|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 07 лип, 2023 21:46
sergia написав: Успіх написав: sergia написав:середина осени покупать долляр или продавать?
Здавати - якщо вони у вас є, і купляти на депо через карусель - якщо їх у вас нема! 
а коли що робити, чи зразу й те і інше  ?
Робити зразу і те, і інше В мене як зараз, так і на осінь буде ~70%/30% гривня/долар. Тож восени, швидше за все 70% що в гривні перекочує на карусель, а також 30%, що в доларі - теж піде на карусель. За умови, якщо курс буде вище 37,5. Тобто, буду робити зразу і те, і інше☝️😄
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1008 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 08 лип, 2023 00:13
Успіх написав: sergia написав: Успіх написав:Здавати - якщо вони у вас є, і купляти на депо через карусель - якщо їх у вас нема! 
а коли що робити, чи зразу й те і інше  ?
Робити зразу і те, і інше В мене як зараз, так і на осінь буде ~70%/30% гривня/долар. Тож восени, швидше за все 70% що в гривні перекочує на карусель, а також 30%, що в доларі - теж піде на карусель. За умови, якщо курс буде вище 37,5. Тобто, буду робити зразу і те, і інше☝️😄
Не виключаете можливість що ніякої каруселі вже не буде: конвер-депо прикрили наприклад 1 вересня, курс підняли (відпустили) 1 жовтня?
-
sergia
-
-
- Подякував: 128 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лип, 2023 06:58
sergia ви ще забули одну причину - збовтали болото. Весь мотлох і непотріб $ зараз на поверхні - Банк може отоварити по каруселі мотлохом і буде старуха з розбитим коритом.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лип, 2023 08:11
Goodman написав:sergia ви ще забули одну причину - збовтали болото. Весь мотлох і непотріб $ зараз на поверхні - Банк може отоварити по каруселі мотлохом і буде старуха з розбитим коритом.
Щось у вас містечко маленьке,немає проблеми,шукайте мінял,у мене особисто в трьох містах де я постійно буваю немає проблеми здати 3000 баксів по оптовому курсу
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 08 лип, 2023 08:52
sergia написав:Не виключаете можливість що ніякої каруселі вже не буде: конвер-депо прикрили наприклад 1 вересня, курс підняли (відпустили) 1 жовтня?
Звичайно, що все може бути... Але, хто не ризикує...  Та і дрібязковий для мене цей ризик відносно того, що я вже 16міс на фронті! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1008 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 08 лип, 2023 09:35
Goodman написав:sergia ви ще забули одну причину - збовтали болото. Весь мотлох і непотріб $ зараз на поверхні - Банк може отоварити по каруселі мотлохом і буде старуха з розбитим коритом.
Мотлох - это только у нас в стране. В др.странах нормальная денежная единица. А у кого синие, то он теперь пожизненно будет с ними сидеть на сундуке?? Сейчас пришло время зарабатывать в грн. Не Будет карусели, то можно продолжать дело до весны. Процент по грн. перекрывает сейчас курсовые разницы. Или все ещё верят в 50??? Уже и 40 не будет. Будет 100+, но тогда всем уже по барабану курс. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 лип, 2023 10:43
Игорь Алексеевич написав: Goodman написав:sergia ви ще забули одну причину - збовтали болото. Весь мотлох і непотріб $ зараз на поверхні - Банк може отоварити по каруселі мотлохом і буде старуха з розбитим коритом.
Мотлох - это только у нас в стране. В др.странах нормальная денежная единица. А у кого синие, то он теперь пожизненно будет с ними сидеть на сундуке?? Сейчас пришло время зарабатывать в грн. Не Будет карусели, то можно продолжать дело до весны. Процент по грн. перекрывает сейчас курсовые разницы. Или все ещё верят в 50??? Уже и 40 не будет. Будет 100+, но тогда всем уже по барабану курс. 
Важливо не тільки курс, скоріше те що можно купити за одну грошову масу
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 08 лип, 2023 10:47
sens написав:Важливо не тільки курс, скоріше те що можно купити за одну грошову масу
Меньше и в разы. Недвига в дол. дорожает, машины дорожают. Те же бананы стоили раньше 1 бакс, а теперь 2. Это раньше было понятие, что дол. надёжная денежная единица. Пару лет в сундуках синие и купите намного меньше товара.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 лип, 2023 10:53
Игорь Алексеевич написав: sens написав:Важливо не тільки курс, скоріше те що можно купити за одну грошову масу
Меньше и в разы. Недвига в дол. дорожает, машины дорожают. Те же бананы стоили раньше 1 бакс, а теперь 2. Это раньше было понятие, что дол. надёжная денежная единица. Пару лет в сундуках синие и купите намного меньше товара.
И что делать простому человеку с парой сотней тысяч долларов?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лип, 2023 11:06
Investor_K написав:И что делать простому человеку с парой сотней тысяч долларов?
Пока есть депозиты и ОВДП, то простому чел. с минимальной суммой держать там. Хоть минимальный, но капает процент. А просто радоваться, что собрал синие и держать под подушкой, то - решение с 000% КПД. Было время карусели, сейчас пришло время грн. Может завтра будет супер предложения опять по валюте. Постоянно мониторить рынок и вовремя вкладывать монеты.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-