Велика активність ТЦК збільшує їх доходи, а ці доходи піднімають ціни на нерухомість.
З плиточниками та нормальными сантехніками в Україні дійсно була катастрофа. Може гастрабайтерів з паспортами Швейцарії скоро запросять. Так напевно буде дешевше.
|
|
![]() Психологія та саморозвитокЯ вчився у двох школах, неідеальних, але до такого, як ви описуєте, не доходило. Щодо "поляни" на екзамен для вчителів - була якось ініціатива одного з батьків, і то, наскільки памʼятаю, не отримала підтримки. І щодо необʼєктивності - в нас навіть в класі вчилася донька класухи, і хоча можна було помітити, що ставлення до неї було дещо відмінним, проте ніколи не доходило до явно блату, тобто вона все одно досить старанно вчилася, і не можна було сказати, що трійочниці ставлять відмінно. Як я вже писав, оцінка - показник інтегральний, включає в себе як власне оцінку знань, так і оцінку дисципліни. І може мені щастило зі школами, але з реальними знаннями оцінки корелювали досить добре, і якоїсь кричущої корупції я не пригадую. Хіба що "кавеенщикам" могли прощати всякі огріхи і пропуски, тому найактивнішими кавеенщиками були двійочники і трійочники, і те, на відмінно вони тим не заробляли. Знаю, що загалом була практика "боротьби" за медалі, (для мене незрозуміла, бо реальних бенефітів з того не було; пільг при вступі реальних не давало, а вступ по результатам співбесіди замість екзаменів насправді був якраз корупційним і складним), але знову ж таки не для відверто трійочників чи хорошистів. І боролися за то саме батьки, тиснувши на дитину і на вчителів за якусь там четвірку. В моєму випускному класі було 11 медалістів, і то були реально медалісти, без якихось договорняків. От і створюється враження, що ваш локальний випадок з вашою школою зробив вам, скажімо так, дитячу травму, через несправедливість і тріумф корупції. ![]() любят чи не любять це не про те. Тут мова про право і авторитет вчителя давати оцінку. Ладно там іще скривати оцінку від решти це ще спорне питання... но саме право на осуд чи похвалу від вчителя забирати не можно. Оцінка ж не тільки стимул а й ознака якості засвоєння предмету. Не хочете ж ви щоб по дорозі їхали водії в яких замість здачі іспитів було тільки мотивація вчитись? Або попасти в руки такому лікарю чи адвокату) Не дражніться з 18 р дядьками рукоблудами, які не хочуть сексу)) бо щас хтось спитається чи його прізнаніє не звязане з тим, що Ви прєдлагали йому секс? Все таки прєдварітєльна заявка що тому лобуряці 18р і він достіг возраста согласія наштовхує на роздуми ![]() ладно, б іще писали що природня потреба в сексі перебільшена. І що є не тільки ті які заїдають стрес але і такі що затрахують його ![]()
|
|