|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Нед 30 лип, 2023 12:49
cohan написав: flysoulfly написав: cohan написав:та да, сунуть в надежный банчик и потом забрать - та еще задача кому-то снится фонд
а кому сейчас снится фонд? их много?
хз, субьективно все Коня вдруг прорвало на заявления, за геймблинговый гешефт взялись, что ли... Комин непонятной этиологии постоянно Альянс как шмель скоро будет - летать не должен, но летает Рада из заслуженных валютчиков все чаще во второй строчке пиреус непонятной оптимизации - ну этих вроде к продаже готовят и это без экономичных чинников, так то еще веселее будет
Воу,воу. Не поспішайте. Хай ще альянс політає пару неділь. Дайте забрати крайній конверт в них. По хвонду папіром геть не цікаво. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 13:44
alex lem написав:По хвонду папіром геть не цікаво
забрав саме гривнею у травні/червні 2 депо, тому що валюта була або 1996, або старі (з травневої пайки 2700 вибрав 1000 "нормальних", зараз там виявилось три купюри 1996, хоч виглядають на 4), решту поміняв по 37,45 а в червні всі 2700 взяв гривнею по 37,35 гривною взяти-не бачу проблем і навіть втрат не було
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 30 лип, 2023 13:49
flysoulfly написав: Amethyst написав:Але я таки дуууже боюся, що з середини жовтня нижче 38 нічого не буде. Но то мої жах-жаХи, я на зеленому заборі зараз і чекаю чуток папіру до кінця літа
особисто мене насторожують у кейсі теперішньої каруселі лише саме майбутня варіативність з можливістю отримати"синiми" та наразі реально існуючую різницею курсів прийому з "білими"
Несучи папір на конверт треба розуміть що заберемо білозеленими хоча б доброякісними 06 року. Відповідна й доходність від конверта. А сині то малоймовірний бонус. Ну хіба як є прикормлені касири. 
-
alex lem
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 14:46
alex lem написав: flysoulfly написав: Amethyst написав:Але я таки дуууже боюся, що з середини жовтня нижче 38 нічого не буде. Но то мої жах-жаХи, я на зеленому заборі зараз і чекаю чуток папіру до кінця літа
особисто мене насторожують у кейсі теперішньої каруселі лише саме майбутня варіативність з можливістю отримати"синiми" та наразі реально існуючую різницею курсів прийому з "білими"
Несучи папір на конверт треба розуміть що заберемо білозеленими хоча б доброякісними 06 року. Відповідна й доходність від конверта. А сині то малоймовірний бонус. Ну хіба як є прикормлені касири. 
Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ...
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 18:34
Alexkievukraine написав: Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ... На стільки древні ще Бог милував, не намагалися видать. Погано коли видали з конвертдепо ідеальні 06 року, а приматовські термінали таку не беруть. Хоча потім гроші в банку через рахувальну машину спокійно пройшли. Не зрозуміло що не так. Але осадочок залишився.
-
alex lem
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 18:44
prodigy написав: alex lem написав:По хвонду папіром геть не цікаво
забрав саме гривнею у травні/червні 2 депо, тому що валюта була або 1996, або старі (з травневої пайки 2700 вибрав 1000 "нормальних", зараз там виявилось три купюри 1996, хоч виглядають на 4), решту поміняв по 37,45 а в червні всі 2700 взяв гривнею по 37,35 гривною взяти-не бачу проблем і навіть втрат не було
Трошки різні речі. Я вів до того що у полустрьомному банчику бажано встигнути забрати долярами. А не банк раптом заріжуть і отримати по курсу нацбанку через Хвонд грабування. На гривню дешевше на кожному долярі, якщо рахувать з прийомом обмінок. А ви про забирать гривнею по курсу покупки у касі.  Може і таке чекає.
-
alex lem
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 00:00
alex lem написав: Alexkievukraine написав: Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ... На стільки древні ще Бог милував, не намагалися видать. Погано коли видали з конвертдепо ідеальні 06 року, а приматовські термінали таку не беруть. Хоча потім гроші в банку через рахувальну машину спокійно пройшли. Не зрозуміло що не так. Але осадочок залишився.
Это уже после принятия закона, я так понимаю, тут жалобу надо подавать сразу, это беспредел.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 01:00
cohan написав: flysoulfly написав:а кому сейчас снится фонд?
хз, субьективно все
знать бы, кредиДнеприколь выкарабкается ? и Бэлочка а то, если они - как все остальные - щас гривнеставки с понедельника тоже не порубают, то прийдется запрыгивать хоть туда в последние вагончики. И не хотелось бы месяц+ профукать там в ожидании выплат. если ОЙ 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 31 лип, 2023 01:27
Proofy написав: alex lem написав: Alexkievukraine написав: Бело зелёные среднего качества это бонус, а заберём скорее всего мотлохом ещё и 88 года 😀 ... На стільки древні ще Бог милував, не намагалися видать. Погано коли видали з конвертдепо ідеальні 06 року, а приматовські термінали таку не беруть. Хоча потім гроші в банку через рахувальну машину спокійно пройшли. Не зрозуміло що не так. Але осадочок залишився.
Это уже после принятия закона, я так понимаю, тут жалобу надо подавать сразу, это беспредел.
жалобу на приват терминал? сомнительная затея
-
nnallex
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-