Faceless написав:Куди краще просто бути уважним до того, що їси. Тверді сири мають ще більш високу жирність, ніж майонез - в середньому 50%. То що, теж уникати?
например я если ем сыр, больше никаких жировых добавок к блюду, ни мяса, ни масла, ни рыбы. Сыр - самодостаточное блюдо. Майонез не самодостаточный, к нему еще нужно куча всего. Ладно в оливье, но его же с мясом/рыбой едят (шуба например), яйцо вареное им намазывают, сало. Получается основа рациона - жир. Может кому то заходит, но мне жалко свою поджелудочную.
Faceless написав:Краще більше за випічку переживати і кондитерску. От там і жирів чимало, і особливо у випічці масово маргарин - стрий добрий трансжир, що масово юзали ще в срср.
Faceless написав:Куди краще просто бути уважним до того, що їси. Тверді сири мають ще більш високу жирність, ніж майонез - в середньому 50%. То що, теж уникати?
например я если ем сыр, больше никаких жировых добавок к блюду, ни мяса, ни масла, ни рыбы. Сыр - самодостаточное блюдо. Майонез не самодостаточный, к нему еще нужно куча всего. Ладно в оливье, но его же с мясом/рыбой едят (шуба например), яйцо вареное им намазывают, сало. Получается основа рациона - жир. Может кому то заходит, но мне жалко свою поджелудочную.
Оце ви дали, майонез як страву розглядати:) Типу, сьогодні в нас на обід миска майонезу. Але ж западло, треба до нього хоч яєць додати, а там теж жири:) Щоб не робити собі зайві нєрви, можна деякий час робити підрахунок раціону по вмісту жирів, білків і вуглеводів, зважуючи звісно. Там стане куди краще зрозуміло, яку кількість жирів ви збираєтесь вжити, і може не буде страху до шматочку мʼяса взяти шматочок сиру. П.С. Мастити сало майонезом - це дійсно суворо. Ну майже як заїдати макарони хлібом
Hotab написав:Горчица и уксус, соль Ничего там опасного нет, просто высокая калорийность.
Опасность майонеза не в составе и не в калорийности, а в том, что он делает еду вкуснее. В результате мы съедаем больше. Главный рецепт похудения - не есть ничего вкусного.
це смотря, з якою ціллю їсти. Дорогий сир має стільки смаку що багато його їсти не хочеться, більш небезпечні плавлені сирки.) Копчена вирізка, чи балик смачні, і їх достатньо менше ніж докторської ковбаси. Як на мене щодо їди то товстіють від поєднання жирного і солодкого або горілки і сала. загалом, нєфіг закусювати)) пива достатньо 0,33, а з друзями чипсами і під футбол дехто і 3л пє.) А так ... да, Ви праві, врізати пайку і якщо після їди голодний, дожирати овсянкою)
d44 написав:---------------------------- ЛАД За месяц скинул с 80 до 71 кг. ---------------------------- А рост який? це щось багато
171
Та тоді то ще не зайва вага Так, вгодованість
Это уже вопрос терминологии.
Wirująświatła написав:......... например я если ем сыр, больше никаких жировых добавок к блюду, ни мяса, ни масла, ни рыбы. Сыр - самодостаточное блюдо. Майонез не самодостаточный, к нему еще нужно куча всего. Ладно в оливье, но его же с мясом/рыбой едят (шуба например), яйцо вареное им намазывают, сало. Получается основа рациона - жир. Может кому то заходит, но мне жалко свою поджелудочную. .........
В салат из буряка с морковкой, орехами и чесноком можно? Вы часом не вегетарианец? А поджелудочная... Сколько там той жизни.
Чого по жирності їх порівнювати. Я б порівняв скільки коштує запративити один салат. Сметани в принципі треба більше, на боул грамів 100. Термостатну беру то здається великий стакан десь 55 грн. Майонезу в рази менше треба
упс то есть сливки с жирностью 10% и 30% должны стоить одинаково? даже сметана чем жирнее, тем дороже.
Faceless написав:Я б порівняв скільки коштує запративити один салат. Сметани в принципі треба більше, на боул грамів 100. Майонезу в рази менше.
да потому что майонез жирнее, его нужно меньше. но 1грамм жира из майонеза и из сметаны будет отличаться х3 по их стоимости. такшо майонез как ни крути самый дешевый соус. (Еще есть соевые по 1л за 50 грн но я боюсь его пробовать)
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 07 кві, 2025 13:02, всього редагувалось 1 раз.