Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 752753754755>
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:15

Re: Психологія та саморозвиток

flyman написав:В мене в селі на горищі одна (родинна реліквія). В Бучі інша (хтось викинув з поломаним кріпленням колеса, поремонтував і возив плитку та інші буд матеріали і побутову техніку з Епіцентра). В чому проблема з каляскою, бро?

У вас до дитини ставлення, як до мішка з будсміттям? Ну тоді і кравчучка підійде
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8247 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:20

Banderlog написав:
  flyman написав:. В чому проблема з каляскою, бро?
добре, давай поторгуємось)
https://rozetka.com.ua/ua/470066739/p470066739/
В принципі однієї на 3 штуки хватить. діти в серійному проізводстві дешевші виходять, якщо рахувати поштучну ціну.) Ну іще тисяч 4,5 грн на крісло для кормління. + прививки + возможно доведеться кормити смєсями, якщо жінка не молочна, + жінку теж надо відгодовувати щоб відновилась) + нехай сйомна квартира.
Не так і слабо вийде для студента?

це на всі 0 .. 18 років кожного місяця нова?
flyman

Подякував: 1614 раз.
Подякували: 2860 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:22

розрахунок ціни фарша

Faceless написав:
flyman написав:В мене в селі на горищі одна (родинна реліквія). В Бучі інша (хтось викинув з поломаним кріпленням колеса, поремонтував і возив плитку та інші буд матеріали і побутову техніку з Епіцентра). В чому проблема з каляскою, бро?

У вас до дитини ставлення, як до мішка з будсміттям? Ну тоді і кравчучка підійде

а священний борг хто віддасть? Шевченко?

15000000 / 41.5 = $361445.78 забагато буде за 1к

до речі, з 5 років, вже можна амортизувати різними роботами: гусей пасти, кур стерегти, гриби/ягоди збирати, рибу вудити ...

привчати до безплатної праці та переносити тяготи та невзгоди треба якнайраніше, бо потім виросте мамина черешенька, яка "ні до вареника, ні до войська"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:50

Re: Психологія та саморозвиток

flyman написав:бо потім виросте мамина черешенька, яка "ні до вареника, ні до войська"

Так от вона, ваша психологічна травма!
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8247 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:56

flyman написав:це на всі 0 .. 18 років кожного місяця нова?
ну зачєм ти так ? Це перший внесок) далі буде)
Забув іще до першого внеску десь хоть доларів 300 треба на роди. Я б сказав 500 но давай 300)
І так берем 22 річного оболтуса шо снімає жилплощадь з жінкою і 2ма дітьми.
Допустим він іще курить по пачці в день і пє по 2 банки піва :lol: вродь поки все в межах ? Ніде я не перегнув палку ? В скільки таке удовольствіє (сімейна жизнь) йому обійдеться в рік? Давай по циганськи, пальцем в небо :lol: тищ 5 долярів?
Banderlog

Подякував: 117 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 23:16

бізнес план успіху забезпечення поставки ресурсу

Banderlog написав:
  flyman написав:це на всі 0 .. 18 років кожного місяця нова?
ну зачєм ти так ? Це перший внесок) далі буде)
Забув іще до першого внеску десь хоть доларів 300 треба на роди. Я б сказав 500 но давай 300)
І так берем 22 річного оболтуса шо снімає жилплощадь з жінкою і 2ма дітьми.
Допустим він іще курить по пачці в день і пє по 2 банки піва :lol: вродь поки все в межах ? Ніде я не перегнув палку ? В скільки таке удовольствіє (сімейна жизнь) йому обійдеться в рік? Давай по циганськи, пальцем в небо :lol: тищ 5 долярів?

