Питання до Гоголя, який описував тодішнього начбрига
|
|
![]()
нуда а парихмахер то стрижка))) мені психолог не потрібний) я нормальний. І стрижка теж не потрібна я лисий. Ви пан психолог хрєнь пишете, за яку відповідати не збираєтесь. То шото заікаєтесь за якісь права які я порушую, тому треба в мене мої права відібрати. А потім оказується, що ви в правах не розбираєтесь) То навчальний процес від брєжнєва не мінявся, а вам кортит шос міняти, бо там травмують дітей ) но в педагогіці ви не розбираєтесь) Сидете до пізна, даєте якісь поради підліткам за 2 тисячі км, дивитесь за беззмістовними стрімерами, що сплять тиждень на лавці... невже життєвий час не краще потраии на інші речі? Може хтось рядом з вами потребує вашої уваги чи допомоги? Жизнь ж проходить. як у вас з рідними? Близькими? Мож вам таки треба до церкви? Чи хоть до психолога. Не опускайте руки. ![]() Banderlog то что вам лень вникать в написанное или вы под алкоголем меня троллите я понял давно. Слишком много внимания к моей персоне с вашей учётной записи. Пришло время снова добавить вас в чс, есть люди с которыми бесполезно общаться. П.С. нахой мне ваша церковь? я вас вроде к психологам не посылал.
![]()
ми тоді говорили про 14. Мені плювати на ваші безбожні закони. Нема по них ніякого права в батька. Тільки 2 права вета. ![]() 1.На виїзд за кордон. 2. На зміну прізвища. Все, більше ніяке право державою батькові не гарантується. Консультаційне про право, знати здоровя і місце проживання. Та право на спілкування з дитиною це ні про що. Вони не мають механізмів виконання. Якщо дитина говорить що вона сама знає як жити то сама і живе як знає. Чому в наркомана є право здати дитину в інтернат а в мене ви його забираєте? На якій підставі? Ти їздив в 14 в польщу і на пляж до моря. хватило самостійності ? Думаю і 14 р дочці хватить самостійності вижити в інтернаті. ![]() я раньше відповів чим ви дописали а не не внікав. Це ви не внікаєте в те що пишете. А далі талдичете про права дитини. шо значить моя церква? Це церква Бога. І дотого Я ж дав вам вибір можете піти до свого колеги
|
|