Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flysoulfly написав:Не раз уже SENSE: шото запутался , так щас на 5й раб.д или на 6й новйо выдают? Или с ПМ - и день в день без предзаказа?
после того как закажите - можете в тот же день пройтись в отделение
заказывать же надо не ранее, чем в день когда баксы выплатят на счет? в тот же день не могу - выходные. Потому и думаю, на какой день планировать окончание возможного будущего 3-хдневного депозита
flysoulfly написав:заказывать же надо не ранее, чем в день когда баксы выплатят на счет? в тот же день не могу - выходные. Потому и думаю, на какой день планировать окончание возможного будущего 3-хдневного депозита
В вихідні ж також можна замовити - через чат підтримки.
flysoulfly написав:Судя по таблицам - Глобус открывает конверты и в евро. Но аппка ГлобусПлюс предлагает конверт только в долларах. А как открывают в евро?
flysoulfly написав:Не раз уже SENSE: шото запутался , так щас на 5й раб.д или на 6й новйо выдают? Или с ПМ - и день в день без предзаказа?
после того как закажите - можете в тот же день пройтись в отделение
заказывать же надо не ранее, чем в день когда баксы выплатят на счет? в тот же день не могу - выходные. Потому и думаю, на какой день планировать окончание возможного будущего 3-хдневного депозита
как по мне так главная проблема не 5 дней а то что вам предложат забрать... если у вас нет знакомого кассира - то забрать даже белыми приличного качества может оказаться проблемой (что бы не светились в УФ, без всяких надписей/штампов и с минимальными следами изношенности)
Anton2112 написав:Підкажіть будь ласка, як зараз справи в ТАС, якими віддають ?
Залежить від того які саме банкноти привезли в конкретний день у конкретне відділення Тасі. Наприклад я у одному й тому з відділенні наприкінці червня отримував конверт "зеленими" 2006 року у гарному стані, а учора - синіми "номери підряд". Замовляв телефоном ГЛ за два дні до отримання
Кабінет міністрів затвердив розмір щомісячних доплат для військовослужбовців, правоохоронців і рятувальників на час воєнного стану.
Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. "Усі, хто залучений до захисту України, отримуватимуть доплати під час війни. Сьогодні на позачерговому засіданні Уряду ухвалили постанову, яка внормовує питання справедливих щомісячних доплат для військовослужбовців, правоохоронців та рятувальників", — написав він у Телеграм. За словами прем'єра, на час дії воєнного стану розмір доплат становитиме 30 тис. грн щомісяця. "Для осіб, які здійснюють оперативне управління військовими частинами та підрозділами на відстані, доплати можуть становити 50 тис. грн. А для тих, хто бере безпосередню участь у бойових діях — 100 тис. грн", — написав Шмигаль. Також встановлюються щомісячні доплати для строковиків і курсантів у розмірі 6 тис. грн і 2,35 тис. грн відповідно.