|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 08 бер, 2023 19:35
Востаннє редагувалось Ромасик в Сер 08 бер, 2023 19:46, всього редагувалось 9 разів.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 19:39
042013 написав:Alien ключове - ось це: 042013 написав:якщо говорити про успішність і гарантії для клієнта, то найкраще буде не постійний валютчик, а обмін кожного разу в різних місцях, і бажано чим подалі від міста/області проживання.
Міняти можна де хоч - чи в пові, чи в банку, але бажано подалі від місця проживання, і не регулярно, а міняти відділення/пови.
Ну, я б додав ще "міняти частинами"  Тобто, маєте пачку 10Кдол. - краще розбити її на 2, а то і на 3 рази/підходи до обмінки/банку(але, якщо суму цю залишаєте в банку, а не виносити, то можете і за 1раз... - але я б таки поділив хоч на двоє) 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 бер, 2023 19:44
Ромасик написав:mustbe написав: Ромасик написав:І давно пора зробити окремий стовбець в таблиці.
И как предлагается его наполнить ?
Ні, ну я закинув вам на вентилятор, а ви розбирайтеся.
То, что вы там закидываете - лучше держать при себе. Остальным оно не нужно, это ваши проблемы
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 19:52
Ромасик Экая свежая и гениальная мысль, мне то и в голову такое бы не пришло без ваших ценных советов и предложений
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 20:36
mustbe написав:Монетизировать - это запросто. Скромный донат в 1к (или квитанция про донат 1к на ВСУ) - добавит желаемый столбец в таблицу. Будь то цвет купюр, или симпатичность банковских кур, или что-угодно - любой каприз за ваши деньги )
Найкраща відповідь, що я тут бачив)
-
Snower
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 20:45
СПД и работник предположим Запорожсталя. У них совершенно два разных мышления. Поэтому и подход к валютчикам, обмену валют и т.д. совершенно два разных взгляда.  СПД самостоятельно постоянно о чём то думает, др. категория о них постоянно думают.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 21:12
Игорь Алексеевич написав:СПД и работник предположим Запорожсталя. У них совершенно два разных мышления. Поэтому и подход к валютчикам, обмену валют и т.д. совершенно два разных взгляда.  СПД самостоятельно постоянно о чём то думает, др. категория о них постоянно думают.
Спд думає, чи отримає в цьому місяці працівник Запоріжсталі зп. Інакше він не спд.
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 21:19
Ромасик написав:Спд думає, чи отримає в цьому місяці працівник Запоріжсталі зп. Інакше він не спд.
Зачем ему думать, про Запорожсталь. Это раньше такое в голову внушали. Сегодня совершенно др. времена и др. возможности заработка. А кто работает в услугах или торговле то его лучшие клиенты такие же как он - самозанятые люди.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 23:06
042013 написав:Міняти можна де хоч - чи в пові, чи в банку, але бажано подалі від місця проживання, і не регулярно, а міняти відділення/пови.
Дуже цікаво читати ваш висновок. Особливо стосовно того яке спочатку було питання, як я на нього відповідав, а ви його коментували. Отже починалось все з того що я ось так відповів на ось таке питання: Alien написав: deneg net написав: vkladchiik написав:не усі хочуть зв'язуватися з вуличними обмінниками, тим паче через сайти/телеграми.
а чого не хочуть?
бо бояться - страх це...
Тут йде ваше 042013 написав:Оце не треба так йорнічать.
і далі розповідь про наводчиків і багато ще чого. Із закликом 042013 написав:Ви по суті повідомлення відповідайте, бо ворюгами тут є якраз не прості люди.
нарешті у підсумку маємо те, що процитоване у цьому повідомленні першим. Тобто спочатку ви були проти мого твердження по суті а в підсумку скотились до обговорення способів обміну, про які я мови не вів в принципі. Хоч стріляйте не можу зрозуміти - якого хріну ви домахались до мого повідомлення? Воно було нейтральним в принципі і пояснювало поведінку більшості трудяг що заробили копійчину і не мали справ ні з вуличними мінялами, ні з вуличними ПОВами, ні з офіційними ПОВами (багатьом з них навіть розрізнити два останніх технічно складно). А ви мені написали не треба йорнічать. На хіба? Перечитую ваші повідомлення і диву дивуюсь - ви в адекваті, чи на момент написання повідомлень пересвяткували 8 березня і за відсутності поряд представників прекрасної половини людства вирішили вилюбити комісь мізки і на нещастя якраз підвернулось моє повідомлення? Повідомлення, яке по суті не відрізнялось від наступного за ним повідомленням від mustbe. В мене тут порада одна - як кажуть в Одесі: "Иди на рынок, купи гуся и е@и мозги ему!"
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 23:15
Игорь Алексеевич написав: Ромасик написав:Спд думає, чи отримає в цьому місяці працівник Запоріжсталі зп. Інакше він не спд.
Зачем ему думать, про Запорожсталь. Это раньше такое в голову внушали. Сегодня совершенно др. времена и др. возможности заработка. А кто работает в услугах или торговле то его лучшие клиенты такие же как он - самозанятые люди.
Йому потрібно думати, бо якщо працівник Запоріжсталі не отримає зп, то ніхто не прийде в його наливайку, ніхто не купить китайські чоботи, не замовить утеплення балкону і встановлення кондиціонера. І продавець чобіття, встановлювач балконів і кондиціонерів теж не прийдуть в наливайку, бо працівник Запоріжсталі теж не приніс їм зп.
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
|