Я не поняв, ти за кого, за державу чи за медведя.
Тут з долярчиком складаю бізнес план успіху забезпечення поставки ресурсу на держзаказ в тендерній ціні 1к квартири облцентра за $1шт. Котигорошка або Мавки (50.5%/49.5% як Бог дасть).
А ти пропонуєш накручувати ціну і нажухувати платників податків відкатними небюджетним тратами на одну ресурсну одиницю продукції.
В нас же свободне капіталістичне змагання, а не рабська праця як в клятому совку із загнившим комунізмом та непродуктивними тратами і паразитичним шлангуванням на суспільному організмі.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 23:32

Hotab написав:Щодо народжуваності… спитав у одного афиканського дядька.. не бідний, але і не олігарх. Навіщо йому 5-7 дітей? Сказав що це його пенсія. Бо пенсії в країні нема, а діти потурбуються.

Кстати хороший вопрос. Какая мотивация заводить детей? Вспоминаю свой скудно сельский опыт лет с 10-11 дети летали как электровеники, во первых на них скидывали младших сиблингов, на девочек уход за домом и скотом, мальчики пасли овец, гусей, уток. Участвовали в заготовке сена и дров.

Оба пола ходили в лес за ягодами грибами, сбор своего урожая. То есть да дети были полноценной рабсилой и над ними не тряслись так как трясутся сейчас.

Мне не перепадало но моих друзей частенько наказывали прутом до таких хороших следов на теле. И чтобы сюсюкались с детьми 5+ не помню. Особое отношение было только к самым маленьким. Их не били и работать не заставляли.

Выражаясь языком психолога эмоционального компонента по отношению к детям в тот период и в том месте было намного меньше. Основные эмоции проявлялись в отношениях будущих женихов и невест. Все село знало кто на кого неровно смотрит и дрюкает по ночам.

Сейчас наоборот на отношения м/ж смотрят прагматично, без того эмоционального содержания что раньше, а детей наоборот любят сверх меры, чем задерживают их развитие. Я в свои 13-14 знал на порядок больше про жизнь, чем современные 20ти летние подростки.

Не хочу приводить живые примеры (поверьте их много) у тех подростков с которыми я общаюсь есть те или иные признаки инфантильности. У всех.

Цель и смысл ребенка сильно изменился, сейчас детей заводят в качестве дорогой игрушки. Отсюда кстати депрессии. Потому что в 18-20-25 (по разному) приходится взрослеть и реальность оказывается сильно хуже, чем представления о ней.

У нас реальность всегда соответствовала представлениям, в 13 мы всерьез думали как заработать денег. А чтобы деньги мне давали родители такое вообще не помню. Если и давали то копейки, которых не хватило бы ни на что. Всё что у меня было более менее ценное я купил (или выменял) сам.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 07 жов, 2025 00:28, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2523 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 23:40

Wirująświatła
Мій старший (він насправді середній) так , але в лайтовій версіі, ростив свого сина. Ясно що не бив і не принижував, але до сільської роботи активно залучав аж до студентства його . Пояснював тим, що «щоб ти ненавидів сільський труд, добре вчився і виїхав з села». В принципі все вийшло, він непоганий айтішник, як бонус - з прямими руками. Але канєш в дитячих колясках з епіка плитку не возить 😅😅😅 ( в принципі я якби таке побачив, подумав би що людину санітари шукають) :mrgreen:
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 06 жов, 2025 23:43, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 394 раз.
Подякували: 2501 раз.

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 23:40

flyman написав:Давай по циганськи, пальцем в небо :lol:

Я не поняв, ти за кого, за державу чи за медведя.
Тут з долярчиком складаю бізнес план
я? Я так... цифрами балуюсь)
Короч той оболтус протягом 10р по 5т доляриків вкладає. І вже б мож розраховувати на капіталізацію вложєній)
Але по статистиці до цього періоду половина шлюбів розпадається і ставка згорає, обнуляється.
І це не кінець а тіко начало кінця...
Здається справедливо б якийсь фонд гарантування вкладів? :lol:
Востаннє редагувалось Banderlog в Пон 06 жов, 2025 23:43, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Подякував: 117 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 23:42

Hotab в то время и в той местности про которую я говорил отказаться от работы было нереально от слова вообще. Разве что сбежать из дома. Мама что то рассказывала про работу на колхозных полях, но в моем детстве мы работали исключительно на себя, никаких колхозов/совхозов не помню.
Wirująświatła

Подякував: 2523 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 752753754755>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему