Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
detroytred написав:Ніде не було висловлювань від влади Зе чому відмовився? Раптом якось зник Волкер (наче подав у відставку в 2019) і з ним варіант з миротворцями.
Волкер не сам по себе исчез, его выдавили Зеленский & Со бравурными меседжами, мол, да мы тут сами разберёмся Ну сами, так сами.
Я акцентировал на этом в своих итогах, почитай, что ли Искать за тебя я не буду, ищи сам.
Лікуйся. Маєш бажання спростувати, то спростовуй, а не пропонуй самому шукати твоє бачення. Що ти там колись ітожив))
"Спростовувати" - мне и не надо опровергать твоё враньё. Мне достаточно утверждать - ты просто врёшь
Ты просто прочитай, что я писал. Если ты такое невежество/невиглас/. Изучай, разберись
Тобто я тебе подивись скільки раз запитував пояснити чому в ТЕБЕ не співпадає. Ти відмовчався.
А тепер он що виявляється. Знав і мовчав... Дніще... Замість пояснити про сайт, який отак виправляє. Замість вибачитися за те, що ти ото багно на міністра полив. Твої коментарі були, а не сайта.
Уявляєш, чудило, те, що розбіжність мала причини я знав у той же день. І який текст та заголовок там був. Бо "курскомуа" передрукував з посиланням на УНІАН. Але мова про ТЕБЕ, чудила, була. Про вже твою брехню. Бо ти свідомо на мої запити замовчував спростування і вибачення за себе. Свідомо -- залишав отой текст та оті свої коментарі -- тобто свідомо неправду. Тобто брехню.
*"Спростовувати" - мне и не надо опровергать твоё враньё. Мне достаточно утверждать - ты просто врёшь* (с)
Pesikot, кисильов відпочиває. Пам'ятаєш, як декілька років тому на твоє в мій бік "море вранья" я тебе допитував: так надавай, легко ж знайти, бо море. Ти зливався.
А тепер прогресував -- достатньо твоїх твердженнь. Сміття...
А я тебе ще в факти твоєї брехні постійно макав. Вважав, що дійде. А в тебе он протилежний прогрес пішов.
З.и. *Ты постоянно оправдываешь зелебобиков и выглядишь смешным клоуном* --- мова про тебе. Про твої дії, клоун.
І коли ти кидаєш Libo ярлик фсб-ності, а потім іншим -- то це дійсно клоунада брехні. Як той Жирік... Бо той же Лібо навіть реально зустрічався та планшета надав... (а потім до мене *Но ты этого не хочешь делать, ты лепишь ярлыки* )))
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 лют, 2022 23:11, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав: Уявляєш, чудило, те, що розбіжність мала причини я знав у той же день. І який текст та заголовок там був. Бо "курскомуа" передрукував з посиланням на УНІАН. Але мова про ТЕБЕ, чудила, була. Про вже твою брехню. Бо ти свідомо на мої запити замовчував спростування і вибачення за себе. Свідомо -- залишав отой текст та оті свої коментарі -- тобто свідомо неправду. Тобто брехню.
Дна в тебе немає...
Чудило, тебе скрин-шота мало ?
А вот дна у тебя нет. Дна тупости
Ты так активно защищаешь зелебобиков, что психуешь
Где ты был, когда я публиковал видео Дениса Казанского об обстреле садика ? Тебя не было, ты молчал
detroytred написав: Уявляєш, чудило, те, що розбіжність мала причини я знав у той же день. І який текст та заголовок там був. Бо "курскомуа" передрукував з посиланням на УНІАН. Але мова про ТЕБЕ, чудила, була. Про вже твою брехню. Бо ти свідомо на мої запити замовчував спростування і вибачення за себе. Свідомо -- залишав отой текст та оті свої коментарі -- тобто свідомо неправду. Тобто брехню.
Дна в тебе немає...
Чудило, тебе скрин-шота мало ?
А вот дна у тебя нет. Дна тупости
Ты так активно защищаешь зелебобиков, что психуешь
Где ты был, когда я публиковал видео Дениса Казанского об обстреле садика ? Тебя не было, ты молчал
Поэтому, заткни своё хлебало, пока взрослые пишут
І ти закидаєш мені "психуешь"?!
Бий-бий дно. Це дійсно смішно. Дорослий))) В чому?
Твои 3 ответных поста на любой 1 пост - меня не интересуют Лучше мозги включи, убогий вояка
Точно, включи розум та подивись до якого повідомлення яке відноситься. Або навчись рахувати, бо лихо, якщо ти і тут забрешешся по вуха.
Тепер вже не можу тобі рекомендувати хоча б пости рахувати. Лихо. Для бравого бухгалтера суцільне лихо. Нагадай, що там залишилось. Щось одне ще було, зокрема постів. Простеньке.
Генсек Североатлантического альянса Йенс Столтенберг объявил о техническом поражении России в войне с Украиной в связи со срывом запланированного на 3 часа ночи вторжения. НАТО призывает обе стороны конфликта сесть за стол переговоров и обсудить выплату контрибуции и территориальные уступки со стороны России.
UA написав:Генсек Североатлантического альянса Йенс Столтенберг объявил о техническом поражении России в войне с Украиной в связи со срывом запланированного на 3 часа ночи вторжения. НАТО призывает обе стороны конфликта сесть за стол переговоров и обсудить выплату контрибуции и территориальные уступки со стороны России.