|
|
Додано: Чет 11 лип, 2024 13:47
📣Шановні клієнти!
😊Раді повідомити, що в застосунку BondUA з Пт (12.07.2024) повертається можливість Продавати/Купувати облігації - угоди будуть проводитися з затримкою в декілька днів. На ціну купленого чи проданого Вами паперу дана затримка не вплине! 😊В застосунку Дія можливість купувати військові ОВДП через БТС Брокер повертається в Чт (11.07.2024) - угоди будуть проводитися з затримкою в декілька днів. На ціну купленої військової ОВДП - дана затримка впливати не буде! 🤕Про причину (анулювання ліцензії АТ “Українська біржа”) тимчасових технічних затримок писали тут 🛠Працюємо далі для повернення до нормального режиму торгів через Дія та BondUA! ☑️Позабіржові угоди та біржові угоди з “голосу” (не через застосунки Дія та BondUA) проходять в звичайному режимі відповідно до тарифікації таких угод. 🤗Вдячні за розуміння та перепрошуємо за тимчасові незручності! @btcbroker_news
Додано: Вів 30 лип, 2024 17:21
якась бага в сервісі ціна в БОнді така ж сама як в Універі та Сенсі - ₴1035.15
Додано: Вів 10 вер, 2024 12:12
Реєстрація в БТС-брокерЦе, я вам скажу, цілий квест якийсь з реєстрацією в цьому чудо-брокері. На сайті з кнопки "приєднатись" одразу перекидує на анкету, яку півгодини заповнюєш від руки. Реєстрація через Дію? - Нє, не чули. Онлайн-підтримка без тіні сорому вказала, що через Дію реєстрація можлива тільки після скачування додатка, а на самому сайті жодних посилань чи вказівок про це немає. Та й біс із ним. Заповнивши анкету не можу завантажити фото ІПН та паспорту, вазує, що буцім-то надто великий обʼєм файлу. Через спеціальну програму "Сквош" зменшую розмір файлу і нарешті завантажую. На пошту приходить анкета-опитувальник, в якій Бог знає які запитання на пʼяти аркушах. Плюнув на усе це. В "ІКУ" та "Універі" зареєструвався через Дію за 10 хвилин. Туту вже навіть пробувати не буду. До того ж спілкування з Людмилою в онлайн-підтримки склало враження, що мене тут начеб-то особливо і не чекали...
Додано: Вів 10 вер, 2024 12:24
de Montaigne
більше вам скажу - вони понабирали якигось москалів до себе, і коли я зробив зауваження на переклад в додатку воно ще й почалось огризатись! viewtopic.php?p=5648309#p5648309
Додано: Вів 10 вер, 2024 12:34
Так, колего, звернув на це увагу. Мені неприємно, коли відчуваю зверхність в тоні та й бажання допомогти клієнту - це не абияка ознака доброго бізнесу. Тут якось інуітивно відчуваєш, що з тобою спілкуються якісь наймити, а не співробітники брокерської компанії. То ж моє резюме: "Дякую, але не цього разу")
Додано: Вів 10 вер, 2024 22:38
Re: Відгуки про Bond.uaАналогічна думка. Раджу оминати цього брокера десятою дорогою, я навіть написав заяву і закрив там рахунок. Хай їдуть за поребриком бізнес робити. Не здивуюсь якщо з часом вони випливуть в станціях через зв'язки з рф
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|