|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 25 лип, 2023 16:43
Krokodil написав: Proofy написав: Krokodil написав:Валютчики с радостью купят у вас синие, а вам потом с конверта отсыпят шлака 96г - такого, к примеру, в альфе хоть отбавляй
Зашел сегодня в этот банк забирать заказ, отобрали все 96-99г. Посмотрел я на это печально и отказался. А синенькие с комиссом забрать.
вангую что с таким резким скачком курса к середине осени все депозитчики по 20% прогорят, а конвертационщики будут и далее выбивать белые новее 2000 с мотлоха и ветоши 96 с кассиров, самое время прикупить синих в обменках
До чого ж ви скупі , вкладіться в короткострокові військові папери з погашенням у вересні 2023 року та дохідністю 14,75−14,5%.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 25 лип, 2023 17:27
sens написав:До чого ж ви скупі , вкладіться в короткострокові військові папери з погашенням у вересні 2023 року та дохідністю 14,75−14,5%.
Самое проще зайти в них через альфу, но там лимит в 200К в месяц на исходящий СЭП, а в игры в заказ наличной гривны я не хочу играть и выжидать несколько дней, то что в месяц тем более там только 2 бесплатных снятия в кассе. Других простых способов я не знаю
-
Krokodil
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 17:57
Krokodil написав: mephala написав: ihorsic написав:Настав час повернути таблиці!!!
вы собираетесь на карусель? не боитесь потом мучительно мотлохом забирать?
а смысл? синие практически нигде не дают, выдают ветхими 96-99, которые только с уценкой в 3-5% берут, например, покупая в аккорде по 37, вы их потом сдадите по 37.15, т.е. доходность практически копеечная, плюс еще и каждую купюру надо смотреть в УФ, то что забирал в аккорде 27 бумажек, из них 3 были с пятнами в УФ. Проще на гривну купить ветхих и зарядить на 2% депо в банк, который занимается инкассо. Вон люди щас по отделениям привата бегают, пытаяясь выскребти с тонн мотлоха нормальные бумажки. Валютчики с радостью купят у вас синие, а вам потом с конверта отсыпят шлака 96г - такого, к примеру, в альфе хоть отбавляй
Ну по перше все залежить від маржі. Валютники теж навіщось білі беруть. А ще ви всі забули про євро...
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:01
Krokodil написав: sens написав:До чого ж ви скупі , вкладіться в короткострокові військові папери з погашенням у вересні 2023 року та дохідністю 14,75−14,5%.
Самое проще зайти в них через альфу, но там лимит в 200К в месяц на исходящий СЭП, а в игры в заказ наличной гривны я не хочу играть и выжидать несколько дней, то что в месяц тем более там только 2 бесплатных снятия в кассе. Других простых способов я не знаю
СЕП = 200к , готівка = 200к , р2р . Це тільки СЕНС,що в Дії ?
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 25 лип, 2023 21:19
alex lem написав:Такі мені муляли оті зелені папірці-франкліни, такі вистраждані з примату. Надумав як тут хвінансові генії ,,несказано збагатитися, купить ,,жене сапоги,,скинув по 37,2 білі, по 37,3 добавив трошки синіх кошерних. Поки добрався, здав, поки в банку побув. Доїхав додому вже на 5 копійок більше дають. 37,25 та 37,35 відповідно.Хехе. Такі помалу потрошки угору і без сіндрому вихідного дня. Ну як завжди, не вгадав коли здавати долярчики...
Дивний ви якийсь... (пробачте) Тут зерновий калідор відміняють, чорноморські порти із землею рівняють, зрештою осінь на носі, та й курс майже два місяці на дні борсається, а вам раптом зелені папірці почали муляти! 😁😁😁
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 22:28
sens написав:СЕП = 200к , готівка = 200к , р2р . Це тільки СЕНС,що в Дії ?
Дия глючит, ошибка какая-то с обращением к пенсионному фонду, что-то не выполнено, возврат на карту евидновлення, с которой вытащить бабло с проблемами, короче нафиг эту дию, скам какой-то
-
Krokodil
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лип, 2023 09:31
Krokodil написав: sens написав:СЕП = 200к , готівка = 200к , р2р . Це тільки СЕНС,що в Дії ?
Дия глючит, ошибка какая-то с обращением к пенсионному фонду, что-то не выполнено, возврат на карту евидновлення, с которой вытащить бабло с проблемами, короче нафиг эту дию, скам какой-то
окрім Дія,де ще онлайн та оффлайн можно купити ОВДП безкоштовно або з комісією та якою
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 26 лип, 2023 09:42
sens написав: Krokodil написав:окрім Дія,де ще онлайн та оффлайн можно купити ОВДП безкоштовно або з комісією та якою
я в оффлайне оформляю только новые счета/карты/занести кэш. Сидеть полтора часа оформляться ради того дохода не в моем духе и кататься по жарюке, когда есть куда более интересные прибыльные варианты, требующие минимального оффлайна либо вообще с дивана дают более лучший выхлоп
-
Krokodil
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лип, 2023 10:03
asti написав: alex lem написав:Такі мені муляли оті зелені папірці-франкліни, такі вистраждані з примату. Надумав як тут хвінансові генії ,,несказано збагатитися, купить ,,жене сапоги,,скинув по 37,2 білі, по 37,3 добавив трошки синіх кошерних. Поки добрався, здав, поки в банку побув. Доїхав додому вже на 5 копійок більше дають. 37,25 та 37,35 відповідно.Хехе. Такі помалу потрошки угору і без сіндрому вихідного дня. Ну як завжди, не вгадав коли здавати долярчики...
Дивний ви якийсь... (пробачте) Тут зерновий калідор відміняють, чорноморські порти із землею рівняють, зрештою осінь на носі, та й курс майже два місяці на дні борсається, а вам раптом зелені папірці почали муляти!
Ну так вони ж зелені, некошерні. Може ви не помітили, бідну Одесу, порти і зерносховища навкруги товчуть вже неділю і нічого то не грало на готівковий чорний ринок. Та й де та ще осінь, а на хлібчик та сапоги хочеться заробить.  Неділю було та й у вихідні усьо рівно. Прийом тута був 37,15 зелені 06-го, та 37,30 кошерні сині. А з ранку вчора 37,20. Ну то й зломався  відвіз. А сьогодні дивлюся пішла жара в хату. Покупка вже 37,35 зелені, за сині 37,40 (смішні які). Обвалив гривню.  Так і каруселі зі скрипом поїдуть.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лип, 2023 10:38
sens написав: Krokodil написав: Proofy написав:Зашел сегодня в этот банк забирать заказ, отобрали все 96-99г. Посмотрел я на это печально и отказался. А синенькие с комиссом забрать.
вангую что с таким резким скачком курса к середине осени все депозитчики по 20% прогорят, а конвертационщики будут и далее выбивать белые новее 2000 с мотлоха и ветоши 96 с кассиров, самое время прикупить синих в обменках
До чого ж ви скупі , вкладіться в короткострокові військові папери з погашенням у вересні 2023 року та дохідністю 14,75−14,5%.
Какой смысл в этих бумагах, если депо до осени 20% грязными?
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
|