Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 672673674675676 ... 2885>
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 06:47

Згадала про Польщу: діти знайомих, два хлопця із різних сімей- вже закінчили ходити на лекції, вже один з них працював один чи два роки, а дипломи не отримали, бо були хвости по якихось предметах. Один з них точно хотів на це " забити", бо айтішники, типу, навіщо мені той диплом. Обох мамки періодично колупали: покажи, синку, диплом:))
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 08:20

Shaman написав:
  adeges написав:
випускник економічної спеціальності посереднього американського коледжу - це готовий спеціаліст. йому не треба ще рік навчатись, як працювати в реальному бізнесі. в Україні це не так

що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.

але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію.
коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.

тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку 8)

Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.

https://edurank.org/geo/
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 09:17

Re: Еміграція, заробітчанство

Denik написав:Про райцентри я і кажу, що я бачив лікарні/поліклініки в різних райцентрах на відміну від Вас. Не сильно вони відрізняються від районних поліклінік Києва.

:mrgreen: Вже починаючи з обл. центрів в медицині повне безгрошів'я. До прикладу, медсестри здають власну кров щоб заробити 360 грн. Напевно дуже багато "заробляють". так каже Denik і по телемарафону.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 09:18

У Великобританії 500 прохачів притулку поселять на баржі
Як пояснив міністр імміграції Роберт Дженрік, зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.

https://gordonua.com/ukr/news/worldnews ... 63204.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 09:30

Гілка поволі, але стрімко перейшла в гілку "Освіта та як влаштуватися на роботу за кордоном без освіти".

Вище було питання про "Еміграцію, заробітчанство".
Велика Британія. Що там нашим платять. Я вище написав, що приятель отримує 1500 фунтів. Я написав, що не питав, то на особу чи на вдвох з жінкою.
Щойно з невеликого міста на північ від Лондона прийшла розшифровка:
- Королівство виплачує по 160 британських фунтів на тиждень на особу.
- це виходить 160*4*2=1280 британських фунтів на двох. Але це не все.
- взимку частково виплачують компенсацію на опалення. Ще виплачують гроші за воду та електричну енергію. В минулому році виплачували гроші на ці витрати. Виходило близько 1500 фунтів на двох на місяць. В цьому році на комунальні витрати компенсація ще не заходила.

Далі цитати:
- Плюс бесплатный проезд по области... плюс 30% жд билеты по Великобритании... можно путешествовать... плюс бесплатно посещение музеев, усадеб и т.д.
- Нам с женой грех жаловаться... почти 60 000 грн.в месяц получаем от англичан...

(кінець цитат)

P.S. Можна і на баржі пожити, чого ж там...
P.P.S. Бажано не кИдати в мене каміння: ви спитали, мені прийшли відповіді на Месенджер.... кИдайте в Велику Британію.
  vitaliian написав:зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.
akurt

Подякував: 3995 раз.
Подякували: 1438 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 10:28

akurt написав:Гілка поволі, але стрімко перейшла в гілку "Освіта та як влаштуватися на роботу за кордоном без освіти".

Вище було питання про "Еміграцію, заробітчанство".
Велика Британія. Що там нашим платять. Я вище написав, що приятель отримує 1500 фунтів. Я написав, що не питав, то на особу чи на вдвох з жінкою.
Щойно з невеликого міста на північ від Лондона прийшла розшифровка:
- Королівство виплачує по 160 британських фунтів на тиждень на особу.
- це виходить 160*4*2=1280 британських фунтів на двох. Але це не все.
- взимку частково виплачують компенсацію на опалення. Ще виплачують гроші за воду та електричну енергію. В минулому році виплачували гроші на ці витрати. Виходило близько 1500 фунтів на двох на місяць. В цьому році на комунальні витрати компенсація ще не заходила.

Далі цитати:
- Плюс бесплатный проезд по области... плюс 30% жд билеты по Великобритании... можно путешествовать... плюс бесплатно посещение музеев, усадеб и т.д.
- Нам с женой грех жаловаться... почти 60 000 грн.в месяц получаем от англичан...

(кінець цитат)

P.S. Можна і на баржі пожити, чого ж там...
P.P.S. Бажано не кИдати в мене каміння: ви спитали, мені прийшли відповіді на Месенджер.... кИдайте в Велику Британію.
  vitaliian написав:зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.

Им за 67, живут у спонсора? 30% жд и бесплатно по области - что то новенькое. Может в Уєльсе живут, но это далеко от Лондона.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 10:38

akurt до 67 лет там максимум будут выплаты 1000 фунтов на двоих, которых будет не хватать на аренду, питание, проезд, нужно сильно экономить, жить как Флай.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 11:05

Grand Touring написав:akurt до 67 лет там максимум будут выплаты 1000 фунтов на двоих, которых будет не хватать на аренду, питание, проезд, нужно сильно экономить, жить как Флай.

Трохи не так - і бажано слова "флай" не згадувати, бо треба багато потім хреститися: не дай Боже тая біда на учасників форуму перейде.
Можливо не всі знають: за цією програмою виїжджають ті, в кого є родичі у Великій Британії.
У приятеля живе син+невістка+онук.
Батьки приїхали до сина - отримали візу на 3 роки - отримують виплати.
Син купив в кредит будинок в 3 поверхи в січні 2021 року. Батько із задоволенням виконує ремонт на третьому поверсі. Дуже корисним є для сина, а син - для батька.
Про економію можете не хвилюватися: син працює після закінчення університетів в Україні на дуже гарній посаді, невістка три рази на день сідає в електричку та їде на роботу в Лондон (десь 1...1,5 години йде електричка).
Востаннє редагувалось akurt в Сер 10 тра, 2023 11:09, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 3995 раз.
Подякували: 1438 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 11:06

adeges написав:Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.

https://edurank.org/geo/

Було також багато рейтингів, де була "вторая армия мира"...

В посередній американський коледж прийдуть посередня американська молодь з інтересами потусуватися, вивчити протилежну стать, покурити травку, побухати, підзаробити десь у Макдональдсі і таке інше. Могилянка зрізає +- топ абітурієнтів по Україні: олімпіадників, відмінників і таке інше. Такі при своєму навчанні просто досить вимогливо ставляться до викладачів, можуть їх чимось підйобувати. Дуже часто в таких студентів батьки - це якісь керівники або директори підприємств у відповідній галузі, які не дають дітям вчити якусь херню, просто підкажуть як робити насправді.

На вишів рейтинги впливають показники фінансування та наукових публікацій. В Україні є вплив зарплат в вишах: викладачі не дуже зацікавлені писати якісь публікації, вони краще зароблять грошей деінде: в іншому виші чи організації. З іншого боку постійні наукові дослідження в 90% аж ніяк не впливають на якість викладання базових дисциплін і основ.

Отакі реалії...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 10 тра, 2023 11:15

Re: Еміграція, заробітчанство

Denik написав:З іншого боку постійні наукові дослідження в 90% аж ніяк не впливають на якість викладання базових дисциплін і основ.

Не скажу за всі галузі, але в ІТ, фізиці, медицині і, напевно інших галузях, про які я взагалі не знаю, без регулярного читання наукових новинок навчиш студентів застарілих основ, які будуть затребувані як радянські заводи.
Дюрі-бачі

Подякував: 887 раз.
Подякували: 637 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 672673674675676 ... 2885>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Gastarbaiter і 2 гостей