|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Вів 16 вер, 2025 09:38
Успіх написав:Що саме і чому йому замкнуло в голові? Чи на це відповісти може тільки його лікар, які вів його справу?
диагностика эмоциональной сферы за 15 минут даст ответ. Врачи таким не занимаются. Все патологии можно разделить на задержки (развития), искажения и дефициты. У него скорее всего искажения или дефициты. Что именно привело к таким состояниям копать нет смысла, психика это процесс и фарш обратно в мясо не перекрутишь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 вер, 2025 09:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3506 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 09:39
Сибарит написав: Успіх написав:агресію в правильне русло?
У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло. И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа. Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.
Долярек пробує направити торнадо на ВЕС . А ще йому в старших класах школи, куди він не дійшов, не сказали, що «негр» слово расистське, і він сам, 8-класний, не розумніший багатьох темношкірих.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2491 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 10:15
— Приголомшливо! - здивувався Малюк. - Але дозвольте! Адже ви летіли з позитивним тангажем. — Чого? — Карлсон відкрив рота від несподіванки і мало не подавився. — Ну... Ви летіли головою вгору, трохи нахилившись уперед. При цьому пропелер мав тягнути вас нагору і назад. Чому ж ви летіли вперед, а не назад? — А чи можна подивитися на ваш пропелер?" — Звісно. - Карлсон розвернувся. — З глузду з'їхати! Я так і думав, - сказав Малий, оглянувши пропелер. — Що, добрий пропелер? — задоволено спитав Карлсон. — То я й думав, що це не пропелер, — сказав Малий. — Пропелер не міг би так працювати, бо ваша спина екранувала б основний потік повітря, і вся енергія витрачалася б на створення турбулентності. - Гей, ти чого? - Карлсон надувся. — Це найкращий у світі пропелер! — Не гнівайтеся! Звісно, це чудовий пропелер! — квапливо сказав Малий. — Тільки це не зовсім пропелер. У нього дуже цікава система перекосу лопатей. Вектор тяги лежить у площині обертання, а точка застосування сили зміщена вліво. Таким чином, підйомна сила спрямована від ніг до голови, вздовж спини, а не перпендикулярно, як я спочатку подумав. А точка докладання сили зміщена вліво - тому що вона діє на ті лопаті, які в даний момент рухаються вниз. — Ти чого лаєшся? - образився Карлсон. - Теж мені, фахівець знайшовся." — Ну, звичайно! — Малюк ляснув себе по лобі. Але, схоже, гамільтонів підхід тут буде набагато наочнішим. Головне, зуміти записати це, а далі... — Ти, мабуть, збирався розповідати мені казку! - знову надувся Карлсон. — Ну, ви знову образилися! — засмучено сказав Малий. — Просто мені здається, що такий пропелер, як у вас, неминуче викличе додатковий обертальний момент. У вас немає хвостового гвинта, як у вертольота. І вас вестиме вбік за курсом. Я ніяк не можу зрозуміти, як ви компенсуєте цей момент. Він повинен розвертати вас, і в якийсь момент ви неминуче впадете у штопор. — Стривай! Я зрозумів! Я все зрозумів! — вигукнув Малюк, кидаючись до вікна. — Ну, що ти зрозумів? - спитав Карлсон, бухнувшись на диван. — Що гостей треба розважати, а не нести всякої нісенітниці? — Я зрозумів, як ви компенсуєте це обертання! - крикнув Малюк. — Ви в польоті весь час махаєте рукою. На цю виставлену убік руку тисне потік повітря і та бореться із обертанням. Щоб летіти, ви маєте весь час махати рукою. Карлсон дуже розлютився. — Знову ти за своє! - похмуро сказав він. — Нічого я нікому не винен! Я махаю всім рукою і кричу «Е-ге-гей!», тому що я веселий і привітний чоловік у розквіті сил. Але таким занудам, як ти, я навіть махати рукою тепер не буду. — Якщо моя теорія вірна... — почав Малий, але Карлсон уже вилетів у вікно. Малюк побачив, як Карлсон, набираючи швидкість, рефлекторно смикнув правою рукою, але стримався. Тут його повело убік. Він спробував виправитися і знову мало не махнув правою рукою, але негайно схопив її лівою і притис до тулуба. Карлсона повело сильніше, і раптово розвернуло боком до напрямку польоту. Він здався і замахав рукою, але було пізно. Потік повітря перевернув його, і, безладно перекидаючись, Карлсон полетів униз. — Су-у-к-а-а-а-а-а! — долинув до Малюка останній крик Карлсона, і він побачив, як Карлсон на повній швидкості врізався в бетонний стовп, прокотився по землі і нерухомо завмер, розкинувши руки та ноги. Навколо його голови розпливалася велика кривава пляма. Малюк зітхнув і повернувся до книжки. Але йому знову не дали спокійно почитати. — Малюк! - пролунав голос тата. Малюк обернувся. — Малюк, це ти брав гідродинаміку Ландау та Ліфшиця? — м'яко спитав тато, заходячи до кімнати. — Вона стояла на полиці і затуляла собою пляму на шпалерах, а тепер її нема. — Це я, я поклав її на тумбочку, — прошепотів Малий. — Мені було не дістатись, щоб поставити її назад на полицю. — Малюк, Малюк. — Тато лагідно поплескав Малюка по голові. — Ну, навіщо ти береш такі книжки? Все одно ти ще до них не доріс! І картинок у ній майже нема. — Все одно я нічого не зрозумів, — збрехав Малюк. — Звісно, не зрозумів. Адже для цього треба багато вчитися, спочатку в школі, потім в інституті — а ти поки що лише у першому класі... "
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 10:21
Успіх написав:............ Так от, питання наступне - чому такі "покидьки суспільства" НІКОЛИ(?) не направлять свою агресію в правильне русло? ..........
