школи в Україні, де теж готують гарних спеціалістів. І погоджуючись з останнім, в використовуючи це як беззаперечну істину, я доводжу - за допогою ренкінгів, моє висловлювання про посередній американський внз і високу якість спеціалістів, який він готує.

Якщо це пояснення не зрозуміле, то пропоную припинити безрезультатну дискусію. Краще я не поясню, і убудь-якому випадку переконань своїх або ваших не зміню
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 11 май, 2023 08:17

airmax78 писал(а):https://www.youtube.com/watch?v=z8BppbbSXgk&t=2750
З 47ї хвилини дивимось.
Або з 1ї.

Ну так Ніконов і раніше казав, що у його дітей стільки можливостей та зв'язків немає закордоном як в Україні. Там вони звичайні люди, а тут діти можновладця. Відчуйте різницю.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 676677678679680 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама