|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 06 жов, 2025 17:58
Hotab написав:Ти хочеш цукерок своїм дітям
Не цукерок! А сприяння держави у тому, щоб більшість бажали заводити/виховувати дитину/дітей! - безкоштовні садочки, школи(без всяких збирань грошей на штори і т.п.), різноманітні гуртки, басейни і т.д., і т.п.!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:02
Успіх безкоштовні садочки, школи(без всяких збирань грошей на штори і т.п.), різноманітні гуртки, басейни і т.д., і т.п.!
Що воно таке оце «безкоштовне»?? Я такого не знаю. Бо все що є, то кимось оплачене. Просто якщо тобі безкоштовно, то оплатив хтось інший . Так а хто повинен утримувати твоїх дітей? Може я? Може Флайман? Він і своїх не хоче, Акурт каже Флайман дружині на дітей геть не допомагав після розлучення. В твоїй уяві держава це така казкова торбинка, чи «цвєтік-сєміцветік», де можна брати щось просто так , а як воно туди потрапляє, хто туди кладе - то тебе не обходить. Ну це діти так у батьків беруть гроші, не задумуючись. Тобі з тієї торбинки давали по 100+ к грн, ти був задоволений і обіцяв як тебе поміняють, то ти будеш туди класти так, щоб і іншим було що взяти по 100+к. Але не кладеш. Хочеш лише брати звідти. Так не буває.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 394 раз.
- Подякували: 2501 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:11
Hotab написав:як тебе поміняють
Хто з форумчан мене поміняв? Хто конкретно? "Ім'я, сестра, ім'я?!"© п.с. Ще раз просте/коротке питання: Де/як саме держава сприяє, щоб більше народжували дітей?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:16
Успіх Хто з форумчан мене поміняв? Хто конкретно?
"Ім'я, сестра, ім'я?!"©
До чого тут «форумчан»?? Форумчан якби і цілеспрямовано йшов на твоє місце, то вірогідність саме тебе міняти хрін цілих, нуль десятих. Тебе поміняв «хтось» з платників податків, який тебе годував сарделями до цього . А ти його гарно годуєш? Так само як і з базару, по пару тисяч грн в місяць податків? Чи і тото нема? Але ж ти кричав «гегеге, платники ви податків срані! Пофіг на ваші десятки тисяч в місяць! Я за вас їх платитиму!» Платиш? Де/як саме держава сприяє, щоб більше народжували дітей?
Я можу тобі презерватив проколоти. Буде вклад держави .
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:24
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:32
Успіх написав:І тут в мене питання - а де тут "рука допомоги" держави? Де тут її участь/зацікавленість в більшій кількості народжуваності дітей?
Тобі зараз такий священний борг нетойвос нарахує, що і до пенсії відсвічуванням в теплік не розрахуєшся.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1614 раз.
- Подякували: 2860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:34
Ну то так і запишем, Флайман , як платник податків, готовий оплатити дітям Успіха басейн. Долярек, вийшли йому в особисті номер карти, він поповнить «на басейн». 😅😅
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:35
Faceless написав:ЛАД написав:rjkz, вам тут много советов дали но, по-моему, прав anduzenko.
Якраз то теж скоріше жарт. Просто взяти й уполовинити порції їжі не працює і не дає стабільного результату. А причини для зайвої ваги при нормальній активності і харчуванні треба шукати з ендокринологом в аналізах, а не знущатися над організмом
Я написал на собственном опыте. И без всякого знущання над організмом. И для здорового человека. Конечно, если есть нарушения в эндокринологии, то это другой разговор. Вот то, что предложил prodigy это таки знущання над організмом. И совсем не здорово. И потом вес быстро восстанавливается. Когда-то в конце Союза у нас была издана книга Пола Брэгга, в которой он пропагандировал голодание. Я тогда попробовал. Но он рекомендовал голодать сначала 1 день в неделю, потом через месяц устроить голодовку на 3 дня, и потом через 3 месяца на неделю. Сроки точно не помню, возможно, ошибаюсь. Но точно не меньше. До недельного голодания я дошёл. Правда, последний день не выдержал. Мы с товарищем были в командировке в Москве и тогда как раз появилось мороженное в рожке. В Харькове такого ещё не было. А это был последний день командировки и он меня уговорил попробовать. Но как-то я не заметил никаких изменений, а каких-то проблем у меня ни с весом, ни с чем другим не было. Так что на этом я и закончил.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 06 жов, 2025 18:58, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5360 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:36
Успіх написав: Hotab написав:Ти хочеш цукерок своїм дітям
Не цукерок! А сприяння держави у тому, щоб більшість бажали заводити/виховувати дитину/дітей! - безкоштовні садочки, школи(без всяких збирань грошей на штори і т.п.), різноманітні гуртки, басейни і т.д., і т.п.!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1614 раз.
- Подякували: 2860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 06 жов, 2025 18:38
Hotab написав:ЛАД Ходить по совету Hotab"а "по 1.5 -2 часа в режиме пульса 120+-" я, к сожалению, уже не могу.
Ви б спростували, можливо у літніх людей на такий пульс вийти можна і при звичайній не швидкій ходьбі. Я змушений йти так, щоб загнати пульс туди, при цьому люди з подивом дивляться, бо це десь 6.5 -7 км/год і якщо це не стадіон, то виглядає дивно.
Я в таком темпе раньше ходил очень часто. Сейчас проблема не в пульсе. Подводят артерии и дыхание. Ходьбой я до такого пульса догнать не могу.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5360 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-