|
Політичні дискусії |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Додано: Чет 09 жов, 2025 19:19
fox767676 написав: rjkz написав:Невже це український вова таки напав першим й тоді Україна - країна-агресор? Україна начеб-то робить все щоб просто вижити.
Український вова поліз туди де його духу взагалі не повинно було бути а потім спасував перед футбольною шпаною, яка не те що будки собачої не збудувала, клей по підвалах нюхала до того як її у герої нації призначили помилка за помилкою, перфоманси у овальному кабінеті, хамські випади по всіх векторах замість дипломатії якщо ви такий лояльний до українського істеблішменту - чому втекли, чому не захищаєте праву справу ?
ті що повтікали за кордоном мовчали би в тряпку, а не розказували які вони патріотичні герої і якби вони вжуххххх,
-
flyman
-
-
- Подякував: 1617 раз.
- Подякували: 2863 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 жов, 2025 19:49
flyman написав:ті що повтікали за кордоном мовчали би в тряпку, а не розказували які вони патріотичні герої і якби вони вжуххххх,
Такое рассказывать могут только те, кто мужественно прячется по подвалам 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6491 раз.
- Подякували: 21666 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Чет 09 жов, 2025 20:44
fox767676 написав: rjkz написав:Невже це український вова таки напав першим й тоді Україна - країна-агресор? Україна начеб-то робить все щоб просто вижити.
Український вова поліз туди де його духу взагалі не повинно було бути а потім спасував перед футбольною шпаною, яка не те що будки собачої не збудувала, клей по підвалах нюхала до того як її у герої нації призначили помилка за помилкою, перфоманси у овальному кабінеті, хамські випади по всіх векторах замість дипломатії якщо ви такий лояльний до українського істеблішменту - чому втекли, чому не захищаєте праву справу ?
Я зрозумів, порох - Ваше все. Саме за часів пороха було прийняте рішення по нашій еміграції. А поліз він куди й як справляється до питання ЧОМУ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ винен в нападі на Україну ніяк не відповідає. Тому що вам він не подобається. Це дуже зрозуміла й аргументована відповідь. Те що Україна майже 4 роки стримує в рази більшу армію, "2-гу в світі" для вас не аргумент. На рахунок Трампу - як з ним мати справу, це питання з зірочкою не тільки для Зе, але й для лідерів європейських країн та Канади. Проте він називає "друзями" й "гарними хлопцями" л(п)дерів рашки, кндр та кнр. Чого варті тільки його висловлювання про "папірового тигра", який мав цю війну виграти за тиждень, а він 4 роки возиться. Я вже майже не шокований. Тобто, його дратує, що величезна військова машина раші не може подолати значно меншого супротивника, а не те що диктатура напала на суверенну державу, яка обороняється? Ніякої поваги до міжнародного права я теж в його словах не помітив. Ніколи. А спектаклю в Овальному кабінеті є пояснення. Його хотіли зробити - його зробили. Й якщоб Зе не повівся на одне питання, буле-б інше, якщоб він не відповів - за ньогоб відповили. Повірте мені, я тут вже неодноразово ставав жертвою таких маніпуляцій. Тут зовсім не те "джентельменське" середовище яке в Україні (принаймі я працював за зовсім іншою мораллю та етикою в своєму бізнес середовищі). Тут хижаки яки грають по своїм правилам котрі "пишуться" сільнійшим. Й Зе ще добре справився. Адекватні люди, навіть трампісти, були обурені поведінокою господарів Овального кабінету. Але в Україні призначили свого вінуватого.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8751 раз.
- Подякували: 5526 раз.
-
-
Профіль
-
-
11
6
7
Додано: Чет 09 жов, 2025 22:27
The_Rebel написав:fox767676 Все ж слово "втік" можна застосувати хіба до тих, хто виїхав вже після закриття кордону. Бо інакше можна дійти ще до емігрантів 90х, які вже більшість життя прожили за кордоном. Або навіть до емігрантів початку 20-го століття та їх нащадків
2021 рік, якщо не помиляюсь тоді вже інформаційний шорох пішов мабуть в чомусь мудра людина з протюнгованою інтуіціею мені десь за 2 тижні стало зрозуміло що лиха не уникнути, але сімейні обставини ніяк не сприяли евакуаціїї але повернемось до головного антагоніста це що не психічні вади - прогинатися під dregs of society, і навпаки, talk back cильним світу цього, з усіх боків, від яких залежить існування України? І команду такуж підібрав І навіть наче правильні речі аргументувати тим що "мені 42 я не лох", а не що "легітимний всенародно обраний президент з мандатом на те що я зараз роблю"? Це щонайменш психологічна незрілість.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 422 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 жов, 2025 22:39
rjkz Я не фанат Зе (ніколи не був і не буду), але ваші слова мудрі. Неістово плюсую.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2521 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Чет 09 жов, 2025 23:00
rjkz написав:Але в Україні призначили свого вінуватого.
