|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 10 вер, 2022 15:48
Успіх написав:Я не дивився)) - тож розкажете мені коротко ,- що там?
почитай каменты) эффект 2 стен и автономка MUST HAVE Надя Макода спец по Буче,там где тучи 
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 вер, 2022 09:36
Ну що ж - раз тут вільне спілкування, то притягну я сюди свій Львів))) Може хтось свіжу думку напише, а то на профільній гілці - миші вішаються))) Успіх написав: ЛАД написав: Успіх написав:Тож, поки їду на фронт(а дорога далеееека), то напишу пару слів по темі гілки... То що там з цінами на нерухомість? Тут писали, що ціни падають/ніхто не хоче бетон/що більшість зливає бетон і тікає закордон)) А я просив декілька посилань на олх/лун - щоб реально побачити падіння. Так щось ніхто і не кинув пару посилань/пруфів з падінням цін То може тепер хтось скине/напише тут? Але ще б хотів додати - чи і особняки/приватні будинки в місті Лева є дешеві? Нехай без ремонту і з поганим дахом - але щоб дешеві? Є такі? Щоб можна було добудувати поверх вверх і цоколь вниз)) - і зробити "орендний будинок на 4 сім'ї" Брати ЦА з дітьми і тваринками, яку майже, всюди відфутболюють)) і рубати бабло #нєпадєцкі 
У місті Лева падіння, можливо, і не буде. К вам переехало много народу из центра и с востока. Перебазируются и производства. Вполне вероятно, многие там и останутся. Причём останутся, в основном, люди, у которых деньги есть. Так что будет спрос на жильё и, соответственно, вряд ли будет падение цен.
Так ото ж! А ще + по завершенні війни, військові і родичі загиблих воїнів - будуть мати трохи грошенят... і, доклавши свої попередні заощадження, або підкріпившись іпотекою - вийдуть на ринок нерухомості!
Тому, якщо і буде падіння, то максимум на 10-20% в доларі(і то, якщо курс долара ще підніметься) Але, швидше будуть ціни +/- ті самі, або й невеликий ріст(на 5-10% в дол) після нашої перемоги.Тож - то є Львів! - місто - не з простого тіста!© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:25
airmax78 написав: striped написав:Как-то тихо на ветке - понурые риэлторы и продажники уже нашли новые места приложения своего красноречия?
Экономим силы - покушать теперь удается не чаще одного раза в день.
Боюсь даже подумать, как часто моетесь ) По чем свет в Вене?
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:30
sequence написав: airmax78 написав: striped написав:Как-то тихо на ветке - понурые риэлторы и продажники уже нашли новые места приложения своего красноречия?
Зі світлом проблеми немає - є велик і динамомашина
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 14 вер, 2022 12:57
sequence написав: airmax78 написав: striped написав:Как-то тихо на ветке - понурые риэлторы и продажники уже нашли новые места приложения своего красноречия?
Там недавно прошел дождь. Народ помылся на месяц вперед, заодно и воды набрал для хознужд. Свет дорогой, чтобы сэкономить жители втихаря запитываются от шестикиловаттных линий метрополитена. Местные жрицы любви смеются в лицо, когда им предлагают евро, в прайсе все цены указаны в батарейках ААА. Владельцы солнечных панелей в Вене теперь поичислены к лику олигархов. Удар электрошокером нынче в Австрии считается срочной волонтерской помощью, за ним в пунктах прожаривания дуп очередь нужно занимать еще с ночи.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Сер 14 вер, 2022 15:58
Я же писал - 34.8 цента за 1кВт. Особо не пошикуешь. Моемся с закупоренной пробкой ванной - собираем воду. Потом этой водой смываем или используем в стиральной машине. Спасает ночной тариф - ночью гладим, пылесосим, готовим на электроплите и в духовке. Красные ценники в АТБ сменили красные наклейки с -25%/-50% на продукты у которых заканчивается/закончился срок годности. Ребята, вас всех это тоже ждет - готовьтесь заранее и воспитывайте в себе привычку экономить.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 вер, 2022 16:22
airmax78 написав:Я же писал - 34.8 цента за 1кВт. Особо не пошикуешь.
Мне насчитали 364 кВт за прошлый месяц. Это я сам живу.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 вер, 2022 16:28
BIGor написав: airmax78 написав:Я же писал - 34.8 цента за 1кВт. Особо не пошикуешь.
Ну вот, 5300 грн. в местных ценах только за э/э - а это всго-лишь вершина айсберга местных коммунальных платежей, способных отправить на дно любой финансовый Титаник.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 вер, 2022 16:32
airmax78 написав: BIGor написав: airmax78 написав:Я же писал - 34.8 цента за 1кВт. Особо не пошикуешь.
Ну вот, 5300 грн. в местных ценах только за э/э - а это всго-лишь вершина айсберга местных коммунальных платежей, способных отправить на дно любой финансовый Титаник.
Тоже потребляете 364 кВт на одного человека?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1