А кто определит правильное русло? Вот убили в тех же США Кирка. Это правильное русло или нет?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5354 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 16 вер, 2025 10:43
ЛАД написав:Не понял. Смысл?
терапія для дітей з рас.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 16 вер, 2025 11:26
допрос при аренде квартиры. улыбнуло как хозяйку заинтересовала название компании как будто она все компании знает и образование, как будто одни вузы выпускают хороших арендаторов, а другие плохих. На самом деле ей ниже спины и то и другое она оценивает адекватность по каким то своим схемам. Её резко заинтересовало что разглашать название компании нельзя. Если бы соврал, что оба работают в местном атб вопросов бы было меньше. Допрос с пристрастием продолжался и за кадром, в итоге им в аренде отказали.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 вер, 2025 11:30, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3506 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 11:27
Hotab написав: Сибарит написав: Успіх написав:агресію в правильне русло?
У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло. И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа. Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.
Долярек пробує направити торнадо на ВЕС . А ще йому в старших класах школи, куди він не дійшов, не сказали, що «негр» слово расистське, і він сам, 8-класний, не розумніший багатьох темношкірих.
Негр - слово испанское. А вот последняя фраза - это уже расизм. ЗЫ я не обижусь, если меня станут обзывать бланком.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6478 раз.
- Подякували: 21648 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 12:18
Banderlog написав: ЛАД написав:Не понял. Смысл?
терапія для дітей з рас.
Это я понял. А такая терапия помогает?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 16 вер, 2025 12:22
Сибарит написав: Hotab написав: Сибарит написав:............ У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло. И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа. Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.
Негр - слово испанское. А вот последняя фраза - это уже расизм. ЗЫ я не обижусь, если меня станут обзывать бланком.
Тоже вопрос к филологам, почему слово негр в США стало оскорблением? Не знаю, темнокожий тоже?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 16 вер, 2025 12:39
Сибарит написав:Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.
Тут - так. Може йому якась колишня привиділась, з якою він мав конфлікт і ненавидів її. Версій може бути багато. Сибарит написав:У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло. И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа.
Ну тут, напевно, мені треба було написати в лапках "правильне" русло. Але ж я думаю, що і так всі зрозуміли?(лише Хотаб ліпить з себе дурня, як завжди) Я ж, навіть, спецом навів приклади для кращого розуміння - пуйло, ківа... Так, вбивство - це зло в будь-якій обгортці... Але!!! Але тут знову ми можемо повернутись до задачі з вагонетками😁 І тепер в задачі на рейсах буде прив'язаний пуйло, чи ківа... чи ще якийсь чиновник(суддя/прокурор/мер - підставляйте, кого хочете😁), який зробив дуже погано для того, чи іншого народу/пересічних... Тож ще раз)) - чому умовний псих/напів псих/частково псих, чи просто з якимись тими, чи іншими відхиленнями... - не кинеться під кортеж з вибухівкою, чи десь з "узі" не відкриє вогонь по тому, чи іншому чиновнику?(як от типу по Парубію - тільки тут відкрили вогонь по відносному добряку, а треба навпаки)  Wirująświatła написав:диагностика эмоциональной сферы за 15 минут даст ответ. Врачи таким не занимаются. Все патологии можно разделить на задержки (развития), искажения и дефициты. У него скорее всего искажения или дефициты. Что именно привело к таким состояниям копать нет смысла, психика это процесс и фарш обратно в мясо не перекрутишь.
Але ж такі випадки мали б розглядати/вивчати службові психологи(в поліції), щоб інший раз НЕ випускати на волю таких людей з отаким відхиленням(коли дослідять/вивчать, що то було за відхилення)
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 16 вер, 2025 12:47, всього редагувалось 2 разів.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 289 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4