Бетон Ми точно так не знаємо цитати їх кумирів. Для мене меми про мурах Сонг Джин Ву, чи абракадабри із Гаррі Поттера абсолютно нічого не говорять, як для них Бендери...
Дюрі-бачі написав:Бетон Ми точно так не знаємо цитати їх кумирів. Для мене меми про мурах Сонг Джин Ву, чи абракадабри із Гаррі Поттера абсолютно нічого не говорять, як для них Бендери...
Дюрі-бачі написав:Бетон Ми точно так не знаємо цитати їх кумирів. Для мене меми про мурах Сонг Джин Ву, чи абракадабри із Гаррі Поттера абсолютно нічого не говорять, як для них Бендери...
Розумію. Який час, такі й кумири. Пустоголове хворе суспільство Хай живуть як хочуть
Розумію. Який час, такі й кумири. Пустоголове хворе суспільство Хай живуть як хочуть
Я вот не знаю стоит ли у бетона вопрос фертильности. Если нет, то полно 35-45 которые поймут приколы из Бендера и прочих артефактов холодной войны. Во есть такая Наталя Музычка можно облизываться несмотря на её 50
Кожне покоління так каже про попередні Змиріться
Понимаю. Смирился. Я не старый ворчливый пердун и держусь в тренде. Я хочу тільки одне. Мотоцикл. Небагато речей і бескрайняя дорога в закат. Больше ничего.