Наверное, да. Раз курс вниз.
|
|
![]()
мда... 37,56 гарант
![]()
На слив запад бабки и даёт , про войну не надо забывать . Когда продвижение на фронте нет , а в финансах более менее стабильно - это уже хоть какая то пэрэмога .А так если там Ж , и там Ж - то получается очень большая Ж . Проиграть не дадут в войне , но и выиграть за короткий срок , не помогут . ![]() Очень большая Ж и так и так... Приват уже 37.8 😀 печаль тоска.... Карусель 🙅♂🙅♂🙅♂
![]() такая статья вышла на UBR , прочитав ее , то вовсе играть с банками пропадает стимул
![]() А УСПІХ завжди там, де ним вміють ділитись!©Якийсь караульььь з тими банками!!!)))
Піднімають гривневі депо ставки один швидше другого!))) От наприклад, Ідея підняла >>>>>> 17% від 5міс і 20% від 9міс! А-банка на 6міс. підняла до 18%! Отак просто/не соромлячись, у відкрито - заганяють всіх в гривнедепо і ОВДП! ![]() І що? І Успіх теж не соромлячись/у відкрито таки лізе у всякі такі депо на 3міс і трошки на 6міс(набивши "стовпці") І то не лише "вільною гривнею", яка приходить... а й майже усіма конвертдепозитами, які періодично завершуються(обмінюються по правилу "лише вище 37,50!") ![]() Тож, ще трохи (десь 2 тижні) і в мене буде у кошику заощаджень десь ~ 50/50(гривнедепо/конвертдепо) А от далі - думаю таку стратегію: Продовжувати переводити всі конвертдепо, які завершуються у грн і кидати до липня/серпня(в більшості, а трошки - до жовтня) якщо курс НЕ буде перевищувати 38,6! Якщо десь в цьому проміжку часу попаде так, що курс буде вищий 38,6 - то завершене на той момент конвертдепо знову закидається на карусель! І так до червня(може липня) - а далі розмістити протягом 2міс стільки конвертдепо, щоб вистачило залізти на 50%(а може на 80%) у валюту/конвертдепо! Ризиково? Так! Дуже ризиково!!! Тож - я ще остаточного рішення не прийняв!))) А хто ще поділиться своєю стратегією? ![]()
|
|