|
На якій криптобіржі можна пройти KYC із паспортом-книжечкою? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 26 жов, 2024 02:46
Всім привіт! У мене старий паперовий паспорт-книжка, з яким виявилося неможливим пройти KYC на таких гігантах як біннс, бабіт і okx. Мені потрібні ці біржі для виведення заробленого з телеграмівських тапалок! Я так зрозумів, через ці біржі всі ці токени можна обміняти на гривні і вивести на карту, тільки подібний висновок неможливий без KYC?
Що порадите шановні знавці в моєму випадку? Може можна верифікуватися відіславши фото паспорта через техпідтримку? А може вивести фіат на цих біржах можна без KYC?
Поділіться плиз своїм дорогоцінним досвідом!
-
powerfulcars_info
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лис, 2024 07:15
powerfulcars_info написав:Всім привіт! У мене старий паперовий паспорт-книжка, з яким виявилося неможливим пройти KYC на таких гігантах як біннс, бабіт і okx. Мені потрібні ці біржі для виведення заробленого з телеграмівських тапалок! Я так зрозумів, через ці біржі всі ці токени можна обміняти на гривні і вивести на карту, тільки подібний висновок неможливий без KYC? Що порадите шановні знавці в моєму випадку? Може можна верифікуватися відіславши фото паспорта через техпідтримку? А може вивести фіат на цих біржах можна без KYC? Поділіться плиз своїм дорогоцінним досвідом!
В цнап відкрити закордонний мабуть
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 23 гру, 2024 14:09
powerfulcars_info
шукайте інші біржі в світі сотні бірж
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Пон 28 кві, 2025 22:08
Эти копейки проще свопнуть в тезер на дексе или агрегаторе типа ston.fi или rhea.finance
-
phantom_systems
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 551 раз.
-
-
Профіль
-
-
|