Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 598599600601
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 16:27

С момента бурного развития генеративного искусственного интеллекта за последние два года эта технология унизила или опорочила оппонентов и, по словам чиновников и экспертов, впервые начала оказывать влияние на результаты выборов.

Бесплатные и простые в использовании инструменты искусственного интеллекта создали поток поддельных фотографий и видео кандидатов или сторонников, говорящих то, что они не говорили, или появляющихся в местах, где их не было. Все это распространяется в сети относительно безнаказанно благодаря анонимности.

Технология усилила социальные и партийные разногласия и усилила антиправительственные настроения, особенно среди крайне правых, которые резко усилились на недавних выборах в Германии, Польше и Португалии.
https://www.nytimes.com/2025/06/26/technology/ai-elections-democracy.html
Относительно большая статья с конкретными примерами уже состоявшегося применения и влияния ИИ на выборы. Далі буде?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 16:48

Striker написав:
  Faceless написав:А це він і є

Якщо так, то це пряма дорога до психолога)
поэтому все здесь :D
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 16:49

Психолог такий псіхолох)) так бити ногою в штангу))

Wirująświatła

Как не получилось подружиться с бандерлогом через его подкуп выпрошенной медалькой.

О, це питання просто кричить, щоб бути прокоментованим!))
Ще років 10-15 я прям стрибав з трусів «а давайте ми всі такі, які акуєнно так спілкуємось , а давайте ми мі-мі-мі зустрінемось!! Ой, ми такі класні!! Ми так гарно болтаєм!!»

І ходив!! Прикинь?? Water мене знає ще по херснським піздоболтанкам, ми і фото зустрічей викладали!!
А потім зрозумів яка це куйня! Ні, у мене досі в тєлєге є контакти людей, яких я на зустрічі бачив вперше і в останнє. І ми навіть інколи 2 слова перекидаємось.
Але це все трипер!
Нема і не може бути інтернет-дружби.
Нє, я завдяки інету я трахнув з десяток баришень. З деякими були стосунки від тижня до місяців.
Але яка нах інтернет-дружба?? Ти про що, Вітос?? Тут би якось знайти час на кожного , кого вживу знаєш! Да хоч десь з ним посидіти!! З кожним. Хоч періодично.
Я зараз себе відчуваю аутистом з власної свідомої ініціативи! І так вже не один рік. Повно можливостей для зустрітись, тільки свисни , а думаєш «а воно точно треба?»
Тому хоч Бандерлог , хоч ВіталАналгель, хоч Детройт з Успіхлм… Мені непросто знайти прям спланований час для когось. Життя кумедне.. буває, що так складаються зорі, що ти сам опинишся там де ці люди зберуться і оголосять про зустріч.. А у тебе саме такий настрій, прийти до них .. і ти прийшов. І бггг, дай Бог не пожалів

По факту знаєш як все виглядає??
Майже у кожному великому місті є люди, якому можна написати чи зателефонувати «я у тебе, ти там як? Є пару годин , можемо посидіти де скажеш, бо ти місто краще знаєш, бахнути по бокалу»
Скоріше за все це не «друзі». Мабуть приятелі. Але це теж важливо.

Проте, я навіть не намагався тебе переконати, що у мене є друзі, і оте все.
Це я на релаксі лежу на березі Адріатики, а під місцевим непоганим вином найшли думки))

:D :D

З.І на форумі є кілька людей, які (принаймні згідно заявленої легенди і тої поведінки, яку я бачу) склались як успішні, досвід яких був би мені цікавим, яких би я хотів побачити вживу. І я навіть бачив якісь сигнали від них, що і вони були б раді. Але… Мабуть знов таки мабуть мають скластись зорі, щоб це відбулось.. Бо негайної потреби не відчувають ні вони, ні я. А тому нема сенсу натягувати те, що тягнеться з зусиллями))

Ти хоч розумієш про що я, інтернет-дитятко?))
У тебе живі знайомі то хоч є ?))

Здесь есть успих и другие форумчане которых я хочу читать.

Якщо «Долярек» це той, заради якого ти готовий пережовувати весь хейт в свій бік тут , то це погані новини для тебе.
Обʼєктивно, Долярек пустишка.
Там нема в голові нічого
І це не для того, щоб його подьоргати за фєбєрже, це реальність. З нього взяти нема чого.
Допускаю , що тебе тримає ЙОГО ПОВАГА до тебе , але і тут знов для тебе погані новини. Ти залежний від оцінки НАВІТЬ ЙОГО. А це погана ознака. Його оцінка обʼєктивно має нуль цінності. І це не упереджена думка.

Если ты хотя бы в теории мог подумать, что от обиды на тебя или лада я уйду и перестану общаться с успихом. У тех кто умеет дружить такая нейронная связь в принципе не может появиться.

В цій фразі весь «інтернет-Віталік».
Хіба покидання форуму якось впливає на «дружбу» з доляреком? 😅😅
Є особисті повідомлення , є тєлега, є живі зустрічі
Оцією фразою ти і показав, що словом «дружба» у тебе обмежується інтернет-спілкування , причому лише з тими, хто тебе «чухає за вушком»))
Ти потребуєш оцієї інтернет -підтримки, ти залежний від неї. Тому і чіпляєшся за форум, бо тут є отакий «Долярек», один з небагатьох, хто тебе хоча б не хейтить
А що, не в рамках форуму він не бажає з тобою спілкуватись? :lol:
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 18:36

Re: Психологія

Hotab написав:О, це питання просто кричить, щоб бути прокоментованим!))
Слабо? >>>
  Успіх написав:Хотаб, от скажи - ти завжди був таким токсичним(ще від підліткового віку), чи став таким після якоїсь події/неприємності у твоєму житті?

Hotab написав:Обʼєктивно, Долярек пустишка.
Там нема в голові нічого
І це не для того, щоб його подьоргати за фєбєрже, це реальність. З нього взяти нема чого.
Об'єктивно - в тебе психологічна травма!
Не здивуюсь, якщо виявиться, що ти поп'яні ліз до своєї дочки... і тому тебе дружина кинула, а дочка - не хоче бачити тебе!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 18:49

Успіх, не стоит трогать "ниже пуза".
Мне иногда хочется задать какие-то вопросы такого рода, но сдерживаюсь.
Хотя у Hotab"а "пустышка" тоже лишнее.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 27 чер, 2025 18:52, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 18:52

Успіх

Слабо? >>>

Після твоєї відповіді на питання «коли друзі дізнались що ти гей?»
Може так тобі щось дійде

Хотя у Hotab"а "пустышка" тоже лишнее.

Може і зайве, але правда.
Тож хай не ображається, а розвивається
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 27 чер, 2025 22:39, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2025 20:05

Успіх написав:
  flyman написав:
  Striker написав:Де у вас тут можна почитати про саморозвиток? А то що не зайду, якісь пацанячі розбірки.

В інстасамок. В них стрибання по буям саме про це.

Гайда на військову гілку - я там розмістив фото "інстасамки"! :mrgreen:

пропала твоє коханка, так що самопросвіщайтесь тим що є, а є новий відос в тєму:
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2841 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 598599600601
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему