Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 277278279280281 ... 685>
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 12:49

cohan написав:
  flysoulfly написав:
  cohan написав:та да, сунуть в надежный банчик и потом забрать - та еще задача

кому-то снится фонд
а кому сейчас снится фонд? их много?

хз, субьективно все
Коня вдруг прорвало на заявления, за геймблинговый гешефт взялись, что ли...
Комин непонятной этиологии постоянно
Альянс как шмель скоро будет - летать не должен, но летает
Рада из заслуженных валютчиков все чаще во второй строчке
пиреус непонятной оптимизации - ну этих вроде к продаже готовят

и это без экономичных чинников, так то еще веселее будет

Воу,воу. Не поспішайте. Хай ще альянс політає пару неділь. Дайте забрати крайній конверт в них. По хвонду папіром геть не цікаво. :wink:
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 13:44

Re: Клуб 100К - Теребеньки

alex lem написав:По хвонду папіром геть не цікаво

забрав саме гривнею у травні/червні 2 депо, тому що валюта була або 1996, або старі
(з травневої пайки 2700 вибрав 1000 "нормальних", зараз там виявилось три купюри 1996, хоч виглядають на 4), решту поміняв по 37,45

а в червні всі 2700 взяв гривнею по 37,35
гривною взяти-не бачу проблем і навіть втрат не було
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 13:49

flysoulfly написав:
  Amethyst написав:Але я таки дуууже боюся, що з середини жовтня нижче 38 нічого не буде. Но то мої жах-жаХи, я на зеленому заборі зараз і чекаю чуток папіру до кінця літа
особисто мене насторожують у кейсі теперішньої каруселі лише саме майбутня варіативність з можливістю отримати"синiми" та наразі реально існуючую різницею курсів прийому з "білими"

Несучи папір на конверт треба розуміть що заберемо білозеленими хоча б доброякісними 06 року. Відповідна й доходність від конверта. А сині то малоймовірний бонус. Ну хіба як є прикормлені касири. :wink:
alex lem

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:46

alex lem написав:
  flysoulfly написав:
  Amethyst написав:Але я таки дуууже боюся, що з середини жовтня нижче 38 нічого не буде. Но то мої жах-жаХи, я на зеленому заборі зараз і чекаю чуток папіру до кінця літа
особисто мене насторожують у кейсі теперішньої каруселі лише саме майбутня варіативність з можливістю отримати"синiми" та наразі реально існуючую різницею курсів прийому з "білими"

Несучи папір на конверт треба розуміть що заберемо білозеленими хоча б доброякісними 06 року. Відповідна й доходність від конверта. А сині то малоймовірний бонус. Ну хіба як є прикормлені касири. :wink:

Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ...
Alexkievukraine

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 18:34

Alexkievukraine написав: Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ...

На стільки древні ще Бог милував, не намагалися видать. Погано коли видали з конвертдепо ідеальні 06 року, а приматовські термінали таку не беруть. Хоча потім гроші в банку через рахувальну машину спокійно пройшли. Не зрозуміло що не так. Але осадочок залишився.
alex lem

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 18:44

prodigy написав:
  alex lem написав:По хвонду папіром геть не цікаво

забрав саме гривнею у травні/червні 2 депо, тому що валюта була або 1996, або старі
(з травневої пайки 2700 вибрав 1000 "нормальних", зараз там виявилось три купюри 1996, хоч виглядають на 4), решту поміняв по 37,45

а в червні всі 2700 взяв гривнею по 37,35
гривною взяти-не бачу проблем і навіть втрат не було

Трошки різні речі. Я вів до того що у полустрьомному банчику бажано встигнути забрати долярами. А не банк раптом заріжуть і отримати по курсу нацбанку через Хвонд грабування. На гривню дешевше на кожному долярі, якщо рахувать з прийомом обмінок.
А ви про забирать гривнею по курсу покупки у касі. :wink: Може і таке чекає.
alex lem

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 23:13

Alexkievukraine написав:Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ...

Прямо ностальгия взяла. Помню как в 1991 мне впарили купюры 88 года...фальшивые. И я их спулил без проблем :D Были времена... А сейчас подавай синие, номера подряд. Зажрались :mrgreen:
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 00:00

alex lem написав:
  Alexkievukraine написав: Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ...

На стільки древні ще Бог милував, не намагалися видать. Погано коли видали з конвертдепо ідеальні 06 року, а приматовські термінали таку не беруть. Хоча потім гроші в банку через рахувальну машину спокійно пройшли. Не зрозуміло що не так. Але осадочок залишився.
Это уже после принятия закона, я так понимаю, тут жалобу надо подавать сразу, это беспредел.
Proofy

Подякував: 62 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 01:00

cohan написав:
  flysoulfly написав:а кому сейчас снится фонд?
хз, субьективно все
знать бы, кредиДнеприколь выкарабкается ?
и Бэлочка :twisted:
а то, если они - как все остальные - щас гривнеставки с понедельника тоже не порубают, то прийдется запрыгивать хоть туда в последние вагончики. И не хотелось бы месяц+ профукать там в ожидании выплат. если ОЙ 8)
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 01:27

Proofy написав:
  alex lem написав:

Это уже после принятия закона, я так понимаю, тут жалобу надо подавать сразу, это беспредел.

жалобу на приват терминал? сомнительная затея
nnallex

Подякував: 105 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

#<1 ... 277278279280281 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей