|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 25 кві, 2023 21:55
Успіх Кожному своє. Вільну гривню під 10-11% на вільних рахунках тримаю. Конверт депо вже 2 місяці забираю і під подушку. Чекаю на липень
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 кві, 2023 21:57
Чудово, але! Переводиться долар у грн по 37,4. Курс раптово зростає, а до кінця депо треба ще чекати. Конверти анулюють. Щоб не втратити ще більше, доводиться купляти долар вже по 40.
-
Snower
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:12
Дюрі-бачі написав:Конверт депо вже 2 місяці забираю і під подушку. Чекаю на липень
Теж класно👍  Єдина проблема, що вони зовсім не працюють(при такому курсу на табло) - але є великі шанси, що такий курс може коливатись і до кінця літа (але звичайно, що може і зрости раптово до 40-42, або і вище!) Тут вже, як в кого "карта ляже" і хто яку обере стратегію)) Snower написав:Конверти анулюють
І це також може бути за одним "клацанням пальців НБУ!" - за 1 день можуть таке зробити. Зробити РАПТОВО! І це може бути як наступного місяця, так може бути і через 2-3-5-10... місяців)) Ніхто не знає майбутнього © Тому знову ж таки - тут вже, як в кого "карта ляже" і хто яку обере стратегію!))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:19
Успіх написав:Єдина проблема, що вони зовсім не працюють
Хай трохи відпочинуть. І так за минулий рік вони відпрацювали на десятиліття вперед. Якщо до вересня ситуація не покращиться - відправлю в якісь закордонні облігації під 3-4%.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:26
Успіх написав:Тож, ще трохи (десь 2 тижні) і в мене буде у кошику заощаджень десь ~ 50/50(гривнедепо/конвертдепо) 
Може краще все в гривню 100%? тим більше % по депо виросли! а то в США банки теж лопають, ось черговий на підході First Republic Bank І дивлячись на світові події , хто зна, а вдруг з баксом щось станеться, а Ви будете у шаленому виграші. Розумію, зараз можуть сказати це божевілля, у нас війна, проблеми в економіці.....але може хтось так саме розраховує.
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:37
Дюрі-бачі написав:Якщо до вересня ситуація не покращиться - відправлю в якісь закордонні облігації
От і я хочу до кінця літа знову залізти на 50-80% в долар, а то далі щось не дуже віриться у світле майбутнє гривні))) І тут вже буде - "головне встигнути!"))) Raymond написав:Може краще все в гривню 100%? тим більше % по депо виросли!
Та я то можу)) наче, на це і націлився)) А от що можете Ви?  Озвучте Ваш кошик заощадженнь(скільки відсотків в чому?) і подальшу свою стратегію?))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:50
Успіх написав: Дюрі-бачі написав:Якщо до вересня ситуація не покращиться - відправлю в якісь закордонні облігації
От і я хочу до кінця літа знову залізти на 50-80% в долар, а то далі щось не дуже віриться у світле майбутнє гривні))) І тут вже буде - "головне встигнути!"))) Raymond написав:Може краще все в гривню 100%? тим більше % по депо виросли!
Та я то можу)) наче, на це і націлився)) А от що можете Ви?  Озвучте Ваш кошик заощадженнь(скільки відсотків в чому?) і подальшу свою стратегію?))
Вірив би в сильну гривню, якби не ходив купувати українські продукти в магазин, коли не прийду, а ціни потрохи вгору, окрім яєць, хоч вже по 40грн, а були 60, тобто -50%. Але новини , що здорожчає пальне, світло та і вся обстановка оптимізму не додають( тому з конвертаційними якось тепліше, якщо їх відмінять , то курс неодмінно вистрибне. 20%гривня і 80%конвертаційний)
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 кві, 2023 06:32
Danik написав: Evgeny написав:В Прокредит ( Киев ) надо заказывать валюту, или у них наконец-то доллары без предзаказа появились ?
Всегда заказывал. Даже бухтят в кассе если не на время записи приходиш.
Странно. Всегда прихожу не во время. Вежливый кассир в кассе. Может, разве что видон у чела несолидный? )
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 кві, 2023 11:06
Investor_K написав:Может, разве что видон у чела несолидный? )
нечоткий внатуре 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 кві, 2023 12:28
Потребую поради як краще вийти з наступної ситуації- по закінченню конвертаційного депозиту касир видає купюри сумнівної якості (зелений термінал і інші обмінки/банки не захотіли приймати декілька купюр). Обміняти на інші при отриманні- це 10-15 хв. скандалу і нервів, та й візуально не завжди зрозуміло як вони себе поведуть під УФ. Крім того касир відмовляється здійснювати перерахунок на лічильнику/валідаторі банкнот при видачі, мотивуючи шо він налаштований тільки на грн. Що порадите?
1. Забрати в грн. згідно курсу купівлі з перерахунком на машинці? (-40 коп./$) 2. Перерахувати безготівкову грн. через СЕП? (втрати до 1%) 3. Написати заяву на зміну відділення обслуговування? (не факт що буде краще)
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|