Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Олежан писал(а):полазил по букингу сдают бабушкину дачу с коврами на стенах за 3000 грн в сутки
Еще раз прочитайте объявление медленно шевеля губами:за двое суток 3 к. Где это вообще находится?!
ага. 45 000 в месяц!!!!! за бабушатник!
Нормальна ціна. Подобова оренда. Окремий приватний будинок, без сусідів. Землі 10-15 соток, мабуть. Для сімейного чи дружнього відпочинку. Не готель з окремими малими номерами, в якому чутно, як за стінкою хтось живе! Там чисто, прибрано, квіти цвітуть. Всередині - більш меньш пристойно, є бойлер. Це ж не обідрана "хрущовка" на проспекті Науки (подобова оренда, думаю, від 500 грн за 30 м2 за добу).
Там гарні місця, чудові краєвиди, Дніпро і кручі. Схоже, ти ніколи не бував в тих місцях, не жив в приватному будинку з квітами біля входу, з власною зоною барбекю, з банею, і не бачив тієї придніпровської краси.
Bolt писал(а):Нормальна ціна. Подобова оренда. Окремий приватний будинок, без сусідів. Землі 10-15 соток, мабуть. Для сімейного чи дружнього відпочинку. Не готель з окремими малими номерами, в якому чутно, як за стінкою хтось живе! Там чисто, прибрано, квіти цвітуть. Всередині - більш меньш пристойно, є бойлер. Це ж не обідрана "хрущовка" на проспекті Науки (подобова оренда, думаю, від 500 грн за 30 м2 за добу).
Там гарні місця, чудові краєвиди, Дніпро і кручі. Схоже, ти ніколи не бував в тих місцях, не жив в приватному будинку з квітами біля входу, з власною зоною барбекю, з банею, і не бачив тієї придніпровської краси.
Цеж за яке бабло я можу здати свій будиночок з басіком?
UA Харьков совок. хотите увидеть ссср поедьте в Харьков. Мне это ещё русские до войны говорили . Город не развивается. Базары трамваи всё как в 90х. Вагоны метро привет из 70х, в Киеве таких уже нет, все что ездит - откапиталено. В 2012-2016 бывал там в командировках, крайне не хотелось туда ехать. Исторический музей - пафосное здание в самом центре, полностью разочаровал бедностью экспозиций. В Каменце Подольском музей в разы меньше, но коллекция артефактов там интереснее.
beee писал(а):Вспоминаю поездку на соревнования в Донецк в 2007: назад в СССР. Такой махровый совок. Этих людей не изменить
им а так же Севасу и Одессе при совке хорошо жилось, поэтому коммунисты а позже регионалы имели там поддержку. Севастополь вообще выл, так хотел обратно в совок. Шоб пенсам всё бесплатно было.
vitaliiangel писал(а):UA Харьков совок. хотите увидеть ссср поедьте в Харьков. Мне это ещё русские до войны говорили . Город не развивается. Базары трамваи всё как в 90х. Вагоны метро привет из 70х, в Киеве таких уже нет, все что ездит - откапиталено. В 2012-2016 бывал там в командировках, крайне не хотелось туда ехать. Исторический музей - пафосное здание в самом центре, полностью разочаровал бедностью экспозиций. В Каменце Подольском музей в разы меньше, но коллекция артефактов там интереснее.
Таки кажуть він змінився в кразу сторону останні роки, я давно не був, десь з 2014