|
offtop вихідних |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:49
Игорь Алексеевич написав:Какие правильные прогнозы и потом извинения. Кто что хочет, тот то и пишет. Я вообще не слежу кто и что написал не то что месяц назад, даже вчера.
О_о а в чому тоді суть форуму? Я теж багато дурних прогнозів на 2023 рік написав, які збулись тільки через рік, але давно вибачився і більше прогнози не пишу.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 863 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:52
Дюрі-бачі написав:О_о а в чому тоді суть форуму?
Каждый имеет право писать всё что он думает. А вот прилушиваться к нику или нет - это у каждого своё право. А то здесь хотят внедрить совок, с выговарами и лишения парт. билета за неправ. или в разрез с высказываниями с политкой гос-ва.)) Как бы не докатился в таком случае форум к тайному обращению на вверх((
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 08 вер, 2024 19:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 вер, 2024 19:56
Игорь Алексеевич написав: Shaman написав:це з роботи досвід - чим людина розумніша та досвідченіша, тим легше вона визнає свої помилки.
Вы что совсем с ума сошли. Это форум, а не парт. собрание. Какие правильные прогнозы и потом извинения. Кто что хочет, тот то и пишет. Я вообще не слежу кто и что написал не то что месяц назад, даже вчера. Иногда взял кое что во внимание от др., но не в коем случае здесь не могу от чел. требовать правильных и нужных прогнозов. А тем более потом просить от ника каких то извинений. Вам сколько дядя годиков??? Идите лучше на лавочку и дышите свежим воздухом))
так, фінансовий форум. й як на мене, призначений для обміну думок на тему фінансів, в тому числі про курс гривні. ДУМОК, а не маячні, яка виникає в голові не знаю під впливом чого. а якщо на форум потрапляють якийсь дурники або є свої місцеві - то постійні учасники розуміють, хто це. а стороні читачі можуть не зрозуміти. тому ще розум - форум, щоб висловлювати ті чи інші думки, але не хворе марення. но ти цього не зрозумієш. а табличка звездун року - вона вже твоя. чи може ще серпень не закінчився, я щось переплутав? й уважно читай, що я пишу. вибачень не треба, треба просто визнати, так прогноз був помилковий. невже так важко? чи визнати власну помилку - це за межами можливого? теж буває 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 761 раз.
- Подякували: 1618 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 09 вер, 2024 09:53
Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Я использую ваши знания.
У вас если я не ошибаюсь было под лимон грн. и вы работаете наёмным до сих пор в АТБ. Какие же это знания? Вы пашите на папу, ради Чего?. Ради пенсии и стажа???)) Типа потом выйду на пенсию и буду наслаждаться жизнью на даче...
на філіпінках на Філіпінах
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 12:48
flyman написав: Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Я использую ваши знания.
У вас если я не ошибаюсь было под лимон грн. и вы работаете наёмным до сих пор в АТБ. Какие же это знания? Вы пашите на папу, ради Чего?. Ради пенсии и стажа???)) Типа потом выйду на пенсию и буду наслаждаться жизнью на даче...
А що ви маєте проти цього?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 910 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 06:44
flyman написав: Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Я использую ваши знания.
Краще купити ділянку,не 3х4, почати будівництво. Час швидко минає. Діти швидко взросліють. Дача добре , тим паче що вкладати у власне будівництво краще за овдп чи валюту.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3