|
offtop вихідних |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 07 вер, 2024 11:30
Hotab якщо ми кажемо про форум, то одні з ідей, як на мене, що форумчани підказують один одному додаткові можливості. сенс спеціалізованого форуму.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 761 раз.
- Подякували: 1618 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 07 вер, 2024 14:31
Наприклад, Ігор Олексійович дуже усім допоміг точним прогнозом курсу доллара
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 910 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 вер, 2024 14:53
-
Соискатель
-
-
- Подякував: 246 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 вер, 2024 15:34
Investor_K написав:Наприклад, Ігор Олексійович дуже усім допоміг точним прогнозом курсу доллара
ИА неодноразово казали, що свій прогноз курсу він надто безпідставно та безапеляційно проголошує (але схоже нік наклав свій відбиток). я одну з його відповідей зрозумів прямо - не заважайте мені тролити... помилитися не є проблемою, якщо це визнається. можна ще й розібрати, чому саме виникла помилка. а от коли ще й помилка не визнається - напевне для цього треба запровадити й медаль "пальцем в небо" - перший номінант вже є  щоб сторонні читачі розуміли вартість тих чи інших прогнозів
-
Shaman
-
-
- Подякував: 761 раз.
- Подякували: 1618 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 08 вер, 2024 06:36
Investor_K написав:Наприклад, Ігор Олексійович дуже усім допоміг точним прогнозом курсу доллара
Минулого року можна було купити в Рада банк 1353 уо, сьогодні лише 1216 уо . Тоді курс був стабільний. Сьогодні гнучкий . Якщо дивитися на депо ставки у грн , та аналіз за рік, мабуть овдп у валюті або валютна готівка - перший можлива капіталізація заощаджень, проте не забуваємо про оздп і можливість віддати грн по курсу який знову можуть заморозити і готівка яка не приносить додатково заощаджень,проте більше цікава.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:05
Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Наприклад, Ігор Олексійович дуже усім допоміг точним прогнозом курсу доллара
А вы распоряжаетесь финансами подсказками из форума или всё же своими знаниями. Интересно как вы распорядились своими млн.грн? В какой актив их вложили?. Или грн - дол и сундук?. Если любые бумажки дают доход, то зачем вам так точно важен курс? Там ещё Шаман из совка с партийными собраниями. Вы... подвели людей с курсом, надо срочно разобраться как так могло случиться или мы вам выносим строгий выговор)) Требуем или извиниться или выйти из рядов ком. партии (т.е.из форума) У людей в голове ещё мир-труд -май с отчётами строго по уставу(( Народу от безделия скучно дома у компа живётся - наверное возраст 
Охріменко перший у цьому списку, другий - ви.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:11
Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Наприклад, Ігор Олексійович дуже усім допоміг точним прогнозом курсу доллара
А вы распоряжаетесь финансами подсказками из форума или всё же своими знаниями. Интересно как вы распорядились своими млн.грн? В какой актив их вложили?. Или грн - дол и сундук?. Если любые бумажки дают доход, то зачем вам так точно важен курс? Там ещё Шаман из совка с партийными собраниями. Вы... подвели людей с курсом, надо срочно разобраться как так могло случиться или мы вам выносим строгий выговор)) Требуем или извиниться или выйти из рядов ком. партии (т.е.из форума) У людей в голове ещё мир-труд -май с отчётами строго по уставу(( Народу от безделия скучно дома у компа живётся - наверное возраст 
Я использую ваши знания.. Компенсируйте за косяк!
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:17
Investor_K написав:Я использую ваши знания.
У вас если я не ошибаюсь было под лимон грн. и вы работаете наёмным до сих пор в АТБ. Какие же это знания? Вы пашите на папу, ради Чего?. Ради пенсии и стажа???)) Типа потом выйду на пенсию и буду наслаждаться жизнью на даче...
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:19
Investor_K написав:Достойніа компанія. А ви збирайте компенсацію
Как раз режу вам куклу))
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 09:19
Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Я использую ваши знания.
У вас если я не ошибаюсь было под лимон грн. и вы работаете наёмным до сих пор в АТБ. Какие же это знания? Вы пашите на папу, ради Чего?. Ради пенсии и стажа???)) Типа потом выйду на пенсию и буду наслаждаться жизнью на даче...
Ошибаетесь. Как всегда
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-