|
Психологія та інші цікавинки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 24 бер, 2025 18:00
Оця вся писанина Віталі щодо «ну десь помирають, так і раніше помирали» ще одне підтвердження того, що Віталя не вважає, що військові захищають його, його місто, його домівку. У нього нема емпатії до цих людей, як до «своїх». Їх смерть не викликає у нього ніяких почуттів. Їх праця не викликає у нього відчуття подяки . Як наслідок у нього не виникає бажання їм домогти. У мене тут крім мата нема слів
-
Hotab
-
-
- Подякував: 392 раз.
- Подякували: 2364 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Пон 24 бер, 2025 18:13
Hotab написав:У нього нема емпатії до цих людей, як до «своїх». Їх смерть не викликає у нього ніяких почуттів. Їх праця не викликає у нього відчуття подяки . Як наслідок у нього не виникає бажання їм домогти. У мене тут крім мата нема слів
а у тебя есть эмпатия к детям сиротам, которые растут без родителей, которым в трудной душевной ситуации не к кому обратиться и получить свою порцию тепла? Эмпатию заслуживают только военные да? Военный может себя защитить и за себя постоять, а сирота нет. Он бессилен перед порядками организации где проживает, если его буллят старшие, перед ситуациями когда нужна консультация врослого человека. Говорю ж война гипетрофировала одни ценности и умножила на ноль другие. Я точно должен прыгать от восторга? Пусть вас любят женщины которые свалили нахой в европы. Это не относится к пленным и вренным инвалидам. Этим людям я глубоко сочувствую.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2473 раз.
- Подякували: 3472 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 24 бер, 2025 18:29
Щось я не побачив у Хотаба запиту на подяку для себе. Віталій, ви занадто на Хотабі зациклилися. Хай собі льотає в цивільній авіації
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1481 раз.
- Подякували: 8182 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 24 бер, 2025 18:54
Faceless написав:Щось я не побачив у Хотаба запиту на подяку для себе. Віталій, ви занадто на Хотабі зациклилися. Хай собі льотає в цивільній авіації
Ой не увидели) кто дал полномочия хотабу просить у меня эмпатию? И как так получается просят обращаясь ко мне лично, а кто просит - неизвестно, аноним (если хотаб не при чем). Это такая хитрая манипуляция? И почему у меня не просили эмпатии успих, фриз, бардерлог, кэндл и другие наши защитники, нет полномочий или им не надо? Это как чужие трусы под кроватью жены, на них же не написано чьи они, может и не чужие вовсе, если не зацикливаться  ?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 24 бер, 2025 20:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 24 бер, 2025 19:33
Окситоцин в каплях и никаких проблем с эмпатией
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 424 раз.
- Подякували: 165 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 бер, 2025 20:05
Water Ацкій камінг-аут!! Оце «А̶ ̶в̶ ̶а̶м̶е̶р̶и̶к̶е̶ ̶н̶е̶г̶р̶о̶в̶ ̶л̶и̶н̶ч̶у̶ю̶т̶ а детям сиротам легче??» , у відповідь на те, що захисники для нього і заради нього віддають життя , стають інвалідами , скільки їх загинуло щоб звільнити його ірпенятню - це таке дніще, яке не підлягає взагалі усвідомленню! Тому воно і каже «кацапи самі пішли з Київщини, їм не треба була земля..» , щоб навіть не було позиву до подяки тим хто віддав життя за його Ірпінь, хто виганяв кацапйо з окупованих земель. Хто зараз не пускає їх , щоб воно спало солоденько .
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Пон 24 бер, 2025 21:04
За "прощення" і "забути". Є давня ірландська "версія" всім відомого заповіту, перескажу не дословно, але як запам'ятав: "Прощай ворогів (винуватців) своїх. Але ніколи не забувай їх і те, що вони зробили".
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 24 бер, 2025 21:42
Успіх сам НЕ цінуєш праці теперішніх/колишніх військових?!
А хто питає?) Той хто цінував мою?? Отвєточка вона така)) Але вже можна в один ряд з захисниками не ставати. Шикуйся з кицями 
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
2
Додано: Пон 24 бер, 2025 21:45
Военная ветка всем составом плавно перетекла в психологическую. Срач успешно продолжается.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5309 раз.
- Подякували: 4836 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 24 бер, 2025 21:47
разрешите сегодняшний вечер посвятить бессмертному Joe Dassin (кто не знает кто это проходите мимо, культура не ваше) поскольку Дассена вы можете послушать и без меня я выложу каверы
выкладывайте вашу любимую песню из репертуара великого певца.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
1