|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 08 бер, 2023 23:20
Alien написав:, пояснювало поведінку більшості трудяг що заробили копійчину і не мали справ ні з вуличними мінялами, ні з вуличними ПОВами, ні з офіційними ПОВами (багатьом з них навіть розрізнити два останніх технічно складно).,
шо це за гусь такий вуличний ПОВ ? це ПОВ який роками працює без ліцензії чи це офіційний ПОВ який "забуває" видавати фіскальний чек ?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 01:13
Панове, хто як оцінює вірогідність зниження курсу нацбанку? Я так розумію це може вплинути і на курс, по якому банки продають долари в рамках конвертдепозитів.
-
Nick_D
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 10:46
Goodman в местах обичного скопления долларовой масси курс на 30коп ниже, а по серединочке : $•38.50/38.65 🇪🇺€•40.40/40.55
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 11:37
"Хамить не надо по телефону..." . Не груби, алієн, я до тебе не грубив до цього. Alien написав:В мене валютчики як ті що стоять на вулиці так і та що пересіли в пови які не зареєстровані, але яких я знаю когось з часів реформи 1996 року, когось з часів криз 1998, 2008 років - нічого не крали, то чому я маю бажати щоб вони згинули (як до речі і таксисти, послугами яких доводилось користатись)?
То це ви і є валютчик? Розмова закінчена, ви своїх покривати завжди будете. Рука руку миє. Вокзальні таксисти з їхніми х5-х20 прайсами - дно, яке має згинути. А я відповідаю тим, хто боїться міняти не в банках: треба міняти в різних місцях, не всю суму за раз, і подалі від міста/місця проживання. Як Успіх і підсумував.
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 11:51
Nick_D написав:Панове, хто як оцінює вірогідність зниження курсу нацбанку? Я так розумію це може вплинути і на курс, по якому банки продають долари в рамках конвертдепозитів.
маловероятно хотелось бы, конечно, но увы - напротив, все идет к одному знаменателю, но до конца войны свободного курса не будет
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 12:00
042013 написав:А я відповідаю тим, хто боїться міняти не в банках: треба міняти в різних місцях, не всю суму за раз, і подалі від міста/місця проживання. Як Успіх і підсумував.
Отже виходить що в підсумку ви писали зовсім не ПО СУТІ того питання про що писав я, а моє повідомлення просто виявилось не в тому місці і не у той час. Буває... Про те що я валючик? Ну тоді виходить що усі люди хто колись міняли валюту - валютчики P.S. Щодо таксистів... Просто цікаво - ось кілька разів в мене було так - пізний вечір (або глупа ніч) - літак приземлився на якомусь невеличкому аеродромі в південно-східній Азії, або Африці. В цьому містечку нема Юбера, Болта, Граба та ін. тількі виключно місцеві таксисти. До місця ночівлі - 10-30 км - місцевість не знайома. Вранці може буде суспільний автобус до найлижчого селища. Що робити? Чекати ранку? Скористатись послугами таксистів, яких хтось хотів би знищити як клас? Питання риторичне. Те що інколи комусь здається злом в залежності від ситуації може бути єдиним можливим виходом. Тому бажати знищення будь якого негативного явища впевнений не правильно. Воно існує бо воно вигідне щонайменше двом сторонам. Правильніше було б створити такі умови щоб негативному явищу просто стало невигідно існувати - наприклад пустити серед ночі автобус спеціально під літак, що прилітає пізно, створити такі умови що валютообмін стане економічно не вигідним у вуличних повах тощо...
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 09 бер, 2023 13:07
Nick_D написав:Панове, хто як оцінює вірогідність зниження курсу нацбанку? Я так розумію це може вплинути і на курс, по якому банки продають долари в рамках конвертдепозитів.
На мою думку вірогідність мінімальна, гривневий бюджет країни не зійдеться, навіть якщо гривня і далі буде зміцнюватимуться під тиском сотень млн. $ які будуть поступати на ринок ну то НБУ просто викупить їх по встановленому курсу поповнюючи золотовалютні резерви тай усе…
-
SergIN
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 13:10
042013 написав:: треба міняти в різних місцях, не всю суму за раз.
лишь одна из проблемок: на сумму до 2к-3к валютчик хорошую цену не предложит.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1889 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 13:16
Бегал по обменникам последний раз лет 8 назад. Сейчас зашёл в один и поменял всю сумму, даже не пересчитываю.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 бер, 2023 13:19
В этом году НБУ курс будет только повышать. На 1--3 грн. Но не в марте, очевидно. Летом или осенью, скорее.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1889 раз.
-
-
Профіль
-
-
1