|
Онлайн-покупка валюты в банках Украины |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:41
Danik написав: mustbe написав:А что за девайс, ось и браузер ? При включении этого чекбокса - визуально что-то меняется ? Плывёт разметка ? Или ничего не происходит ? Если есть возможность - попробуйте в другом браузере, например в Хроме.
При вкл. чекбокса визуально ничего не меняеться. Браузер Опера. В Хроме все оказалось работоспособным  т.е. наверное, даже проще указать в каких браузерах, кроме Хрома, работает (это просто мнение, никаких претензий)
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 13:49
+чекбокс "Игнорировать легкообходимые комисы за снятие" (те, что с "!")
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Нед 15 жов, 2023 14:59
vitaliiangel написав: Rack написав: AVF написав:Не рекомендую Сенс, видають 1996 рік, і це в центральних відділеннях Києва. Таке ось ВІП-обслуговування...
В понимании банка все купюры одинаковы, при чем тут ВИП?
только большинство банков 96й не примут. в пивденный можете попробовать хоть одну купюру сдать.
А де ж тоді той мусор (96 року в поганому стані) береться в касі півня. Два крайні рази забирав в Півні. Перший раз тілько 35  долярів нормальними, а то поганенькими 96. Другий раз касирша лохонулась, видала серед інших норм сотку 2006-го року а то мусорні, ну й звичні 35 мілкими новими. Просив може кілька сот мілкими якщо є-ніхрена. Ще манагер крайній раз розказує мені що вони віддавали мені з депозитів новими синіми. Та конешно, бо я не пам'ятаю, типу. Була від них одна синя сотка з депо, що дві обмінки не взяли, бо світилась в ультрафіолеті. Ледве в банк здав. Один вумний ,,колєга,, тута писав що ,,мені б романи писать, за підозрілі шахери-махери в банчиках,,. Так треба слухать уважно.Так як забирав мусорні доляри з півня тіло за мною в черзі каже касирці що дзвонив домовлявся за три тисячі долярів купить. А та починає морозитися, бо я той мусор ще передивляюся біля віконця і не пішов.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 15:12
alex lem написав: в Півні манагер розказує мені що вони віддавали мені з депозитів новими синіми
мне там ни разу синими! летом они депозиты выдавали мне такими же паршивыми, как и сейчас на 50к . В отличие от многих других банков, для этого - и депозитчики=ноль.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 16:35
flysoulfly написав: alex lem написав: в Півні манагер розказує мені що вони віддавали мені з депозитів новими синіми
мне там ни разу синими! летом они депозиты выдавали мне такими же паршивыми, как и сейчас на 50к . В отличие от многих других банков, для этого - и депозитчики=ноль.
У меня в городе Пивденный не разу мотлохом не давал. Постоянно только синие, что по программе 50, что по программе 200 Возможно действительно, всё зависит от нач. отделения?? Может именно нач. отделения, что то мутят...
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 16:56
Так що друзі, в Мотор ліпше не лізти? кажуть що йому вже майже гаплик. ще видадуть по курсу НБУ (буде не припуток а попандос) + котлета робоча зависне на деякий час , а в мене їх всього 2. Минулого місяця пройшло. Думаю цього місяця варто рипатись туди чи ні?
-
vladus17
-
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 179 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 17:05
vladus17 написав:Так що друзі, в Мотор ліпше не лізти? кажуть що йому вже майже гаплик
а хто каже? може, я?  - так я ж чисто фантазую. Ніхто ж тут не знає ні про якого банку майбутнє. Там он і Альянс щось засидівся, може  І у "мамки" Ідеї проблеми були-були... І у Південного можуть зненацька знайти типу активну причетність до схем відмивання коштів Бєні, наприклад  Тощо... Далі буде.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 17:37
vladus17 написав:Так що друзі, в Мотор ліпше не лізти? кажуть що йому вже майже гаплик. ще видадуть по курсу НБУ (буде не припуток а попандос) + котлета робоча зависне на деякий час , а в мене їх всього 2. Минулого місяця пройшло. Думаю цього місяця варто рипатись туди чи ні?
Лізти задля чого, обміну 50к? Чай, за 15 хвилин банк не впаде.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 жов, 2023 18:00
vladus17 написав:Так що друзі, в Мотор ліпше не лізти? кажуть що йому вже майже гаплик. ще видадуть по курсу НБУ (буде не припуток а попандос) + котлета робоча зависне на деякий час , а в мене їх всього 2. Минулого місяця пройшло. Думаю цього місяця варто рипатись туди чи ні?
Краще не ризикуйте
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 18:02
если нет валюты в кассе лучше не лезть. По Полтаве, Ощаду, Привату - аналогично. В сенс ообще не лезть. Через 5 дней вам дадут 96й год и морду чайником.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2