Українській Вова провів надпотужне ІПСО сам проти себе влаштувавши сортову мобілізацію з брехнею що це все не правда. Зараз Вова для України токсичний. На нього все повісять... Включаючи вбивство Джона Кеннеді та глобальне потепління.
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 09 жов, 2025 23:20
хлестаков и запорожская сечь там еще ермак тимофеич неожиданно для 2019 проявился
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 жов, 2025 00:00
UA написав: rjkz написав:Але в Україні призначили свого вінуватого.
Українській Вова провів надпотужне ІПСО сам проти себе влаштувавши сортову мобілізацію з брехнею що це все не правда. Зараз Вова для України токсичний. На нього все повісять... Включаючи вбивство Джона Кеннеді та глобальне потепління.
Ось коли не можуть без брехні - то який психічний розлад ? сортова мобілізація результат майдану 2014, тоді ухвалили підвишення моб.віку з 40 до 60
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 жов, 2025 00:33
rjkz Я не фанат Зеленского, хотя голосовал за него и, в отличие от многих, не отрекаюсь от этого. И, возможно, и после войны проголосую за него. Если вообще пойду на выборы и не будет никого лучшего (пока не вижу). И я не такой суровый, как fox767676. Но 2 претензии у меня к нему есть. Первая (и основная) - он пришёл к власти во многом как антитеза порошенковскому армовиру. Но придя к власти фактически продолжил его политику. Практически во всём. Допускаю, что он просто побоялся обострения ситуации в стране и реакции "активистов" (скорее всего). Но когда он шёл на выборы это всё было, ничего нового после его прихода к власти не произошло. Он должен был иметь хоть какой-то план действий. И в отношении к нашим "активистам", и в отношении РФ (а не просто: "посмотреть в глаза Путину") . Если его не было или он боялся, то не стоило и идти. Вторая. У меня нет к нему претензий по поведению во время войны. По Трампу я согласен с вами. По мобилизации не согласен с UA и не виню Зеленского в мобилизации. Я, как писал Banderlog, проводил бы её ещё жёстче. Если бы получилось. А если нет... Вот тут вторая претензия. Я уже говорил - я не работаю ни в Генштабе, ни в ОП и не обладаю информацией. Могу судить только по общедоступной. Исходя из неё, я считаю, что уже, как минимум, года 1,5 не видно каких-то шансов на победу (если иметь ввиду возврат к границам хотя бы 22.02.2022). И уже давно понятно, что "мировое сообщество" поддерживает нас, в основном, на словах, в лучшем случае. "Глобальному Югу" на нас с высокой колокольни. В прошлом году много усилий и времени было потрачено на всякие мировые саммиты и планы. Совершенно впустую. И в общем-то это было понятно заранее. Не знаю, на что он рассчитывал. Переоценивал силу Запада? Надо было (скорее всего не напрямую, а через посредников, желательно с участием США) выходить на переговоры с РФ и предлагать политические уступки. От вступления в НАТО можно отказаться более, чем спокойно - они нас всё равно в обозримом будущем принимать не собираются. И сегодня не Трамп должен предлагать нам варианты мира, а мы должны выдвигать какие-то реальные предложения, а не просто соглашаться на прекращение огня по сегодняшней ЛБЗ без всяких условий.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4868 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 10 жов, 2025 01:09
ЛАД написав:rjkz Вторая. У меня нет к нему претензий по поведению во время войны. По Трампу я согласен с вами. По мобилизации не согласен с UA и не виню Зеленского в мобилизации. Я, как писал Banderlog, проводил бы её ещё жёстче. Если бы получилось. А если нет...
Ещё более несправедливо? У населения были претензии к справедливости мобилизации, а не к её наличию. Почему были? Мне сдается что уже всем всё пох. С кем не поговоришь из Украины депресняк и апатия.
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1